Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LikeAvirgin

po seksie nie daje znaku zycia od paru dni

Polecane posty

Gość zws
aktorzy powinni zwracac sie do siebie, nie do rezysera wynajmujemy studio tylko do wpol do pierwszej na te godzine planuje ambitna produkcje w waskim gronie :p nie zapraszam :p

Gość zws
moze po prostu mu sie przyznac, ze sie zakochalam, wiem, ze to nic ni zmieni, ale rozwazam juz rozne opcje.. dziewczyno.co ty bralas?

zws Hym zaczynam wierzyc mojej partnerce;) ze jednak strofuje cie Pani rezyser wstydliwosc...Proponuje sie bardziej otworzyc bo z moja partnerka nie czulibysmy sie dobrze w tej produkcji;) Rozwazylibysmy dezercje i prace na swoj wlasny rachunek;)

Gość autorko to juz się przyznaj
że tak naprawdę masz 15 lat i wtedy zrozumiemy dlaczego takie bdury wypisujesz

Gość utracony_raj
LikeAvirgin [zgłoś do usunięcia] utracony_raj a moze po prostu mu sie przyznac, ze sie zakochalam, wiem, ze to nic ni zmieni, ale rozwazam juz rozne opcje.. Obawiam się że to nic nie zmieni, bo jeśli w tym momencie nie chce nic dalej to po tym niusie to już napewno. Nie radzę CI tego robić. To bardzo złe wyjście, wg.mnie. Nie napiszę CI co masz zrobić a czego nie, piszę CI tak jak uważam, a pamietaj że też kiedyś dałam się nabrać i mam to za sobą. I wiem jak to kurewsko boli. Wypłacz się, wykrzycz, skop coś, jutro wstaniesz, umyjesz się, umalujesz, poćwiczysz uśmiech przed lustrem i dasz radę-wyjdziesz do ludzi, przejdziesz obok niego, będziesz się śmiać i będziesz żyć. Nie zatrzymuj się. Nie pozwól by to trzymało Cię w miejscu w którym stoisz - rozważania, analizowania tego co się stało. POzbądź się głupiej nadzieji i nie trać czasu na kogoś kto CI taki numer wywinął. WIem, powiesz: ale to nie tak, to inna sytuacja, ja jestem zakochana, on ma wątpliwości, wystraszył się, musi się uspokoić-może mój sms mu w tym pomoże, jak przemyśli to wróci - przyjdzie i przeprosi i będziemy szczęśliwi. Mówię Ci z miejsca że to stek bzdur. Tak z obserwacji my kobiety jednak uwielbiamy DRANI...I wszystko usprawiedliwiamy miłością.

Gość zws
wysylam maila do akademii juz wyraznie widze ze oscara z tego nie bedzie :p przy takim waszym podejsciu to my w kraju na ekrany nie wejdziemy

Gość LikeAvirgin
tak sie w tym momencie czuje. Latwo jest wam pisac bo nie jestescie w mojej skorze

Gość zws
tak. ja nigdy nie mialam takich numerow z facetami

Gość LikeAvirgin
nie wiem, bedzie co bedzie. Jak sie cos wyjasni i bede cos wiedziec to napisze Wam, jaki kretynski manewr wykonalam. Dzieki za to co mi dzis napisaliscie, zmusilo mnie to do myslenia i probuje teraz spojrzec na to troche z Waszej perspektywy..

Gość zws
likeavirgin nie ma powodu, zebys czula sie winna z powodu seksu. ani wstydzila sie tego. to nie jest waluta, ktora sie za cos placi.

Gość zws
powaznie xxi wiek a wy wkrecacie sobie myslenie typu 'dala dupy' no bez zartow to nie jest taka wielka rzecz znowu

Gość no bo dała dupy
jak pospolita ku.rewka - taka prawda

Gość niedojrzały dupek