Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiannnaaa

jestem głupia zostawiłam go bo był niedoświadczony!!

Polecane posty

Gość katiannnaaa

nawet całować sie nie potrafił:Oja w sumie też byłam dziewicą(ale miałam wczesniej faceta) ale przerażało mnie to że on niedoświadczony i ja niedoświadczona...Nie miał nigdy kobiety a miał 25 lat jakoś tak przez nie traktowałam go jak faceta bo wsyztsko tak ważył miałam wrazenie że bał sie mnie nawet dotknąć i pytał "czy może mnie pocałować"miał dobry charakter chłopak z perspektywami i wcale nie brzydki ale cłkowicie aseksualny wydawał mi się przez ten swój charakter.i wybrałam inengo takiego o cieżkim charakterku mającym znacznie mniejsze perspektywy ma 24lata czyli jest młodszy ale za to był zdecydowany silny meski doświadczony ale brzydszzzzy...niekoniecznie wygląd jest tu wazny tacy faceci jak ten pierwsyz mnie odpychają ale wiem że ma lepszy charakter i byłby dla mnie lepsza partią to mówił mi rozsadek ale nei potrafiłam

Gość pierdolisz koleżanko
:O Nie wiem, o co ci chodzi:O Że co? Że boisz się, że teraz nie będzie miał cię kto sponsorować? Nie dziwię się, po tym topicu widać, jakie żałosne sa twoje perspektywy🖐️

Gość blablablablabal
to poczekaj az tamten sie douczy i go wez spowrotem:P

Gość no co ty nie bedzie
jej juz chcial

Gość Dziewczyna2222
pisze tak chaotycznie bo kończę drugie piwo.Jakoś ciągle mam doła..mimo że jestem szczesliwa boje się czegoś..tamten był "lepszym człowiekiem" Nie chodzi o to czy będzie mnei sponsorował tak czy inaczej mam bogatych rodziców:Dale mama mi ciągle wypomina

Gość Dziewczyna2222
no cóż to idz:OKobieta niedoświadczona to jeszcze ujdzie....to powód do dumy że tak długo zachowywała cnote ale facet 25 lat który nawet sie nei całował..No przepraszam ja niepotrzebuje boga seksu ale takie coś mnie odstrasza:O

Gość Dziewczyna2222
to tez już troche dziwne aczkowiek jeszcze nie powód do paniki.może śa kobioety które lubią uczyć "partnera"iz nim wszytsko odkrywać.. Ja mam takie preferencje i już

kobiet się boja takich mezczyzn ...nie ukrywam tez tak mam...chociaz nie wiem jakbym sie zachowała sama nie jestem doswiadczona wiec mozna by sie było razem uczyc :P pod warunkiem tylko ze facet nie był by spanikowany tylko zachowywał by sie normalnie..a przynajmniej nie był bardziej zestresowany ode mnie

Typowe. Kobiety co innego mówią co innego robią. Twój wybór świadczy o tym że nie dajesz ludziom żadnego marginesu błędu, muszą być jak ze snu. A sama naprawdę jaka jesteś. Spojrzałaś ostatnio w lustro i zobaczyłaś ideał, bez skazy na ciele i bez wad?