Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebass 22

Moja dziewczyna uważa ,że mam za dużego penisa !

Polecane posty

Gość gość
Najpierw zrób jej fisting najlepiej double od razu

Gość antypis
ja mam 26 cm 11 średnicy i wszystkie które ****** piszczą że je boli. duża fujara jest przekleństwem chyba że dymiesz c**y wielkości krowy. o analu można zapomnieć. na moje większe przekleństwo jestem długo dystansowcem i bez gry wstępnej mogę bzykać 1h do 1,5. Więcej nie daję rady kondycyjnie, leci ze mnie jak z kranu pot. Chłopaki z 15cm cieszcie się możecie wszystko dymać ja niestety tylko duże cipki.

Gość gość
11 średnicy? To ty masz więcej niż ja w bicepsie.

Gość gość
To jakie wymiary ma twój penis że jest za duży dla niej, podobno kobiety są w stanie wszystkie pomieścić no chyba że to są nieludzkie wymiary

Gość gość
nie ta dziura, pacanie

Gość marzenka123
Właśnie - pchałeś w nie tę dziurkę, ja też tak kiedyś miałam, pakował we mnie wacka i cały czas próbował namówić na drugą dziurkę. Na poczatku trochę bolało, ale teraz uwielbiam, obecnie najlepszy sex to wibrator i wacek, a marzy mi się dp z kolegą męża;-)

Gość gość
Marzysz o 2M i Ty ? Ja też bym kiedyś chciał tak spróbować.

Gość gość
to niesprawiedliwe, ze dla kobiet seks jest taki bolesny i niewygodny, jak ja bym chciala miec penisa... penetracja nie sprawia mi zadnej przyjemnosci, dochodze sama przez dotykanie lechtaczki

Gość gość
Ma za grubego cza za dlugiego?

Gość gość
Ja mam też podobno za dużego bo widzę i czuję, że jej to nieraz boli, ale się nie przyznaje.

Gość gość
sprobuj ja popiescic najpierw palcem moze zrobisz jej minetke az sie rozluzni i zrobi sie mokra albo posmaruj zelem.potem wejdz w nia na stojaka od tylu.i nie pakuj od razu calego

Gość gość
Moj obecny chlopak ktorego znam dopiero pol roku tez ma bardzo dlugiego prawie drugie tyle co ten ostatni ale ja jestem z niego bardzo zadowolona bo nigdy wczesniej nie bylam tak mocno walona i jeszcze mi sie nie zdazylo zeby mi dotykal szyjki macicy, a w pozycji na jezdzca to ruchhamm sie sama jak chce i czasmi bijam sobie sama calego az drgawek dostaje, momentalnie jest super i jestem p******a tak jak sobie wymarzylam i jak na filmach widzialam

Gość ADAM698

Moja dziewczyna też tak miała na początku próbowałem wszystkiego a ona nadal krzyczała z bólu najlepiej jak wkładasz całuj ją