Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Struś

ktoś inteligentny?

Polecane posty

Gość kittycat
Ty chyba też jesteś niezbyt inteligentny skoro tutaj szukasz

Gość inteeeligentna
a ty jestes? inteligentny? bo hmmmmm

Gość ja jestem bardzo inteligentna
fajana i urocza. Fajnie się ubieram, nikt nie śmie mnie zkrytykować, mojego zdjęcia na kafe nikomu nie pokarze żeby wam się przykro nie zrobiło. No ale moja inteligencja, bo o ty mowa, jest najważniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość inteeeligentna
nooo struś wykaz się Inteligencja i rozpocznij duskusję :) podaj ciekawy temat i zobaczymy co z tego wyniknie?

Gość inteeeligentna
to że okazałas sie kobieta nie zmienia faktu, że powinnaś rozpocząć dyskusję :)

Gość tania inetligencja
Szcezgólnie gdy sie pisze "pokarze". Aż głowa zaczyna boleć. Jessuu!Widzisz i nie grzmisz!

Chcieliście tematu, macie, choć może mało ambitny;) : czy lepiej żyć pasją i przymierać głodem czy zająć się czymś dochodowym, ale średnio satysfakcjonującym?

Gość inteeeligentna
i "zkrytykować" hahaha chociaż zaraz sie dowiemy że to choroba naszego wieku tak zwana dysortografia bauhhah

Gość inteeeligentna
hmmm wydawało mi się ze to ty chciałas pogadac a sugerujesz ze my dopraszamy sie tematu ... rzeczywiscie mało ambitny torn hmmmm no podoba mi sie temacik :)

Gość inteeeligentna
struś ja bym zajęła się czymś dochodowym cokolwiek by to było i poza godzzinami pracy dawała upust swoim pasjom :)

Mój temat może nie brzmi spektakularnie, ale wywołuje wiele kontrowersji, dlatego właśnie go wywołałam.:) inteligentna, skoro jesteś tak wymagająca, może sama zaproponujesz? I dlaczego nie podoba Ci się temat o Salvadorze?:D

Gość inteeeligentna
hmm strus ja własnie napisałam ze mi sie podoba szczególnie ze to bardzo kontrowersyjna osoba, która potrafiła zachwycic sie picassem, a potem go skrytykowac (może za duzo powiedziane skrytykowac) :) odpowidziałam ci na twój temat, w sumie rzeczywiście jest on od dawna poruszany, dlatego tak bym zrobiła... hmm i nie jestem zbyt wymagająca..:) chciałas porozmawiac wiec sie wlłaczyłam :) a osobiście lubię KLIMTA :)

A ja przepadam za Fridą, choć przyznam, że gdyuby nie ten medialny szum wokół filmu, to pewnie nie wiedziałabym o jej istnieniu... No ale to właśnie te jasne strony komercji.

Gość inteeeligentna
uuuuu Torn - rzeczywiście obrazy godne uwagi... nie znałam :) beksiński również ciekawy poogladam lubie mroczne wątki

Gość inteeeligentna
i dlatego nie jestem przeciwniczką komercji..

Gość inteeeligentna
i co koniec ? hahahhah dyskusji?

Na wstępie przepraszam bardzo za to, że nie siedzę 24h przed komputerem.;) Powiem szczerze, że mnie ono nie porusza w jakiś szczególny sposób, miło jest popatrzeć na ten, czy inny obraz, ale nie porusza mnie to do głębi, nie drga we mnie najczulsza ze strun. Sama uwielbiam rysować, ale ma się to nijak do mojej fascynacji, czy raczej jej braku malarstwem. Wolę muzykę.:)

PS: Chodziło mi o malarstwo, wycięłam pierwsze zdanie, przez co moja wypowiedź stała się mało zrozumiała.:P