Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajajajajajj

Wlosy farbowane!!!!!!

Polecane posty

Mam farbowane czrne wlosy co prawda farbw czana juz mi schodzi ale chce sobie zrobic blond pasemka na te farbowane czarne czy wyjda mi fajne blond????? doradzcie jaka farba najlepiej ....

prosze o odpowiedzi

Gość dlldldldld
Wyjdą fatalnie. Może raczej pomyśl, co zrobić z odrostem, skoro ci farba schodzi.:(

no juz mam prawie takie braz wiec mysle ze blond by chwycil

?

co myslicie?

No nie wiem czy chwyci ciemny brąz. Ja mam jasny, wpadający w kasztan, chciałam sobie zrobić blond pasemka na wakacje, ale nie chwyciło kompletnie nic. Musisz iść do fryzjera, jeśli chcesz rozjaśnić włosy.

Jestem fryzjerką i powiem tyle że jest jedna zasada: farbą farby nie rozjaśnisz. jedynie rozjaśniacz, ale nie radze sama w domu bo to co jest do kupienia w sklepach to tragedia( rozjasniacz joanna+ aktywator 12% zabójstwo dla włosów) ja bym radziła pójść do fryzjera, ale obawiam się że jednym rozjasnieniem nie uzyskasz ładnego jasnego blondu. ja zeszłam z czarnego koloru ale włosy były farbowane u jednego fryzjera i tą samą farbą( nosiłam czarne okolo 2 lat). Najpierw koleżanka wykonała dekoloryzację na całych włosach ,wyszedł kolor nie wiadomo jaki wiec trzeba było położyc na to farbę aby wyrównać kolor( tak się zawsze robi). Nosiłam przez jakiś czas ciepły sredni blond. Za jakiś czas zrobiła mi jasny balejaż i mam teraz super kolorek:) uzywam specjalnego szamponu do wlosow blond( wybija żółć, nadaje chłodny odcień), raz w tygodniu porządna maska lub ampułka regenerująca i ani śladu zniszczonych włosów:) Dlatego polecam wizytę w salonie. Bo włosy łatwo zniszczyć ale gorzej zregenerować.

Gość Natalciaaa1988
Myje codziennie włoski... używam różnych odzywek... idz do fryzjerki ona poradzi ci jaka odzywke do włosow powinnas stosować

Gość ROKSANAkiu
najpierw idz do fryzjerki odbarwic je potem naloz na nie farbe jasny braz a potem pasemka ale co najmniej po 2 tygodniach