Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark spicy

Moje wnioski z wczorajszej imprezy !

Polecane posty

Gość dark spicy

faceci i kobietki odpicowani do granic możliwości i każdy tylko siedział i czekał na krok drugiej strony, wszyscy siedzieli w swoich grupkach chłopacy z chłopakami dziewczyny z dziewczynami...spytałam kumpla dlaczego nic nie robią aby poznać jakieś dziewczyny ...a on, że często widzi się , że laski wyśmiewają facetów którzy im się nie podobają, więc idiotów z siebie robić nie będą...dziewczyny też nie zrobią" bo narzucać się nie będą" coraz częściej taki widok widzę na imprezach

Gość xcvx
Czyli standardowy widok, faceci podpieraja sciany, a kobiety jak chca tanczyc, to w ostatecznosci tancza razem :D

Gość terazon
Właśnie ja też ostatnio byłem na imprezie to normalnie było - te najładniejsze już miały adroatorów, a reszta było w okolicach mocnej średniości, więc sobie odpuściłem podryw :/

Gość Ju......
No i bardzo dobrze. :) Zostaje więcej "ciastek" dla odważnych. :P

Gość olejzpierwszego
no i jaki z tego wniosek... ze laski sa do Bani ??

Gość maaafr
ja spotkalam na imprezie kolege z firmy koles po chwili rozmowy sie napalil chyba i zaczal mi wkladac jezyk do buzi :) podoba mi sie w sumie, niezle ciacho z niego, prystojny jest ale nie znam go za dobrze wiec nie wiem co myslec o tym. Ja pozostalam troche cyniczna :P

Gość chlopacy powiadasz....
co to za studenci ... :o