Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dziewczynaaa

Dlaczego wszedzie liczy sie ten pieprzony wyglad ? Ja juz nie daje rady...

Polecane posty

Wszedzie gdzie nie spojrzec wyglad najwazniejszy. Skonczylam dobra szkole i szukam pracy. I nie wazne ze mam dobry dyplom, osiagniecia na praktykach i stazach jak i tak to sie nie liczy bo pracodawcy patrza na wyglad. Na stanowisko gdzie ja sie staralam dostala sie moja daleka znajoma. Co z tego ze nie ma nawet matury ( znajoma z nia rozmawiala i powiedziala jej tamta ze po co jej sie uczyc jak ona wszystko bedzie miec dzieki wygladowi ) ale jak to powiedzial pracodawca PANI SIE DOKSZTALCI I BEDZIE UMIEC. Na mnie patrzyli z podniesionymi brwiami jakby chcieli powiedziec NIE MA PANI CZEGO TU SZUKAC. I konkurs wygrala wlasnie ona, bo ma dlugie nogi duzy biust i jest chuda jak kij od szczotki :-o A w glowie pusto bo taka paniusia z niej a nawet matury nie ma :-( Faceci tez na kazdym kroku daja odczuc ze jest sie nikim. Jak tu zyc ? Mam 25 lat a czuje jakbym miala ze 40 :-(

Gość ale glupoty
schudnij,zadbaj o siebie, fajnie sie ubierz i bedzie git

Gość milli+
to po co szukasz pracy, gdzie trzeba wygladac reprezentacyjnie? poszukaj takiej, gdzie twoje kompetencje sie beda liczyc

Gość zws
wyglad sie liczy ale na jakie stanowiska po swojej swietnej szkole ty sie starasz jesli rownie dobrze mozna tam przyjac kogos bez matury??

wszyscy teraz patrzą na wygląd, od dzieci w przedszkolu po panią sędzinę ...takie czasy...ciesz się, że jesteś kobietą , faceci nie są puści i nie patrzą na cechy których zmienić nie możesz...bo facet nie skreśli cię ze względu na wzrost, kolor włosów itd

Gość wez sie zaa siebie
zamiast narzekac, wez sie za swoj wyglad. Zapisz sie na jakis aerobik, zacznij jakas diete. NIe napisalas jak wygladasz, ale widac ze masz kompleksy na punkcie swojego wygladu. A to mozna zmienic. I ZACZNIJ BARDZIEJ WIERZYC W SIEBIE. Zycze powodzenia:)

Gość Ania8373
Z tego co piszesz wynika, że nie czujesz się atrakcyjna fizycznie... Jeśli chcesz porady.. to napisz... w czym czujesz się gorsza ?? nadwaga ?? czy coś innego ?? bo jeśli chodzi tylko o tuszę... to weź się za siebie.. mi się udało i jestem szczęśliwa...

Gość ghhjjhjhjh
a co nie tak z twoim wygladem?

Gość angielskiii
a cco nie jest tak w twoim wygladzie???

Gość tekst tak napisany
ze brzmi jak prowokacja. 😴

Gość dscsdc
musisz dbac o siebie.... jak chodzisz w tłustych wlosach czy w niechlujnych ubraniach -tak jest, wyglad pomaga w zyciu, to fakt

najłatwiej powiedziec chudnij, ubierz sie ladnie itd :-o to wszystko kosztuje i to bardzo :-o jak mam sie ubrac ladnie skoro nie pracuje a moich rodzicow nie stac ? w lumpeksach ? :-o schudnac tez nie kazdy moze, ale tego niektorzy pojac nie potrafia :-(

tak, w lumpeksach...daje się dostać przepiękne rzeczy, trzeba tylko trochę pochodzić (nawiasem mówiąc, ruch też dobrze na wygląd robi).

Gość milli+
bingo! wlasnie w lumpexie ubierzesz sie tak, ze bedziesz wygladac jak modelka. troche checi, kobieto!

Gość z takim malkontenckim
podejsciem do wszystkiego to ja sie nie dziwie,że ci nie wychodzi. ty chyba masz wypisane na twarzy:i tak nic mi sie nie uda.😴

jakbys od dziecka byla otyla i walczyla z ciezka choroba to tez bys tak miala jak ja:-( dziewczyno ja obecnie przy moich 157 cm waze 119 kg. wiem ze to wydaje sie niemozliwe ale jednak. lezalam w szpitalu i nie mogli mi pomoc to myslicie ze puste gadanie w stylu WIECEJ SIE RUSZAJ cos pomoze ? a co do lumpeksow - nie ma tam moich rozmiarow. wszystko na mnie musi byc szyte na miare a to kosztuje niemalo. skad mam na to wziasc kase ? :-( no tak najlatwiej krytykowac :-(

Gość nie martw sie dziewczyno
tak juz jest w tym swiecie,ale glowa do gory ,szukaj innej pracy

jesli chcesz pogadac daj nr gg

ciezko jest sie zaakceptowac jak czlowieka traktuja jak smiecia :-( wszystkie moje kolezanki maja facetow, mezow a ja wciaz sama, na uboczu, nikomu nie potrzebna :-( nawet nie wiesz jak to doluje. jak mozna zaakceptowac to ze jest sie nikim ? no powiedz mi jak ????????????

Gość zws
zalamana to szukaj innej pracy to nie jest dobre miejsce gdzie przyjmuja osoby bez matury a ty podobno masz swietna szkole zmien target

zmien nastawienie,jesli bedziesz sie z kims porownywac ,zawsze beda lepsi od Ciebie,znajdz pozytywne cechy ,np.masz dyplom,jestes zdrowa,staraj sie szukac pozytywow a nie negatywow

przepraszam cie bardzo ale nie podaje nr gg tak publicznie, siedze na tej kafeterii i wiem co tu sie dzieje. ale dziekuje za propozycje. dzis tez dzwonilam w sprawie pracy to jakis dupek spytal sie wprost ile pani ma cm i ile pani wazy :-o no ludzie sa po prostu okropni :-(

Kobieto,ale nie masz wyjścia tylko sie zaakceptować Przecież nie ubierzesz czapki niewidki,musisz wychodzić do ludzi. ćwicz ruszaj sie...może nie schudniesz ale będziesz mieć ciało jedrne Naucz sie szyć..przerabiaj ciuchy ..robiąc z nich coś modnego i oryginalnego

Gość zws
zalamana ale dla swojego spokoju wejdz sobie na forum diety i spisuj co jesz kazedego dnia porownuj to z tym, co jedza inni moze sie jednak okazac ze jesz inaczej daj sobie sznase cieniem watpilwosci!

Gość AniaLLLLLLLLLL
wiesz, wczoraj bylam na targach pracy i wiecie co??z tych wszystkich firm to same miski jakies byly, powaga same ladne dziewczyny a jakie wazneeeeeee niesamowicie........nie wiem dlaczego w ten sposob podchodza pracodawcy, apozniej mowia ze romanse sa w pracy itp.

/zws/ wszedzie gdzie staralam sie to byly stanowiska biurowe zwiazane z administracja. i nigdzie mnie nie chcieli. jak wysylalam swoje cv byli zachwyceni i od razu zapraszali na rozmowe. jednak jak mnie zobaczyli to mina im sie zmieniala od razu i mowili ze juz maja kogos na to stanowisko:-( raz mi facet powiedzial ze musialby byc idiota zeby przyjac taka dziewczyne :-(