Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Im.s.ck

16 lat

Polecane posty

Gość Im.s.ck

16 lat - Mam nerwicę biorę lek - Hydroxyzinum. Jestem artystką, zanim coś powiem dwa razy pomyślę, czytam sporo psychologicznych książek, ale i nie pogardzę fantasty, nie jestem typem dziewczyn jakie w tych czasach kochają sie bo inne tak robią i mają swój pierwszy raz za sobą. Przeszłam wiele, zmarła moja przyjaciółka mam chłopaka od pół roku. Ma 18 lat. Nie pogania mnie do niczego (sex) Znam jego rodzinę, spałam kilka razy u niego - podczas urodzin, podczas filmowej nocki z przyjaciółmi, otulił mnie kocem, przytulił :) Jego rodzina dobrze mnie przyjęła. Zbliżyliśmy się do pettingu jednak mój chłopak powiedział że nie zrobi nic więcej jeśli mu sama nie zaproponuję bo nie chce mnie skrzywdzić w jakiś sposób dotykiem. Chce abym to ja zadecydowała gdyż planuje ze mną resztę życia. Nie miał wielu dziewczyn jego związki był długie około roku najczęściej zrywała dziewczyna ponieważ na swojej drodze spotkała innego,widzimy się na rodzinnym obiedzie co tydzień i spotykamy ze znajomymi. Ostatnio był u pani ginekolog wypytać czy z moją nerwicą mogę brać leki anty koncepcyjne. Pani.G poradziła mu jakieś ale jednak kazała zgłosić się w razie jakiś niepokojących objaw jak wymioty bo moge mieć wahania humoru ale to podobno normalne na początku. Czy moge je brać? Chciałabym je zacząc brać, ginekolog powiedziała że mają też inne zastosowania nie tylko anty ale to nieważne tutaj chciałam zapytac o co innego. Czy może to zagrozić jakoś mojemu zdrowiu? Gdy sama z siebie zapytałam mojego chłopaka czym chciałby się zabezpieczać powiedział że najbardziej zależy mu na antykoncepcji pewnej i wybraliśmy trzy których bedziemy używac dla pewności - prezerwatywa,kalendarzyk,tabletki anty. Czy mogę zajść w ciąże? Tabletki zgodze się są dobre, gdyż używa ich wiele osób i na nic się nie skarzą ponadto nie zawiodły nikogo. Byłam u ginekologa i nic nie ma niepokojącego u mnie więc chciałabym je zacząć brac. Jestem gotowa na to ... chcę po prostu dać coś mojemu chłopakowi i sobie za ten czas jaki mi poświęcił,tak bardzo go kocham,muszę powiedzieć że miałam poważną chorobę i to że miałam taką osobe było po prostu darem. Chciałabym to z nim robić, nie wiem kiedy...kiedy będziemy chcieli :) Ale czy mogę? I czy napewno zadzaiała? Chcę się upewnić. Pozdrawiam 16l. Martyna Hk.

Gość Judyta2002
Ciesz się życiem na seks masz czas. tabletki zawodzą także a na kalendarzyk raczej nie licz. wiem co mówię

Gość Ims.c
Hm...dziękuję :') Chyba już wiem co powinnam zrobić. Dziękuję Pani Judyto w mojej głowie narodził się pomysł :) jeśli za chwilę pod moimi słowami dojdzie masa niemiłych komentarzy jak pierwszy ... cóz. dziękuje raz jeszcze.