Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

ktoś spalił 3 pieski w piecu

Polecane posty

Gość zws
dlaczego tak uwazasz, komis? chetnie wdroze sie w twoja argumentacje ja sama jestem wielka zwolenniczka prawa europejskiego zobacz jaka nadal jest roznica w tym cos sie dzieje w ju es ej i u nas

Gość zws
i pozwolić im zyc ze świadomością tego co zrobili otoz wlasnie - to jest gorsza kara!

Gość całkowicie czarny kot
czarny nick na potrzeby - nie wiem jakie byłoby wtedy moje zdanie

Powinni gwałcicielom i pedofilom zrobić coś z penisem. Najlepiej obciąć.

Fakt, że tez jestem katoliczką nie zmieni mojego poglądu w tym temacie - morderców, zboqw, pedofilów itp - na krzesło!!! Kiedyś byłam przeciwna, ale wyłącznie z tego względu, że myślałam sobie - większą karą dla takiego zwyrodnialca będzie klitka 2x2 m (czy jakie oni tam mają te cele, never mind) do końca życia niż "pyk" i go zabili, po sprawie... ale teraz - likwidować takich, eliminować każdy jeden przypadek !

tylko że nie każdy winowajca zrozumie co zrobił, sa też tacy, niestety, których będzie wciąz cieszyło to czego się dopuścili i nigdy nie poczują skruchy. a kara śmierci - niby tak, jeśli seryjny, brutalny morderca, ale zawsze istnieje ryzyko, że to nie ten... nie rozumiem czemu dziś więźniowie mają różne rozrywki i nic nie robią, takie prace w kamieniołomach - to było coś!

Tak, też mi się wydaje, że powinni zapieprzać na jakiś robotach. I sami sobie na żarcie zarabiać. Ja na żarcie muszę zarabiać sama. A do tego w sumie to za moją kasę mają to żarcie. Natomiast wrzucanie do więzienia tych co nie płacą alimentów jest bez sensu, bo i tak nie maja z czego płacić. Ci powinni pracowac na wolności.

\" i pozwolić im zyc ze świadomością tego co zrobili otoz wlasnie - to jest gorsza kara!\" uwierzcie mi, ze ktos kto porywał dlz okupu, torturował i zabijał przez kilkanascie lat, da sobie spokojnie rade z tą świadomoscia... na dodatek w wiezieniu bedzie KIMŚ, bedzie miał dragi, dupy i władze

Gość zws
uwierzcie mi, ze ktos kto porywał dlz okupu, torturował i zabijał przez kilkanascie lat, da sobie spokojnie rade z tą świadomoscia... na dodatek w wiezieniu bedzie KIMŚ, bedzie miał dragi, d**y i władze kara mialaby polegac na uswiadomieniu mu tego, co wypiera komis- byles kiedys w wiezieniu? to nie jest tak. uwiezienie jest koszmarna kara.

\"Fakt, że tez jestem katoliczką nie zmieni mojego poglądu w tym temacie - morderców, zboqw, pedofilów itp - na krzesło!!! Kiedyś byłam przeciwna, ale wyłącznie z tego względu, że myślałam sobie - większą karą dla takiego zwyrodnialca będzie klitka 2x2 m (czy jakie oni tam mają te cele, never mind) do końca życia niż \"pyk\" i go zabili, po sprawie... ale teraz - likwidować takich, eliminować każdy jeden przypadek ! \" Powinnaś lanie dostać z nieprzestrzeganie przykazań:P.A czasami jest na odwrót pieski ludzi zjadają.

"dlaczego tak uwazasz, komis? chetnie wdroze sie w twoja argumentacje ja sama jestem wielka zwolenniczka prawa europejskiego" nie mam w tej chwili za duzo czasu... ale krótko mowiac - zaleje nas rasa arabska i tyle... nie da wojowac pod sztandarem humanitaryzmu z kims kto zupelnie tych zasad nie przestrzega.... za 20-30 lat w takich krajach jak Holandia, Francja czy Belgia obywatele tych krajow stana sie intruzami, w wielu miejscach juz tak jest... zaleje ich nieasymilujaca sie napływowa masa ciapatych... podobnie jest humanitarnym prowadzeniem wojen i idei wojny obronnej... przegramy po prostu...

