Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzo smutna żona

chyba sprzedam swoje ciało

Polecane posty

Gość wysmiewczyni
No tez mi sie wydaje ze to prowokacja bo kobieta ma meza, jest zdtrowa i mloda i nie wi eco poczac ze swoim zyciem al ejesli nie to proponuje zwrocic sie do opieki spolecznej po zapomoge na dzieci. A internetu wam nie odcieli? Zamiast siedziec na kafe poszukaj ogloszen ad.pracy. Moze ty znajdziesz jakas gdzie beda wiecej placic to wtedy maz sie zwolni i posiedzi z dziecmi. A mieskzanie macie? Ile metrow i gdzie? Moze warto pomyslec o zamianie bo jesli macie np. 3 pokoje w dobrym punkcie warto np. wynajac sobie mniejsze w gorszym punkcie miasta a swoje podnajmowac. Zawsze to jakis gros zbedzie. Skoro masz internet zawsze mozesz cos tam na allegro podzialac. Zawsze mozesz tez jakies ogloszenie o pomoc zostawic. A slyszalas o czyms takim jak przedszkole?

Gość Tomaszekk
To dawaj do mnie. www.szukamtancerek.wizytowka.pl

już pisałam że pracy nie mogę podjąć bo nie mam z kim dzieci zostawić.-ale zaryzykuje z popołudniami.najwyżej jak nie będę miała z kim dziecka zostawic to wezme do pracy to młodsze. prostytutką nie jestem :( grrrrrrrrrrrrrr i to nie prowokacja. jak na razie to dałam nowe ogłoszenia o prace--może teraz ktoś się zgłosi

mieszkam w południowej polsce szukam intensywnie pracy--sadzę że teraz sie uda. wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie jedna kobieta i zarobiłam 30 zł:)--to nie dużo ale zawsze cos-w sobote tez ide. a później nie mam nic--mimo to sadzę że znajdę jako opiekunka do dziecka. po wczorajszej rozmowie z wami jest mi dużo lepiej:)--nabrałam na nowo sił:)

Gość Idealista z Marsa
A jaki rodzaj pracy Cię interesuje? Bo nic o tym nie pisałaś.

Gość Tomaszekk
Dlaczego się do mnie nie zgłaszasz????

mąz pracuje w fabryce,tylko przez pięc dni-nie może dorobic w weekendy-bo cos tam jest nie tak-i pracy nie ma:(--kazdy inny facet zmienił by robotę--ale nie muj -muj to patentowany leń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE JA POSZUKAM SOBIE PRACY NA POPOŁUDNIA I JAK ON BĘDZIE WRACAł z pracy to to bedzie zajmował się dziećmi__ehhh mam nadzieje że będzie wszystko ok:) DODAM JESZCZE ZE NA NIEGO JUŻ DAWNO PRZESTAŁAM LICZYĆ:(GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ehhh ten caps lock-sam mi się włancza

tak jak pisalam mama moje kumpeli sprzatala biura chyba od 17 do 19 czy jakos 2-3 razy w tygodniu i calkiem niezla kaska z tego byla...do tego pomagala przy starszej osobie,nie stac ich bylo na pielegniarke,chodzilo o zrobienie zakupow,obiadu,czasem umycie i jakas rozmowa,te dwie rzeczy przynosily niezly dochod,a co najwaznijesze do obu mozesz zabrac dzieciaki:)

maż -podstawowe ja średnie po maturze szukałam juz pracy jako sprzątaczka--mam na soboty taką jedna fajna rodzine --mili sa i dobrz płaca-ale co z tego jak to jest dwa razy w mieś. ciągle daję nowe ogłoszenia że posprzatam...... i juz nikt nie dzwoni:( ciężko jest coś dostac ale jak już się człowiek chwyci-to ładna kasa z tego jest:) jestem dokładnie z dolnośląskiego

to nie dziwota,ze on nie chce zmienic pracy...z podstawowym ciezko zablysnac...a myslal moze o zrobieniu prawa jazdy na tiry?do tego wyksztalcenie niepotrzebne.musi tylko miec kase na kurs i cierpliwosc...moj kuzyn jezdzi na tirach i zarabia 4 tysiaki:) tylko,ze sam mowi,ze go to meczy,bo widzi zone tylko na weekendy...ale dla was to jakis ratunek...jesli nie,to probuj wlasnie ze sprzataniem biur i pomoce przy dzieciach lub starszych osobach

dziewczyny--on o niczym nie mysli-to nie ma sensu--jestem zdania że jeśli człowiek czegoś chce to ma duże szanse to osiągnąć--ale on niczego nie chce-nie\czego nie oczekuje--on czeka na gotowe-i cieszy się jak mu ktos da--jego rodzice przyjeżdżaja do nas co dwa tygodnie i dają nam masę mięsa pomrożonego --żebyśmy mieli--i on uważa że jest wszystko ok--ale ja tak nie myslę--nic nie jest ok. na niego nie mam co liczyć -jest to przypadek beznadziejny-i wszystko było ok-dopuki były pieniądze--ale jak ich teraz mało to czegoś od niego oczekuję--niesety on robi sobie nic z tego---więc ja go już dawno olałam--muszę sobie sama radzić. pomimo tego że mam męża jestem samotną matką--i to bardzo samotną:(

