Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shinetka

rozstępy

Polecane posty

Gość shinetka

Co polecacie na rozstępy w ciąży?

Gość Blask Słonca
krem z ziaji nie dorogi a dobry :P

Gość shinetka
Dzięki:-) A czy ktoś używał Fissan albo Mustelę?

Gość mam male pytanie
ha! mam podobne pytanie: witam, mam male pytanie. Czy stosowalyscie jakies kremy, balsamy przeciw rozstepom w ciazy? od kiedy (ktorego miesiaca) warto je stosowac? z gory dziekuje za wypowiedzi

Gość polecam gerber
wystarczył mi na 3 miesiące, używa się jak wiekszość od 4 miesiąca, bowiem od tego momentu zaczyna rosnać brzuch i skórę trzeba od początku ujędrniać

Gość a ja polecam kremy
1. pharmaceris -- firmy dr. irena eris (zapobiegający rozstępom, na isniejące rozstępy i jest tez tej firmy do pielęgnacji biustu) 2. ziajka -- super pachnie i dobrze się wchłania używałam też: kolastyna oraz perfecta mama :-) tez niezłe ale wolniej się wchłaniają smaruje się nawet dwa razy dziennie, leci siódmy miesiąc i jak na razie żadnych rozstępów

Gość to ze nie masz rozstepow
to wcale nie musi byc zasluga kremow, balsamow, tylko tego ze masz elastyczna skore nie podatna na rozstepy - tak czy siak gratuluje i zycze zeby nie wyszly - mi wyszly pod koniec ciazy mimo stosowania

Gość a moze tak
maslo kakaoweod 4 miesiaca, wczesniej oliwka nie mam ani jednego-przytylam 24w ciazy, potem po porodzie loreal 2 razy dziennie na cellulit i rozstepy z kawa, jestem 9 mieisecy po porodzie- zero rozstepow i 3 kilo mniej niz przed ciaza- chudlam systematycznie 3 kilo miesiecznie, nie drastycznie, bo wtedy skora wymieka

Gość a ja polecam kremy
mam genetyczna skłonność do rozstępów. Mam ich kilka na udach - to pamiątka sprzed ciąży, kiedy po rzucaniu palenia przybyło mi sporo kilogramów. W ciąży przytyłam jak na razie 10 i jestem przekonana, że brak rozstępów to zasługa kremów. Wszystkie kobiety w mojej rodzinie to przechodziły - jedyne rezutaty dawały kremy.

Gość a ja o tak
A ja polecam krem Gerbera - niedrogi i skuteczny, tylko trzeba się naprawdę regularnie smarować