Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkhhaa

Kurzajki

Polecane posty

Gość kkhhaa

Mam brodawki na ręku. Ostatnio pojawiły sie na stopie. Urosły dośc duże, boli to przychodzeniu. Co poradzic, miałam je kiedyś wymrażane ale zaraz wróciły na ręce i teraz stopy. Pomóżcie!

Gość dofryzjerasiewybieram
wymrazanie malo kiedy skutkuje. to dorazne i lagodzace ale kurzajki nie gina po tym " na dobre" najlepszy jest laser. wypalanie laserem -> laser wypala korzen kurzajki a nie wierzch. pod znieczuleniem sie to robi. przechodzilam przez to. mialam nad ustami - przeniosly się z palca.(rozsiewaja sie)laser to jedyna skueczna metoda. powodzenia

Gość kkhhaa
Gdzie można wykonac taki zabieg. Mieszkam w małym mieście i u nas nie mogę skorzystac z tej metody. Ile kosztuje ten zabieg? Dziekuję za informację.

Gość dafsdf
ja uzywalam brodacidu- mi pomogl.

Gość cytrynka pomoże
Serio, na mnie podziałało super, na moją koleżankę też :) namocz skórkę cytryny w occie na kilka godzin, potem najlepiej na noc tę skórkę na kurzajki (przyklej plastrem np lub bandażem). może być kilka takich razów potrzebnych. Czasem udaje się tę kurzajkę zdrapać, innym razem sama znika, nawet nie wiesz kiedy :) spróbuj, nie zaszkodzi!!!!!!

Gość kkhhaa
Witajcie! Wczoraj wymroziłam kurzajiki na stopie. Boli mnie niemiłosiernie. Musiałam wzią ketonal. Co robi, nie mogę wytrzyma z bólu.

Gość Uroczysta kolacja
,