Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka BMW

samochody marki BMW

Polecane posty

Gość posiadaczka BMW

Co takiego jest w marce samochodów BMW że to ją upodobały sobie buraki tudzież wieśniaki, oraz dresy? Dlaczego oni profanują te piękne samochody? Czy nie mogli upodobać sobie Mercedesów? Musieli wybrać BMW? Jako miłośniczka samochodów tej marki i posiadaczka BMW nie mogę tego zdzierżyć, nie mogę patrzeć jak widzę oblepione plastikiem BMW. Te samochody naprawdę mają duszę, czemu oni ją zabijają? Aż się chce płakać.

Gość marna_prowokacja
1/10

Gość niskaaaa
prowokacja czy nie, ale prawda jest taka, że wczoraj był tu topik o alfa romeoi jedyne co napisałam, to ze nie jestem fanką alfy, bo głupio mi się było przyznać do tego, ze lubię BMW :o Z powodów mniej więcej tych, które wymieniła autorka...Pomyślałam, że pewno ktoś uzna mnie za dresiarę :o

Gość posiadaczka mercedesa
odwal się dresiuwo od Merca!!!!!!!!!!!!!

Gość posiadaczka BMW
sam jesteś marny/sama jesteś marna

Gość posiadaczka BMW
Przecież BMW to normalne samochody. Dlaczego więc te mendy społeczne upodobały sobie tak te piękne samochody? I teraz tylko z nimi się one kojarzą?

eee, mi sie tam nie kojarzą, równie dobrze można by podciągnąć pod to Golfy, Calibry itd

Dobra ,dobra państwo odważni to ja sie wpisze na czarno i tez mam ecie i dla mnie jest spoko.Podoba mi sie forma tego samochodu ,jego wygląd (ale uwaga nie wszystkie modele).Jest to fajne autko i twarde jak ja to nazywam ,że trzyma sie ziemi i nie kiwa .A i nie nosze dresów ,mam włosy na głowie ,nie handluje prochami jestem normalna babka co ma męża i dzieciaki.Podobają mi sie też mustangi (mogę sobie pomarzyć :( i audi też gut.