Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LikeAvirgin

po seksie nie daje znaku zycia od paru dni

Polecane posty

Gość LikeAvirgin
czwóreczka- raczej dziwna wydaje sie wersja z jednorazowa przygoda, tego sie nie robi z przyjaciolmi. A jesli chodzi o to czy zaluje tego, ze do tego doszlo, to mial duzo czasu na przemyslenia, a mimo to caly czas prowokowal sytuacje...

LikeAvirgin Co radze?? Zadaj sobie pytanie czy naprawde imponuje ci mezczyzna ktory ucieka jak oparzony i nie jest w stanie byc odpowiedzialny za swoje czyny...Pomysl czy ten facet nie bedzie zachowywal sie podobnie kiedy trzeba bedzie myslec o rodzinie, przyszlosci..Jezeli uznasz ze sa na to realne szanse to wspominaj milo wspolne chwile i rozgladaj sie za prawdziwym mezczyzna..Ty znasz Siebie i swoje oczekiwania najlepiej.Ja po trochu rozumiem ta cala sytuacje z perspektywy faceta ale sposob w jaki On podszedl do tego po seksie jest szczeniacki i niedojrzaly..

Gość LikeAvirgin
rano napisalam poprostu, nie wiem, jak sie czuje itd. zwyczajny poranniak...

Gość LikeAvirgin
kur.wa nie pamiętam co było rano, chyba się zaraziłam amnezją od niego jak sądzicie ?

Gość LikeAvirgin
aderdobe- jesli chodzi o to jak on sie zachowa jesli bedzie trzeba myslec o rodzinie itd. to jestem pewna ,ze nie zachowa sie odpowiedzialnie. Szkoda mi tylko tej przyjazni, tym bardziej, ze on sam zawsze wspomina ze jak do czegos dojdzie to wszystko moze sie zepsoc, z mimo to sam do tego doprowadzil. To nie byl jakis chwilowy przyplyw emocji, tylko to wisialo w powietrzu od jakiegos czasu, i wydawalo mi sie, ze nie chodzi o czysty seks.

LikeAvirgin [zgłoś do usunięcia] aderdobe- jesli chodzi o to jak on sie zachowa jesli bedzie trzeba myslec o rodzinie itd. to jestem pewna ,ze nie zachowa sie odpowiedzialnie. Szkoda mi tylko tej przyjazni, tym bardziej, ze on sam zawsze wspomina ze jak do czegos dojdzie to wszystko moze sie zepsoc, z mimo to sam do tego doprowadzil. To nie byl jakis chwilowy przyplyw emocji, tylko to wisialo w powietrzu od jakiegos czasu, i wydawalo mi sie, ze nie chodzi o czysty seks. Widzisz ja juz dawno wyleczylem sie z przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna.Cos takiego nie istnieje...i wasz przyklad potwierdza te regule..

Gość LikeAvirgin
Czwóreczka dokladnie, tylko co w takiej sytuacji zrobic??????????????????????????? napisac mu, ze jak wszystko sobie ulozy w glowie , to ma sie odezwac chocby ze wzgledu na ta przyjazn i czekac??

Gość przestań sie poniżać wreszcie
nie odzywasz się i tyle nagabujesz go i prosisz o łaskę :-P

Gość nastepnemu powiesz że dasz
po ślubie :-P

LikeAvirgin z perspektywy faceta najlepiej jak napiszesz ze nie wiesz czemu sie nie odzywa, skoro to nie bylo nic wiazacego..Spedziliscie ze soba mile chwile i tak to potraktujmy..Czesc i po wszystkim...

"z perspektywy faceta najlepiej jak napiszesz ze nie wiesz czemu sie nie odzywa, skoro to nie bylo nic wiazacego..Spedziliscie ze soba mile chwile i tak to potraktujmy..Czesc i po wszystkim..." jeszcze pisz takie bzdury i dalej się poniżaj :-(

Gość LikeAvirgin
oderdobe W takim razie, jako facet, powiedz mi dlaczego do tego doprowadzil???? bo to mnie najbardzie interesuje. Uznal, ze jestem dorosla i wiem co robie, nie wiem moge mu pomoc bo caly czas wspominal o tym, ze od 9 mies. nie uprawial seksu. Dodam, ze koles dziwny, z zasady mowi polslowkami i nie problem go zle zrozumiec, nic tez nie mowi bez sensu, kazdy zart i wszystko co mowi, ma w sobie jakas prawden nawiazanie do rzeczywistosci itd. Ma problemy z mowieniem wszystkiego wprost, lubi obracac wszystko w zart, bo jak sam twierdzi tak mu latwiej,,

Gość LikeAvirgin
nastepnemu powiesz że dasz co Ty w takim razie radzisz???

