Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabłąkana Owieczka19

Zaszłyście w ciąże, podczas dni kiedy śluz był rozciągliwy?

Polecane posty

Moze na pozór głupie pytanie, ale czytałam że kiedy po okresie zaczyna sie występowanie wydzieliny białej, budyniowatej (kilka dni przed wystąpieniem śluzu ciągnącego) jest to juz czas płodny i można wtedy zajść. Zastanawiam się jak przekłada się to w praktyce... Będę wdzięczna za wypowiedzi...

Gość Świetnie
a ja już od roku nie mogę obserwować, bo przyklejam Evrę i obserwacja nie ma sensu

mi zdarzylo sie raz zblizyc z chlopakiem, kiedy nie wybuchl we mnie, ale po wytrysku obmyl czlonka i na chwile znalazł sie wewnatrz. byl to 11 dzien cyklu. Cykle mam ok 28-31 dniowe, 3 dni po tym zaczelam miec objawy plodnego sluzu, wczesniej byl budyniowaty.. jak sadzicie duze jest prawdopodobienstwo zajścia?

mała agatka, a jak dlugie masz cykle?

nie wiem. przestałam brać tabletki. pierwszy cykl po odstawieniu był długi - 45 dni, drugi trwa nadal :P nie doczekałam kolejnej miesiączki. teraz będę miała dzidzię :D

o to widzę,że jestes zawodolona. To gratuluję i życzę szczesliwego rozwiązania:*

a no ja mam nadzieję, że narazie moj dzidzi poczeka z przyjściem na świat, aż skończę studia :)