Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość your drink is on me

INTELIGO

Polecane posty

Gość your drink is on me

Jeśli zrobię przelew dzisiaj z Inteligo do Inteligo to kasa dojdzie w przeciągu godziny na konto odbiorcy czy będę musiała czekać do poniedziałku?

Gość your drink is on me
za dobrą odpowiedź udostępnię mój odbyt

oczywiście, że jest reguła. Nie dojdzie dzisiaj bo nie jest to dzień roboczy. Jeśli by był, to by doszło dziś.

Gość geentea23
dojdzie w ciagu 20 minut. takie przelewy ida automatycznie. wiem bo sama mam inteligo i nieraz wysylalam pieniadza na konto mojego taty, tez inteligo, czesto w niedziele, dochodzily w kilka minut. pozdr:)

a czym inteligo różni się od innych kont bankowych? Reguła bankowa jest prosta - mam dzień roboczy, wysyłam dzisiaj przed 18 kasę i odbiorca ją ma jeszcze dzisiaj na koncie. Wiem, że PKO BP pozostawia wiele do życzenia, ale czy nawet w tak oczywistej sprawie nie spełnia warunków?

Gość your drink is on me
No właśnie chodzi mi o to, że nie jest dziś dzień roboczy. Wiem, że przelew do innego banku będzie czekał z realizacją do poniedziałku a z inteligo do inteligo? Dziwne jest to, ze dziś zrobiłam przelew do ING i w zakładce transakcji mam go oznaczony jako "do realizacji"... czyli data zlecenia dzisiejsza a wykonania poniedziałkowa. Zrobiłam też drugi do Inteligo i nie ma go w przelewach oczekujących... To znaczy, ze poszedł?

Gość your drink is on me
Dobra. Kończę temat. Przelew doszedł w 20 minut. Właśnie dostałam potwierdzenie od odbiorcy. Z góry dziękuję za pomoc.

Gość greentea23
a nie mowilam?? P:P: