Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Catarinka71

Dedykacja

Polecane posty

Moja córcia skończyła dzisiaj dwa miesiące, z tej okazji kupiłam jej pierwszą książkę. Ale nie takie byle co z bajeczkami tylko ładną z baśniami taką porządną. Chciałabym jej wpisać dedykacje jakąś ale nie mogę nigdzie nic znaleźć, może ktoś ma jakiś pomysł żeby młoda miała ładną pamiątkę

Gość MamusiaSynusia
moze napisz cos o siebie tak od serca pomyslisz to i wymyslisz :)

No wymyśliłam że wezmę jej aktualne zdjęcie obok zdjęcia wpiszę: Martynko kochana, oto dla Ciebie książeczka, a na jej karteczkach prześliczna bajeczka. Życzymy Ci wielu niesamowitych wrażeń, spełnienia marzeń, ogromnej miłości, spokojnych snów i radosnych poranków, byś znalazła szczęście, gdziekolwiek ono będzie. Niech Ci słonko ciepło gra, niech Twój uśmiech długo trwa, nie trać nigdy Swej wesołej minki. Bardzo Cię kochamy i w swoich serduszkach zawsze Cię mamy. Kochanej córeczce na pamiątkę beztroskiego dzieciństwa Mama i Tatuś :) To wydrukuję i wkleję na pierwszą wolną stronę, chyba dobry pomysł??

Gość bedffff
2 miesięczne dziecko już rozumie jak się czyta jej książeczkę. No nie, co za mądre teraz rodzą się dzieci. A czy już chodzi.