Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca mama

NATHAN

Polecane posty

Gość pytajaca mama

Co sadzice o tym imeniu? Jak byloby przyjete przez srodowisko spoleczne? Dziekuje za odpowiedzi.

Gość 676465689776543567
Bardzo ładne, ale pisane normalnie czyli Natan

bardzo ładne...mam chrześniaka który ma na imie Natanael (czyt.Nataniel)...ale Natan też bardzo ładne...imię mojego chrześniaka zostało normalnie przyjęte.jak każde inne imię :)

Gość 34678654324
Znam takiego. Imię przyjęte normalnie. Teraz jest pełno KEVINÓW, BRAYANÓW, WIKTORII, JESSIC, VANESS itp :D

Gość pytajaca mama
Ja wlasnie nie znam zadnego Natana i w naszej okolicy nikt o takim imieniu nie slaszal. Dlatego tez nie wrzucam tego imienia do wroka z Kewinami, Brajanami i Dzesikami. Czy Natan to Waszym zdaniem popularne imie, czesto nadawane?

Gość mnie sie kojarzy Natan
- szatan wybaczcie ale tak mi sie nasuwa na mysl za kazdym razem jak słysze to imie - juz pare razy slyszalam jak ktos do dziecka wola Natan - chbya to imie staje sie coraz badziej popularne !

Gość Natan natan
Szatan? Natan - DAR OD BOGA Tak jak w Polsce Bogumil czy Bozydar Natan byl prorokiem, kto czytal Biblie ten wie.

Gość Moj synek ma tak na imie
ma 4 lata i jeszcze nie spotkalam innego Natana :D wiec nie jest zle . Jedyne co to w USC nie chcieli wpisac nathan poniewaz to imie proroka i uznane jako swiete wiec piownia musial byc NATAN.