zerknelam...musielibyscie pozyczyc 1,7 tys zl na te prawko...ale potem latwo bedzie oddac...warto najpierw zerknac czy na 100% beda potem oferty pracy.. wiesz o co chodzi?wytlumacz mu,ze ty lazac po babciach i biurach przyniesiesz gora 800zl,a on na tirze moze wyciagnac 4 tys!ja pierdziele,co to za facet,ma rodzine i o nia nie dba...wstyd...pogadaj z jego rodzicami,moze ich poslucha

hehe--jołopa:) to chyba przez pomyłke---dobrze ze dzieci są takie wspaniałe:) on nie myśli ani o tirach ani o budowei--on czeka w swoim zakładzie na polepszenie ---lol a ja teraz nie moge pracować bo mam roczne dziecko--mogę jedynie popołudniami:(. jakis czas temu proponowano mi prace w zus---ie ale oczywiście nie mogłam jej podjąć:( on mi z dziećmi nie zostanie---bo mówi że wie jak jest prze...bane i że sobie nie poradzi oraz to że nie jest babą lol---z nim to nie ma sensu nic robić. sam faKT ZE DO uk BAŁ SIE POJECHAĆLOL--I JA SAma jechałam--musiałam wtedy córke zostawic tu w PL--i przez to długo nie wytrzymałam.

Łosie, popatrzcie na \"jej\" adres email. To prowokacja, a ktoś boki se zrywa z waszej głupoty :-o.

Kurcze fatalna sprawa, ja sam mam podstawowe wykształcenie, ale Ty masz faceta bez ambicji i jeśli Ty nie zarobisz kasy, to pewnie będziecie męczyć się od pierwszego do pierwszego :( wydajesz się fajną babeczką i w pełni rozumiem to że nie możesz zostawić dzieci. Na tym forum większość kobiet to koorwewskie głupie doopy które mają po 17 lat i nie mają dzieci. Nie wiedzą jak to jest , były takie przypadki że matka zostawiła dzieci i stała się tragedia to wtedy histeria się podnosiła, co to za matka która zostawia dzieci....ludzie zwłaszcza na forach, to takie bezmyślne zwierzęta ze strach :( musisz koniecznie suszyć głowę mężowi, żeby poszedł do liceum lub technikum wieczorowego, żeby nie był glistą która je i wydala i nic więcej. Nie sprzedawaj swojego ciała bo to zostanie z Tobą do końca życia i nie pozwoli normalnie żyć. Musi być sposób żeby dorobić. A Twojemu mężowi należy się dobry kop w dupę żeby zaczął się starać i dbać o rodzinę skoro zdecydował się na dzieci i fajną żonkę. Póki jesteście zdrowi to spokojnie można myśleć o pracy i na pewno da się dorobić, niekoniecznie poprzez prostytucję. A zresztą to Twój mąż fajtłapa powinien iść się prostytuować a nie Ty ;) i jeszcze jedno, nie cierpię tekstów typu \"sprzedaj komputer a na internet masz\" komputer i internet to żaden luksus i wlaściwie rzecz niezbędna, kosztująca niewielkie pieniądze w porównaniu do korzyści wynikających z posiadania tego. Można zrezygnować z TV, papierosów czy też drogich kosmetyków, ale nie z komputera i internetu który daje Ci ogromną szansę na znalezienie pracy. Powodzenia!

grom z nieba dzięki:) ale ja juz naprawde spisałam go na straty--jest bo jest---sa dzieci to i on jest--ja juz na niego naprawdę nie liczę---bo to nie ma sensu--jest to człowiek bez ambicji.najłatwiej było by mi go zostawić---ale nie zrobie to bo mamy dzieci(ja wychowywałam się bez ojca). teraz mamy małe dzieci ale kiedys jak podrosną to wygonię go... mam dość tego cięzaru. i postanowiłam że nie sprzedam swego ciała---trzeba być silnym ,nie miętkim.:) co do adresu mailowego-----mam go juz od dawna --jest to taki w razie czego--służący do wyjątkowychj sytuacji i do logowania się na innych stronach--oficjalnie mam inny---ale wiadomo ze względu na moją sytuację nie mogłam go podać:(--. pod tamtym szukam pracy i utrzymuję kontakt z rodzina i ludźmi z mojego rodzinnego miasta:)

a wiecie co jest największa parodią w tym wszystkim--że często jak szłam dorobic na sprzątaniu--to on był wręcz na mnie zły--że wychodzę--że znów idę.--bo kto się dziecmi zajmie.grrrrrrrrrrrrrrrrrrr a pieniądze wydawac to chciał--typowy typ paszorzytniczy

Jakbym czytala o sobie ;( moj tydzien temu rzucil prace i wlasnie je obiad i siedzi przed telewizorem a ja zapierdzielam niemalze codziennie od 7 do 23, wierzycie??masakra ;(

Gość alfons przyjmuje do pracy
Meo Ci załatwić pracę wyślij mi swoje zdjęcie nagie wtedy dogadamy się co do Twojej gaży a do dzieci przyjdzie niańka firma załatwi Ci ja za darmo to doświadczone starsze panie które wypadły już z obiegu jak bedzie potrzeba to i mężowi możne popieścić konika.