Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

ktoś spalił 3 pieski w piecu

Polecane posty

Gość duell
takie bydlaki to się już tacy rodzą...u mnie na osiedlu kilku 7-mio latków zakopali zywcem małe kociaki...ale ktos to widział i je odkopał...

Gość duell
ja nie kogę oglądać takich filmów jak zabijają zwierzeta.....bo potem cały czas o tym myśle :(:(

Gość zws
powinna odsiedziec te dwalata dopoki prawo nie bedzie skuteczne a sasiedzi beda udawali ze niczego nie widza tak bedzie bo to w wiekszosci przypadkow nie jest okrucienstwo tylko kompletny brak wyobrazni i porazajaca tepota a tepaka wystarczy postraszyc

no dobra,7-miolatek moze nie czaic co zrobil... ale ci rozwydrzeni nastolatkowie mie przerazaja... mam kolege,ktory jest rzeznikiem,ale w zyciu normalny,czuly facet,kocha zwierzeta,ot taka ma prace,ktos to musi robic... po prostu nie rozumiem jak to moze komus sprawiac przyjemnosc

duza role idgrywa wychowanie jak dzieciaki nie maja co robic , nie maja dodatkowych zajec bo rodzice patrza albo na siebei albo na karyere to wymyslaja rozne glupoty u mojej kolezanki w pracy dzieciak wzucil petarde do apteki dobrze ze nie bylo akurat nikogo a potem wzucil petarde do otwartej szyby samochodu dzieki bogu ze tam dziecka nie bylo zadnego

Gość duell
jak nie czaić?.....bardzo dobrze się bawili zakopując te kociaki....''bo mieli nadzieję ze sie uduszą''...to raczej wiedzieli co robią :O

Gość całkowicie czarny kot
socjopaci to raczej nieliczna grupa - rodzą się takie osoby bez umiejętności rozróżniania dobra i zła, nie boją się kary, nie rozumieją, że sprawiają ból... zastanawiam się czy zwiększa się odsetek socjopatów - czy ludzie zwyczajnie ocipeli z głupoty

wkurzona bardzo zona ..gadasz głupoty z tym wychowaniem :P np ja od malego chodziłem grac w piłkę na boisko mpotrafiłem spędzic tam nawet caly dzień i nikt mnie do tego nie zmuszał to byla moja wola :classic_cool: widocznie inni od grania w piłkę wolą zabijac zwierzęta 😭

bo te dzieciaki labo nigdy nie dostały cielesnej kary - i nie mówię tu o biciu, ale klapsie, albo - są bite przez opiekunów i wychodzą z założeniami, że tak już jest i koniec. jakbym zobaczyła gówniarza znęcającego się nad zwierzakiem - kopiącego, zakopującego (!) to sama dałabym mu wpi.erd.ol, pewnie miałabym problemy, ale może dzieciak nauczyłby się czegoś..

o kurde ,niezle...jak ja bylam mala tez bawilismy sie w zakopywanie mrowek,os i bąków...nikt nie myslal,ze im to nie na reke.ktos rzucil haslo,to sie zakopywalo...ale na insektach sie skonczylo. przeciez rodzice od mlodych lat powinni w tobie budowac "empatie do otaczajacego swiata"...chyba mama powinna zwrocic uwage "zostaw,bo to pieska boli" itd...choc jak slyszysz o rodziach,ktorzy molestuja dzieci od urodzenia,to zas sie zastanawiasz skad ci ludzie sie biora?

"wkurzona bardzo zona ..gadasz głupoty z tym wychowaniem" krem - jeden zabija zwierzeta a drugi siedzi na necie i smeci ze nie ma pracy i kobiety i przyjaciół

Gość duell
no ci co zakopywali te kotki pochodzą z normalnych rodzin...nie zadnych patologicznych....było ich tam kilku..ale ten jeden jest najgorszy....to po prostu taki wredny mały dzieciar....ciekawe co z niego wyrośnie za 10 lat?

teraz mam wrazenie,ze dziecko za szybko sie uwaza za dorosle...jak jestes przed 18-stka albo i dluzej jestes nadal dzieckiem,pstro w glowie i musi byc ktos,kto wyznaczy ci granice.

Gość zws
ma racje z wychowaniem ale nie chodzi o brak zajec raczej o podskorne okrucienstwo i znecanie sie psychiczne i fizyczne w rodzinach ktore te dzieciaki musza jakos wywalic z siebie

krem ja nie mowie o dodatkowych zajeciach od rana do wieczora typu angielski czy jakies kursy dziecko powinno miec czas wolny ale rodzicie powinni odpowiadac za to co dziecko robi ja tez lazilam po jakichs budowach z chlopakami, na grandy czy inne takie ale wiedzialam co mi wolno a co nie a jak sie teraz patrzy na to bezstresowe wychowanie to az ciarki po plecach przechodza

ja nie mowie tez o rodzinach patologocznych czasami to sa dzieciaki z normalnych rodzin tylko widocznie w domu sie nie rozmawia, nie uczy dziecka wychowania , nie uczy przygotowania do zycia a wychowanie to przede wzytkim rozmowa

złośliwaa samica30 .... ja nie widze sensu kogos zabijac a ja jestem wrazliwy tylko na pewne punkty :P a wy takie cos mylicie z byciem ciapą :O

Gość zws
czasami to sa dzieciaki z normalnych rodzin tylko widocznie w domu sie nie rozmawia to nie jest normalna rodzina, w ktorej sie nie rozmawia to jest wlasnie patologia bo to nie pozwala na ujscie leku z dziecka ktory pojawia sie zawsze w zderzeniu z roznymi zjawiskami najczesciej o charakterze seksualnym

Gość zws
ja tez nie lubie zabijac pajakow zawsze lapie i wypuszczam

\"komiczne ....ale czy ja komus robie krzywde??? raczej nie \" sobie na pewno... poza tym nie wiem, czy nie jestes taką potulną cipą a w piwnicy nie masz zabetonowanych 16 ciał osób, które np w Twoim mniemaniu duchowo odbierały Ci mase i przez nie chudłeś\"

Gość zws
moze, zeby znowu nie rozpetalasie burza ujme to tak takie rodziny sa patogenne

Gość ale jesteście pomyleni
smiechu warte! święte oburzenie! A jak w zakładach mięsnych morduje się codziennie 1000 świń a niektóre jeszcze zywe wrzuca do oparzarki żeby im ładnie się skórka wyparzyła to GDZIE JEST WASZE ŚWIĘTE OBURZENIE??? szyneczka nie śmierdzi???

Gość crea własnie zgłosiłam cie do
zgadzam sie co do rzezni, jestescie zakłamani, miecho pewnie żrcie i jest git :o