"uwierzcie mi, ze ktos kto porywał dlz okupu, torturował i zabijał przez kilkanascie lat, da sobie spokojnie rade z tą świadomoscia... na dodatek w wiezieniu bedzie KIMŚ, bedzie miał dragi, d**y i władze" dokładnie! będą mieli to głęboko w doopie! Ja nie wierze nawet w żadne "nawrócenia" tych wszystkich bandytów.. sranie po ścianie

Gość zws
nie mam w tej chwili za duzo czasu... ale krótko mowiac - zaleje nas rasa arabska i tyle... nie da wojowac pod sztandarem humanitaryzmu z kims kto zupelnie tych zasad nie przestrzega.... za 20-30 lat w takich krajach jak Holandia, Francja czy Belgia obywatele tych krajow stana sie intruzami, w wielu miejscach juz tak jest... zaleje ich nieasymilujaca sie napływowa masa ciapatych... podobnie jest humanitarnym prowadzeniem wojen i idei wojny obronnej... przegramy po prostu... uwazam inaczej. tylko starcie swiatopogladowe i to dlugofalowo mozemy wygrac. nie jestesmy w stanie przeciwko nim sie zbroic.

"to nie jest tak. uwiezienie jest koszmarna kara." dla NORMALNEGO obywatela.. ludzie ktorzy zasługuja na kare smierci ida tam jak do siebie... ilu jest takich, ktorzy specjalnie komus w morde dadza, zeby zmie w dobrych warunkach spedzic :) sporo... a co do religii... katolicyzm zaklada, ze ziemska egzystencja jest tylko marnym wstepem do zycia wiecznego.... zatem likwidacja cielesnej powloki przestepcy jest dosc banalna i oczywista... Tylko Bóg moze osądzic ludzi??? Podpisuje sie pod tym obiema rekami... Dlatego takiego bandziora, nalezy do niego jak najszybciej wysłać :D:D

"uwazam inaczej. tylko starcie swiatopogladowe i to dlugofalowo mozemy wygrac. nie jestesmy w stanie przeciwko nim sie zbroic" Twoje prawo... ale ich mentalnosc jest tak odmienna od naszej, ze probujac naiwnie stosowac wobec nich wlasne standardy, kopiemy sobie grób

Gość zws
ilu jest takich, ktorzy specjalnie komus w morde dadza, zeby zmie w dobrych warunkach spedzic sporo... tacy psychopaci ludzasie ze rzadza swiatem. a w wiezeiniu nie moga decydowac o swoim planie dnia. nawet. izolacja jest koszmarna kara. powoduje bezradnosc i autoagresje.

Gość zws
Twoje prawo... ale ich mentalnosc jest tak odmienna od naszej, ze probujac naiwnie stosowac wobec nich wlasne standardy, kopiemy sobie grób ale przyjmujac ich mentalnosc od razu, ich srodki perswazji juz przegrywamy.bez walki :)

"Powinnaś lanie dostać z nieprzestrzeganie przykazań" Przykazania przykazaniami, a życie jest życiem... Nigdy nie zraniłabym, a już tym bardziej zabiła człowieka z powodów, dla których robią to przestępcy, czyli dla kasy itd.... ALE.. zgodnie z powiedzeniem okazja czyni złodzieja, uważam, że w wielu ludziach kryje się również morderca - .... gdyby na przykład taki pedofil brutalnie zgwałcił a potem zabił kogoś, kto jest absolutnie najważniejszy w moim życiu - dziecko (nie mam dzieci - teoretyzuję) to wierzcie mi, że jak bym go dorwała..................................... nawet nie chcę myśleć....

zwsko kochanie - oni wlasnie rządzą i wiezieniu... należą do partii, która zawsze rządzi - partii pieniądza i przemocy... straznicy tez sie ich boją i słuchają...

Gość zws
komisiu kochanie zauwazylam, ze jestes dosc konserwatywny w gruncie rzeczy pochodz czasami w damskich szpilkach :)

Gość zws
konserwatyzm w pewnych kwestiach, to chyba nic złego? moze budzic obawe lub zapedy terapeutyczne ;)

komiczne - napisałabym, że masz w tej kwestii super poglądy, ale obawiam się, że rzuci się na mnie chmara ludzi, że jestem twoją fanką :) poza tym - przecież to nic złego się bać, facet też może powiedzieć -" nie chciałbym dostać po mordzie" czy w jakiś inny sposób uniknąć owego bata, ale niech nie udaje, że to ok zostawić kobietę samą po ciemku na środku chodnika....

Gość zws
Rozmiar by się znalazł ostatnio jak byłam w operze facet wyskoczył w takich extra czarnych szpilach się uśmiałam na widowni czy na scenie? ;)