Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ziarenko piasku

smutno

Polecane posty

tak jestem rocznik 88... ehh :( nie lubie jak mowia ze zadzwonia a tego nie robia :( to dobija... :(:( nie wiem juz co mam zrobic [ dzikeuje za pocieszenie ziarenko piasku :*:* ]

A jakiej pracy szukasz konkretnie? Ja na razie o tym nie mysle, bo jeszcze studiuje, a jedyne prace jakie wykonywalam to dorywcze.. ale nie narzekam;) Mam gdzie spać, co jeść, świerze powietrze i to mi wystarcza;)

no a widzisz ja przerwałam studia :( a prace nie wiem moze tez byc dorywcza oby jakas byla jakies pieniazki... na dodatek smutno mi bo nie moge znalesc mieszkania a chce zamieszkac z chlopakiem :( ehh a jakie dorywcze prace polecasz? :(

hmmm, pracowalam na zmywaku (najdluzszy staz;) i najwieksza moja kasa; poza tym sprzatalam u jednej babci, z dzieckiem tez siedzialam.. nic konkretnego raczej... a dawałaś swoje ogloszenie np. do wyborczej?

a nawet;) tylko mialam sesje w tym czasie i nie maialm czasu wiele, a co drugi dzien musialam tam byc. Istny chlew:o rodzice wyjechali... istne bezkrólewie;) Imprezy itd. I sprzataj to wszystko:D Na progu juz mozna krzywde sobie zrobic.