Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechcący kliknęlam

Ważne pytanie

Polecane posty

Gość Niechcący kliknęlam

Oglądalam profil znajomej na naszej klasie i niechcący kliknęłam w i konkę "zgłoś jako profil fikcyjny". Teraz się zastanawiam, czy jej się to wyświetli, że zgłosiłam jej profil jako fikcyjny. Bardzo nie chciałabym, żeby to zobaczyla, najchętniej cofnęłabym to zgłoszenie, ale nie wiem jak. Wiecie, czy ona sie o tym dowie czy to tylko zgłoszenie dla tych co obsługują portal nk? A moze wiecie jak cofnąć takie zgloszenie?

Gość skorcze są bardziej bolesne
niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!! niech żyje nasza klasa!!!

Gość Ktoś tu wspomniał
daj sobie na luz, nawet jeżeli to co... przecież można kliknąć byle gówienko, świat się nie zawali... rany... jej też możesz powiedzieć, że nawet tego nie zauważyłaś, bo ładnie na zdjęciu wyszła... po cholerkę takie ukrywanie się, jajcowanie

Gość Niechcący kliknęlam
No przeciez pisze ze niechcacy kliknelam i teraz nie wiem jak to cofnąć. Wiecie jak? Albo wiecie chociaz czy ona to zobaczy? gdzies jej sie to wyswietli?

Gość Ktoś tu wspomniał
jeżeli nawet wyskoczy... i co? jeżeli Cię o to zapyta to powiesz, że nie zauważyłaś, albo i prawdę, że niechcący

Gość Ktoś tu wspomniał
poproś kogoś by kilknął u ciebie i zobaczysz jak to zadziała, ja ci nie pomogę, nie mam profilu na nk

Gość Niechcący kliknęlam
Tak, ale to jest o wiele bardziej skomplikowana sprawa. To jest znajoma, ale niezbyt dobra. A nie chce zeby myslala ze ja tak zgalaszam, bo mam z nia na bakier. Naprawde nikt z was nie wie czy to sie wyswietla?

Gość dsasdawweertwwer
czasami wystarczy troche pomyslec. Zaloz sobie drugie konto i zglos ze swojego pierwszego ze to profil fikcyjny, potem wejdz na drugie i zobacz czy Ci sie wyswietlilo.

Gość Niechcący kliknęlam
tez o tym myslalam, ale nie zapisalam nigdzie hasla i loguje sie automatycznie. jak teraz zaloze nowy profil to moge utracic to zapamietane haslo

Gość dsasdawweertwwer
jak zapomnisz hasla to Ci je mailem przypominaja.

Gość no to zmien sobie haslo
i zapisz :P

Gość no to zmien sobie haslo
przeciez jak sie kompa czysci ze smieci albo jakis formacik wpada... to i tak sie te wszystkie hasla kasuja :D

Gość Niechcący kliknęlam
zmienilam haslo i zalozylam nowy profil. Z tego profilu zglosilam swoj jako fikcyjny, a potem weszlam na swoj i nic mi sie nie wyswietlilo, ze ktos zglosil go jako fikcyjny, wiec powinno byc ok. Dzieki za rady