Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Convalia

parkowanie

Polecane posty

Czesc! Mam pytanie odnosnie \"mandatow\" strazy miejskiej. Stanelam wczoraj teoretycznie na postoju taksowek. Nigdy w zyciu nie widzialam w tym miejscu taksowek, poza tym obok mnie bylo pelno zaparkowanych samochodow, ale rzeczywiscie jest znak TAXI. Za wycieraczka znalazlam kartke, ze mam sie zglosic do stray miejskiej w terminie 7 dni. Czy moge ta karke podrzec i wyrzucic? (zawsze mogl mi ja ktos wyjac). Czy mogli zrobic zdjecie? Pozdrawiam serdecznie!!! M.

Gość jak mowisz.....
zawsze ktos mogl wyjac ;) poleconym nie dostalas wiec nie masz obowiazku nigdzie isc ;)

U nas w Kielcach robią zdjęcia, pewnie u Ciebie w mieście też, bo inaczej mandat jest nie ważny

Tam stalo z 10 samochodow i co, kazdemu robili zdjecie??? No dobra, ale załóżmy, że tak. I co teraz? Jak sie nie zglosze? Dzięki za odpowiedzi :)

Gość vhjjhv
nie musisz się zgłaszać, ale wtedy spodziewaj się łapy urzedu skarbowego na twoim koncie bankowym :) jeżeli się nie zgłosisz do 7 dni., straż pisze wniosek o ukaranie do sądu grodzkiego. a potem to juz z górki i tak ściagna i tak. wiec lepiej sie zgłosić i poprosić o upomnienie :)

Pewnie że kazdemu, jaka to skuteczność i pracowitość Straży Miejskiej wtedy wychodzi :p

Gość jak mowisz.....
zglaszac sie nie musisz, bo nie dostalas tego poleconym. Sadem nie straszcie, bo najpierw musi dostac mandat. Jak go nie zaplaci to wtedy dopiero :P

To jest szansa, że nie dostanę mandatu, jak się tam zgłoszę osobiście? Mieszkam w mieście, którego nienawidzę - pierdzielonej Warszawie. Pozdrwiam!

Gość jak w warszawie to
pewnie dostaniesz 🖐️

Gość fgcykc
unikanie i udawanie że nic nie miałaś za szyba jest bezsensowne i tak cie w końcu znajdą. przecież oprócz kartki za szybą spisują rejestracje markę więc i tak cie "namierzą" Lepiej sie zgłosić i porozmawiac spokojnie. może dadza ci tylko pouczenie