Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

ktoś spalił 3 pieski w piecu

Polecane posty

Gość zws
i cos to wszystko zaczyna przypominac...

Bajdurzycie i bajdurzycie a nikt w koncu nie odpowiedział, czy te pieski przynajmniej smaczne były?

Gość zws
Bajdurzycie i bajdurzycie a nikt w koncu nie odpowiedział, czy te pieski przynajmniej smaczne były? komis. jak przysypiesz sloiczkiem kawioru to wszystko smakuje :)

ja poprostu wlazłem na ten topik na chwile gdybym był na nim dłużej to by się skończył tak samo jak kazdy inny

Gość zws
jak sobie pomysle o tej matce co wskoczyla za pieskami to moglabym od razu wziac sznur sie powiesic

Gość zws
norrrrmalnie zabiłabym dwukrotnie jakby się dało!!!!!!!!!!!! kobieta ktora to zrobila to bezmyslna pizda

Gość zws
przeciez nie o tobie! o kobiecie, ktora wrzucila szczeniaki do ognia na oczach ich matki

zws- szykuj dwa sznury jak przeczytalam wczoraj o tej psinie co wskoczyła za szczeniakami to opdpadłam mam gule w gardle i brakuje mi oddechu

Gość zws
teraz wyobraz sobie, ze ona ma swoje dzieci naprawde nie wiem czy nie powinno to wplynac na jej prawa rodzicielskie. po prostu pizda.

Gość zws
Trzy szczenięta zginęły wyjątkowo bolesną i przerażającą śmiercią za sprawą „pomysłowej” mieszkanki Tomaszowa Mazowieckiego, która postanowiła pozbyć się piszczącego problemu tak, by nie zostały żadne ślady. Malutkie pieski wrzuciła do paleniska pieca, prawdopodobnie licząc, że na tym zakończy się sprawa. Trudno opisać męczarnie, w jakich ginęły psiaki, których jedyną winą było to, że się urodziły. Faktem jest, że przynajmniej w ich przypadku agonia nie trwała zbyt długo… W przeciwieństwie do ich matki, bowiem za wrzuconymi do ognia szczeniakami skoczyła suka. Poparzyła się i choć została wyciągnięta z pieca przez znajomą kobiety, która zabiła maluchy, nie uratowało to jej życia – umarła następnego dnia. Policja obiecuje ukaranie O całym zdarzeniu poinformował policję anonimowy rozmówca. Funkcjonariusze odnaleźli m.in. zakopane w ogródku ciało martwej suczki oraz ustalili wstępną wersję zdarzeń. Kobieta, 37-letnia mieszkanka Tomaszowa Mazowieckiego (mieszka na ul. Kołłątaja), usłyszała już zarzuty znęcania się nad zwierzętami ze szczególnym okrucieństwem. Zgodnie z artykułem 35 (ust. 1 i 2) Ustawy o ochronie zwierząt taki czyn „(…) podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2”.

Gość zws
zastanawiam sie czy do pieczonej szczeniny pasuje pesto? ja uwielbiam zielone pesto

Gość a ja miesiac temu
bedac w Chinach jadlam psie mieso ... poczatkowo sie wzdrygalam, ale jak sprobowalam - niebo w gebie :D

dokladnie zws - zielone mialem na mysli... uwielbiam je na przypieczonych grzankach z suszonym pomidorem :)