Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LikeAvirgin

po seksie nie daje znaku zycia od paru dni

Polecane posty

Gość zws
wyslij mu dowcip religijny zaskocz go czyms! na przyklad Spotyka się dwóch księży: - O! Nowe buty... Zamszowe? - Nie za swoje jesli na tego smsa nie odpowie mozesz sie definitywnie obrazic :p

Wina i igrzysk powiadasz... ;) Tylko sie zastanawiam kto mialby byc w nich ofiara;)Sobie daje niewielkie szanse;)

Gość o rany znałam takiego
szubrawiec, to już ustalilismy na pierwszej stronie w tego co czytałam: ż e on wpadł pod pociąg :-D

Gość utracony_raj
LikeAvirgin miałam podobną sytuację i moim zdaniem patrząc po swoich doświadczeniach nie powinnaś prowadzić do rozmowy z nim. Nie unikaj go, bo możliwe że innym się pochwali i jak ludzie zobaczą zmianę w Twoim zachowaniu, że go unikasz, że czujesz się nieswojo, że dążysz do rozmowy z nim będą mieć pewność że CIe przeleciał. Wiem że to co mówią i myślą inni nie jest takie ważne, jednak podejrzewam że głupio Ci będzie w towarzystwie, kiedy wszyscy będą wiedzieć że "dałaś dupy", bo nie oszukujmy się dałaś i przyznam się, że i ja kiedyś dałam takiemu typowi. A wcześniej przyjacielem był wymarzonym, można by na jego przykładzie pisać definicje przyjaźni. Nikt mnie wtedy tak nie rozumiał jak on, nikt tak nie wspierał, nikt tak nie pocieszał. Kiedy tak jak i Ty zamierzasz po wszystkim gdy przestał się odzywać zarządałam wyjaśnień wytłumaczył mi, a raczej nie mi wprost tylko znajomym (nie w kontekście do mnie bezpośrednio, zarzucił to zdanie przy jakiejś rozmowie, ale wiedziałam że to była odpowiedź dla mnie, niestety kilka osób też wiedziało) że przecież "chodzi o to by wzbudzić zaufanie a potem to już łatwo". Twój z tego co piszesz nawet na tyle mieć odwagi nie będzie żeby to przyznać, choć tym że CIe przeleciał chwalić się może. Ale to lekcja którą zapamiętasz i nie wykluczone że po jakimś czasie będzie mógł chcieć znowu. NIe bądź głupia i nie daj się. Nie licz na nic. Ten "mój" też później chciał, nawet nagle zmienił ton i zaczął się tłumaczyć. Idź z podniesioną głową, nic nie pisz, o nic nie pytaj. Inaczej możesz zrobić z siebie idiotkę w jego oczach i znajomych. 3maj się. Przełkniesz to tak jak ja

Gość zws
Sobie daje niewielkie szanse z klaudia juz skonczyles? ja siedze na widowni :p

Gość ioioioio
No cóż wymagasz ode mnie przyznania się do wieku, to trudne dla kobiety, ale co mi tam w końcu jestem tu anonimowa. Więc lat mam 30. Autorko uwierz mi, że od zauroczenia się nie umiera. Choć wyleczenie się z niego boli to fakt. Teraz sobie go wyobrażasz jako kogoś super, idealizujesz jego cechy. Spójrz jednak na niego okiem krytycznym. Podoba Ci sie facet tajemniczy, zamknięty w sobie, ma to jakiś urok i tajemnicę, jest podniecającym wyzwaniem. Ale tak w gruncie rzeczy to jest wygodnicki i tchórzliwy egoista, który ma ludzi w dupie i myśli tylko o sobie, swoich problemach i tym jak się zadowolić jak najmniejszym kosztem, jest zamknięty w sobie, zimnym gburem. Niedojrzały jest do normalnych kontaktów między ludzkich. I co najważniejsze ma Cię centralnie w nosie. Bo co to niby za przyjaźń, znajomość, codzienne spotykanie się, karmienie się podtekstami erotycznymi a później nic. Jaką to miało wartość? Dla niego na pewno niewielką skoro tak łatwo zrezygnował, a przez milczenie gmatwa tylko szansę na sensowne rozwiązanie tej kwestii. Nie nalegaj na rozmowę. To nie będzie po jego myśli, bo będzie się musiał wypowiedzieć, zrobić coś wbrew swojej woli i zwyczajom. Nie pójdzie na to, a jak już to na nim wymusisz, to czy sądzisz, że uda Ci się podejść do sprawy spokojnie i zaczniesz mu wyjawiać swoje uczucia znając jego sposób zachowania? Jedyne co to pewnie jak uda Ci się nawiązać z nim kontakt to łaskawie Ci pozwoli zaspokajać swoje niewyżycie w sprawach seksu. I będzie się to tak ciągnęło, bez wyjaśnień, bez zaangażowania, bez konkretnych rozmów, bez sensu...