Gość o rany znałam takiego
twój opis wypisz wymaluj niech zgadnę: i wszystkiegi musiałaś sie domyslać? Uciekaj daleko, bo ten typ faceta to tylko kłopoty i cierpienie. :-(

Gość LikeAvirgin
pytaliscie ile mamy lat, napisalam. i co w zwiazku z tym, moim zdaniem to nie ma znaczenia

nastepnemu powiesz że dasz Ponizaj???????? gwarantuje ci ze zaden facet nie odebralby tego za ponizenie sie kobiety tylko zdrowe podejscie do sytuacji..Nie przedstawi sie jako cierpeitnica ktora beczy w poduszke z nieszczescia i tego ze ja tak potraktowal..Poza tym da mu sygnal ze traktuje go tak jak wczesniej........Czyli jednym slowem nie degraduje sie do pozycji cierpetnicy

co radzę? nie piszesz do niegi pierwsza nie dzwonisz on dla ciebie nie istnieje tyle faceta NIE MA jeśli powiedzmy w ciągu tygodnia od ostatniego kontaktu się pojawi i bardzo sensownie i wiarygodnie uzasadni swoje milczenie to możesz się wtedy zastanowić czy jeszcze chcesz z nim miec jakieś kontakty Gościa nie ma. Zrozum. Miej honor.

Gość LikeAvirgin
o rany znałam takiego dokladnie, wszystkiego trzeba sie domyslac, ale tutaj jesli chodzi o to to w gre wchodza jeszcze inne czynniki typu "lekkie uzaleznienia" i moze to troche tlumaczy.... Czesto sam zwala na to wine... Co zrobilas z tym kolesiem? dlugo byliscie razem? jaka ja jestem glupia...:(

LikeAvirgin Nie wiem czemu ..bo ja jestem calkiem innym typem faceta..Troche chyba brakuje mu pewnosci siebie, jest malo zdecydowany, czyli jednym slowem troche bez jaj...Poza tym jezeli potraktowalby cie jako lekarstwo na brak seksu i mialby te swiadomosc ze moze z tego korzystac nadal to by z tego nie rezygnowal...

ma znaczenie ile masz lat, bo zabiegasz o niego jak nastoletnia siksa a dorosła kobieta, którą powinna być 21latka, nie odzywałaby się do takiego już dość do niego napisałaś i nadzwoniłaś po teraz milczysz

Gość LikeAvirgin
nastepnemu powiesz że dasz napewno sie zjawi i bedzie opowiadal bajki, ze spal, nie mial tel. itd. a pisac juz nie bede, choc mnie kusi i boje sie, ze on nie napisze tylko poprostu zjawi sie od tak, jak zwykle usmiechniety, pelen optymizmu jak by nic sie nigdy nie stalo i dalej bedzie prowokowal seks... tyle..... az sie sobie dziwie...

Gość LikeAvirgin
nastepnemu powiesz że dasz zabiegam, bo mi zalezy i nie chce zeby to sie tak skonczylo...

Gość stuletnia staruszka
wiec teraz Ty nie bedziesz odbierala od niego telefonów..... wet za wet

"napewno sie zjawi i bedzie opowiadal bajki, ze spal, nie mial tel. " spał przez CZTERY dni ??? :-O kobieto Ty masz 21 lat!

Gość rada na dziada
standard 3 dni musi do siebie dojsc... do mnei tez sie nie odzywal

Gość LikeAvirgin
oderdobe madrze mowisz, on tez by mogl sie zachowac jak facet, chyba napisze mu tak jak radziles... tylko boje sie, ze wszysatko sie skonczy...

nastepnemu powiesz że dasz [zgłoś do usunięcia] co radzę? nie piszesz do niegi pierwsza nie dzwonisz on dla ciebie nie istnieje tyle faceta NIE MA jeśli powiedzmy w ciągu tygodnia od ostatniego kontaktu się pojawi i bardzo sensownie i wiarygodnie uzasadni swoje milczenie to możesz się wtedy zastanowić czy jeszcze chcesz z nim miec jakieś kontakty Gościa nie ma. Zrozum. Miej honor. twoje rady sa nieaktualne..Wszystkie punkty autorka juz zlamala..Wiec pomysl lepiej na tym jak teraz ma z tego wyjsc aby wyszlo na to ze autorka ma swoj honor..Negujac moja opinie myslisz tylko o swojej dumie..Gdyby autorka przyjela Twoj tok myslenia to moze miec pewnosc ze facet bedzie jej unikal jeszce bardziej majac swiadomosc tego ze wyrzadzil jej krzywde..Reasumujac w tej sytucaji autorka jest Matka Teresa Cierpietnica skrzywdzona przez faceta..Co jest lepsze byc taka skrzywdzona w oczach faceta czy postapic tak zeby nie dawac mu podswiadomej satysfakcji pozostawiam Wam Drogie panie do oceny

wycofaj się z klasą, pokazując, że to, co się między Wami wydarzyło było dla Ciebie przyjemnoscią, a teraz żyjesz dalej, cieszysz się klejnymi przyjemnościami i nie masz zamiaru oglądac się za siebie na coś, co ci umyka we mgle :) - zobaczysz, jak szybko się odezwie zaniepokojony, co jest grane. Czasami mężczyznę trzeba po prostu sprytnie zdezorientować. Niektóre typy tego potrzebują ;)