Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LikeAvirgin

po seksie nie daje znaku zycia od paru dni

Polecane posty

Gość LikeAvirgin

co zrobic z takim delikwentem?????

Przede wszystkim szanowac sie nastepnym razem to nie bedziesz miala podobnych dylematow..My naprawde wyczuwamy z ktora mozemy sie zabawic a ktora traktowac powazniej..Jezeli wybierasz pierwsze to napisz ze chcialbys to powtorzyc jezeli drugie to juz wszystko zalezy od Niego jak Cie odebral...

odezwie sie do 3 tygodnia:P bo w tym czasie mu sie zachce seksu:D tak szanuj sie poczytaj "uklady"

Gość LikeAvirgin
to nie jest dokladnie tak jakmyslicie. Otoz, znamy sie dlugo, spedzalismy ze soba mnostwo czasu, duzo rozmawialismy, az wkoncu zaczelo iskrzyc (przynajmniej tak mi sie zdawalo). No i stalo sie. A teraz on milczyn nie odbiera moich telefonow, nie odpisuje na sms, nie przyjerzdza, dodam, ze do tego czasu widzielismy sie codziennie.

LikeAvirgin No to widocznie potraktowal seks jako wyrok i uznal ze teraz bedziesz juz myslala o nim bardzo powaznie do czego masz calkowite prawo .On uwaza inaczej i nie chce sie angazowac, a Ty tymi tel tylko Go w tym uwtierdzasz, wiec sie chlopaczyna wystraszyl..Masz pecha

Gość a znasz jego rodzinę znajomych
może wpadł pod pociąg? bo nie widzę innego wytłumaczenia dla normalnego faceta w takim wypadku :-O

Gość komunista z Laosu
"mądra zdzira po dupcingu"

a znasz jego rodzinę znajomych [zgłoś do usunięcia] może wpadł pod pociąg? bo nie widzę innego wytłumaczenia dla normalnego faceta w takim wypadku No normalny na pewno nie jest..Jezeli autorka nie jest pusta lala, to zachowal sie bez klasy kolega, ale z drugiej strony zyc z durniem tez zly nawyk..

moze poprostu sie przestraszył wstyd mu czy cos z tych rzeczy no bo jesli sie wczesniej przyjazniliscie to nie wygladdaa raczej na wykorzystanie no mam nadzieje ze sie nie myle

Gość stuletnia staruszka
nie narzucaj się. Cisza i spokój :)

Gość LikeAvirgin
aderdobe- napewno nie jestem pusta lala i wiem, ze zachowal sie jak dupek. tylko nie wiem dlaczego. Napewno nie wpadl pod pociag bo odzywa sie do naszych wspolnych znajomych. Akcja wisiala w powietrzu od jakiegos czasu, wiec mial czas na przemyslenia, wiec nie wiem czego sie teraz wystraszyl.

Gość LikeAvirgin
komunista z Laosu- daruj sobie te uwagi. jak bym byla zdzira to bym nie miala teraz tego problemu

Gość walec go przejechał
dlatego się nie odzywa

LikeAvirgin No dlatego widocznie uznal ze ty jestes juz w ten uklad za bardzo zaangazowana a On nie jest w stanie sprostac Twoim wymaganiom i nie chce sie wiazac, co nie zmienia postaci rzeczy ze jako facet moge napisac ze zachowal sie jak tchorz skoro nie mial czelnosci Ci tego prosto w oczy powiedziec...Takie jest moje zdanie....Moze sie myle i Tego zycze!!

Gość etamamam
Widocznie mu się nie podobało i nie ma ochoty ciągnąć tego dalej.:(

Gość LikeAvirgin
aderdobe- jestem pelna podziwu dla twojej wypowiedzi i trzezwosci umyslu. Coz radzisz jako facet??

Gość ma amnezję
"Otoz, znamy sie dlugo, spedzalismy ze soba mnostwo czasu, duzo rozmawialismy," co to znaczy długo? i ile macie lat?

Gość LikeAvirgin
etamamam- po tym zdarzeniu napisal mi jednego jedynego sms, ze juz chce to powtorzyc. Czyli chyba mu sie podobalo. i dopiero od tego czasu cisza. Dodam, ze nie odpisalam na tego sms. haha komedia

Facet się zachowuje po szczeniacku. Może mu coś w łóżku nie wyszło, że się teraz wsydzi? Ale moim zdaniem wersja o tym, że się przestrszył jest bardziej prawdopodobna. W każdym razie przestań do niego wypisywać i wydzwaniać. Olej go teraz, po co się poniżać.

Gość hyhyhhuhuhu
a ja zrozumialem ze on po seksie lezy w lozku pare dni i sie nei rusza... ;

Gość etamamam
No to czego ty chcesz, skoro nie odpisalaś?

Gość LikeAvirgin
ma amnezję- dlugo tzn. 8 mies., ale przez ten czas widzielismy sie prawie kazdego dnia, czasem spedzalismy caly tydzien razem, dzien i noc. ja 21, on 28

oderdobe -🖐️ Ja się nie znam na mężczyznach:p Ale może faktycznie potraktował to jako jednorazowa przygodę....aaalbooo...glupio mu ze do tego seksu doszło-choć ta wersja jest raczej wątpliwa

Gość LikeAvirgin
etamamam - nie odpisalam bo byl srodek nocy i poprostu nie zauwazylam tego sms. Napisalam rano, ale nie odnoszac sie do tej wiadomosci... A nie odpisalam, bo szczerze nie wiedzialam co...

Gość ma amnezję
Skoro masz z nim wspólnych znajomych to co o nim oni mówią? Jeśli go nie spotkała klęska żywiołowa, amnezja, nie potrącił go pociąg lub nie lezy w śpiączce to gość jest do natychmistowego skreslenia :-O Współczuję ci serdecznie.

Gość artysta plastyk
amnezję? to pewnie mu się poje.bało i puka teraz inną szmacinę, myśląc, że to ty , poszukaj sobie lepiej innego psychola

Gość etamamam
A co mu dokładnie napisałaś rano?