Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasddkoe

Spirytus vs trądzik

Polecane posty

Gość jasddkoe

Czy przemywanie twarzy spirytusem salicylowym kosmetycznym jest dobre na problemy tradzikowe i przebarwienia?

Gość ja mam 18 lat
ja przemywam takim sirytusem do przemywania ran strasznie piecze na opakowaniu pisze ze na tardzik ale nie wiem czy czeste stosowanie nie zniczszcy skory ja robie to rano i wieczorem mam strasznie tlusta cere i od tlustej twarzy mi sie grzywka tlusta robi;)

Gość jasddkoe
no ja mam problemy własnie z tradzikiem ale odpukac dzieki bogu na razie jest lepiej wnerwiaja mnie takie juz mniejsze plamki na policzkach i troszke syfków. ( trzy takie czerwone mniejsze i małe pod kolor skóry ) Chyba najlepszy bedzie spirytus a nie te wszystkie cud kremy i masci. A co to masz za spirytus? Faktycznie działa?

Gość ja mam 18 lat
wiesz, nie chce Cie namawiac bo nie wiem czy to co robie nie niszczy cery;) no u mnie chyba troszke dziala ale chyba mam zaczerieniona skoore po nim tak mi sie wydaje bo rano klade podklad i nic juz nie widac no to jest taki spirytus kupywany w aptece i jest w takiej samej butelce co woda utleniona

Gość jasddkoe
acha. ja uzywam pudru ( mniej zatyka porów chyba xD ) ale jak ja sie mecze z tym dziadostwem na gebie no masakra. czasami to człowiekowi sie z domu nie chce wyjsc

Gość zbanowanaaaaaaaa
nie polecam przemywania twarzy spirytusem Skóra tłusta jeszcze bardziej bedzie sie przetłuszczała, jedynie co moża zrobić to odkazić pojedynczy wyprysk Jak odkazicie skóre spirytusem to wystarczy byle co np dotyk brudna ręką i już macie nowy nowe syfy bo skóra sobie nie radzi po takim odkażeniu

Gość ja mam 18 lat
tonik wywoluje podraznienia i wyskakuja syfy woda nie mozna takze to czym do cholery mam myc twarz

Gość jasddkoe
podobno dobra jest woda mineralna czy cosik podobnego.