Gość LikeAvirgin
utracony_raj mampewnosc, ze znajomym nie bedzie sie chwalil ale tez wiem, ze tak jak mowisz zmini ton i znow bedzie chcial.. dlaczego faceci sa tacy popierdoleni??

Gość utracony_raj
LikeAvirgin wiem że chciałabyś sama znaleźć jakieś wytłumaczenie dla niego, wiem że zadowoliłoby CIę w tym momencie nawet najbardziej banalne, bo ciągle się łudzisz, masz nadzieję, że to nie tak. ALe z tego co piszesz jest prawie że pewne (prawie-bo nic w tym zasranym życiu nie jest pewne!) że jest tak jak pisze CI większość. WIem że czytanie tego co piszę nie jest dla CIebie miłe, ale im szybciej otworzysz szeroko oczy tym lepiej dla Ciebie.

zws ;)))) Prosze cie...zws chyba nie myslisz ze zagramy glowne role w Twojej odslonie Gladiatora;)

Gość zws
siedz, siedz, ale wiesz, że finału i tak nie będzie Ci dane zobaczyć?? co tam final. final zwykle jest banalny

Gość zws
Prosze cie...zws chyba nie myslisz ze zagramy glowne role w Twojej odslonie Gladiatora moj drogi. juz po castingu. teraz trwaja zdjecia probne.

Gość LikeAvirgin
to co pisze mi wiekszosc jest bardzo trudne. nie wiem, zobaczymy co bedzie dalej. boje sie tylko, ze nie bede umiala postapic tak jak radzi wiekszosc, i bede sie cieszyla jak idiotka jak tylko sie odezwie...

Gość zws
oj, zdziwiłabyś się jaki finał potrafi być niebanalny prove it!

23:51 zws O prosze a moze pani rezyser tez miala by ochote zagrac jakas rolkę..Wina pod dostatek;))

Gość utracony_raj
LikeAvirgin uwierz że takiej pewności nie masz. Tak jak Ty żalisz się tu nam, tak i on podzieli się tym z kimś. Pomyśl ilu przyjaciółką się zwierzasz, ile sekretów znasz, to naturalne, do tego mam mase kolegów i faceci podobnie jak my lubią sobie opowiadać. Teraz tylko możesz mieć nadzieję, że znajdzie sobie innego powiernika, nie kogoś z Waszego towarzystwa.

Gość zws
to co pisze mi wiekszosc jest bardzo trudne. nie wiem, zobaczymy co bedzie dalej. boje sie tylko, ze nie bede umiala postapic tak jak radzi wiekszosc, i bede sie cieszyla jak idiotka jak tylko sie odezwie... dam ci glowe, ze on jest zraniony faktem, ze nie odpisalas na smsa o powtorce z rozrywki. masz zauwazyc, ze jego to dotknelo. moim zdaniem on sie wcale nie wycofal tylko odgrywa role odrzuconego. nuuuda wole klaudie i oderdobe

Gość LikeAvirgin
jezeli znajdziue jakiegos powiernika to 100% bedzie to ktos z naszego towazystwa, jestesmy poprostu hermetyczni

Gość utracony_raj
Qrna dziewczynie jest ciężko a Wy tu sobie widowisko urządzacie i walkę Gladiatorów!! Załóźcie sobie topik dla żądnych krwi i nie śmiećcie!

"O prosze a moze pani rezyser tez miala by ochote zagrac jakas rolkę.." mam wrażenie, że bardzo by chciała, tylko się wstydzi przyznać :P

Gość zws
O prosze a moze pani rezyser tez miala by ochote zagrac jakas rolkę..Wina pod dostatek nie. ja nie gram w niskobudzetowych produkcjach :p

"ja nie gram w niskobudzetowych produkcjach" my też nie, dlatego nie pooglądasz niestety za dużo :P finały tylko dla wybranych, zws ;)

Gość przecież autorka to idiotka
hermetyczna na rozsądek

zws [zgłoś do usunięcia] O prosze a moze pani rezyser tez miala by ochote zagrac jakas rolkę..Wina pod dostatek nie. ja nie gram w niskobudzetowych produkcjach Ale je rezyseruje;)hym.... Moze jednak;) Obiecuje ze przyloze sie do swojej roli i dam z Siebie wszystko;)

Gość LikeAvirgin
utracony_raj a moze po prostu mu sie przyznac, ze sie zakochalam, wiem, ze to nic ni zmieni, ale rozwazam juz rozne opcje..

oderdobe, owszem, nieśmiałość jest niewinna, ale wstydliwość irytująca ;) (różnica jest subtelna, ale jednak :)