Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Struś

ktoś inteligentny?

Polecane posty

Nie, to scherzo b-moll Chopina i 'Wzlot' Schumanna tak na mnie działają... PS: Z jakim seksem?!:D

To może najpierw ogólnie: mimo młodego wieku, gust mam raczej trochę inny niż moi rówieśnicy, nie bez powodu;) - słucham raczej klasyki, jazzu, swingu, poezji śpiewanej, muzyki klezmerskiej, czasami trochę alternatywnej... PS: A gdzie nasza inteligentna się podziała?:D

Ja do Jazzu mam mieszane uczucia. Taki bardzo "nowoczesny" nie smakuje mi, Bossanovy tak (nawet te od kota macieja :D ), trudno mi wymienić konkretnego artystę, np Pat Metheny mi się podoba artyści którzy z nim grywali przeważnie też

jazzu teraz słucham trochę mniej niż innych gatunków, ale ja tez lubię bardziej klasyczne brzmienia (armstrong jest cudowny albo np. vaughan:D)

Gość jezdem inteligentny

Nie, chodzi o kobietę - Sarę Vaughan, nie jest może znana, ale to taki klasyczny jazz raczej.:) Czy mogę spytać w jakim przedziale wiekowym się mieścisz czy osnute jest to tajemnicą?:D Pytam z czystej ciekawości, by sprawdzić, czy tylko ja w moim pokoleniu jestem tak pokręcona...:P