Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula005

dieta na samych plynach!!!

Polecane posty

od 6 dni jestem na dieccie na ktorej tylko pije. jestem bardzo zadowolona bo bardzo znaczna utrata wagi a trzeba dodac ze zadne diety juz na mnie nie dzialaly bo wczesnij juz duuzo schudlam przez 3 miesiace. mam do was takie pytanko co mozna wedlug was pic na takiej diecie? bo mam bardzo ubogie menu ;/ a chce jeszcze troche pociagnac na niej. i co sadzicie o jogurtach na takiej diecie/?

Gość malgocha211
a nie jestes glodna??? tak na samych plynach to cięzko wytrzymac chyba .

na poczatku bylo gorzej ale nie tragicznie. teraz jest ok. mam duzo samo zapracia i daje rade ;) nie jest tak trudno naprawde ;]

Gość dratwa 654
o diecie jogurtowej duzo slyszalam podobno jest rewelacyjna chudnie sie 3 kg na tydzien

Dziewczyno Ty się wykończysz jak nic nie bedziesz jadła. Ja też chciałam schudnąć i osiągnęłam swój cel :) ale w o wiele milszy sposób :) na śniadanie zawsze jadłam tylko jedna małą kromeczkę później już tylko obiad też mniejsza porcje niz zwykle później jakiś owoc lub małe ciasteczko (bo nie potrafiłam sobie odmówić). Kolacji już nie jadłam. Nie raz byłam strasznie głodna jak kładłam się spać ale z czasem to mija robiłam tak przez pół roku i schudłam 5 kg. :)

Gratuluje wytrwalosci :) mam nadzieje, ze wytrwasz dalej i trzymam za Ciebie kciuki :)

mysza0505 ja rowniez na takiej dietce schudlam jakies 18kg w ciagu 3 miesiace nie cale. ale juz na mnie takie cos nie dziala. a na tej swietnie mi idzie. tylko nie wiem co bym mogla jeszczee pic?! nie macie zqadnego pomyslu?

jakies zdrowe soki czasami,mleko 0% i czasami takie zupki do kubka typu barszcz czerowny albo jakis krem pieczarkowy czy cos. maja bardzo malo kalorii jednak wiem ze sa nie zdrowe. ale musze cos cieplego. wiem,ze jeszcze doloze czerwona herbatke.

Gość a co pijesz
Ja dwa dni w tygodniu piję same soki, ale takie świeżo wyciśnięte w sokowirówce, dla utrzymania wagi :)

moze kefir bez cukru i tluszczu sa takie tylko smakuja okropnie, jakies soki- kup sokowirowke i rob sok z jablek i marchwi pyszny jest, wode z cytryną- wspomaga odchudzanie :)

wlasnie zjadlam jogurt ;/ chyba to nie byl najlepszy pomysl ale coz. po 6 dniach moge sobie wynagrodzic to ;D

Gość dratwa 654
ja tez nie lubie robic sokow w sokowirowce ,bo pozniej strasznie duzo mycia jest

Gość a co pijesz
ja mam sokowirówkę, do której wrzucam całe owoce, ma olbrzymi pojemnik na odpady, łatwo się ją rozbiera i myje. Żadne soki z kartonów nie moga równać sie smakiem ani wartością odżywczą ze świeżo wyciśniętym sokiem w sokowirówce.

hehe ja mam sokowirowke za 90 zl co prawda musze owoce roic bo sie cale nie mieszcza ale z myciem nie mam problemow. wywalam to co zostalo do kosza oplukuje sokowirowke i wklądam do zmywarki wyjmuje czysciutką :D

mimo wszytsko rezygnuje z takich soczkow wlasnej roboty xdd len ze mnie i tyle. a wy na jakiejs dietce jestescie czy cos?

paula ja z tego temaciku co tez sie na nim wypowiadalas. ja jestem na diecie MŻ :D z wykluczeniem makaronu ziemniaków chleba slodyczy i wszystkiego co mi z dieta niewspólgra :D

Gość a co pijesz
nie wiesz co tracisz :) najpyszniejszy jest sok ze świeo wyciśniętego ananasa bez żadnych dodatków, po prostu pycha i odchudza :D

moze sie faktycznie pofatyguje i zrobie sobie jakis pyszny soczek ;] ale to jak bede miala chwilke wolna. kojarze kojarze kolezanke ;)

Gość dratwa 654
ja jem tylko platki kukurydziane i mleko 0% slodze slodzikami ,zapycha mnie to niezle,moja kuzynka po porodzie schudla 20kg w ciagu 2 miesiecy ,tylko to jadla i do tej pory jest szczupla a juz minelo 6 lat. narazie schudlam 2 kg,ale ta jogurtowa tez jest ciekawa.

hehe ja tam uwielbiam jablko plus marchewka. moze typowo odchudzający nie ejst za to po nim moge spokojnie do wc pojsc wiec cos tam dobrego dla mnie robi no i smakuje cudownie. ani grama cukru nie ma a jest slodziutki jak cukierek :D