Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teaja

sex na początku związku

Polecane posty

Gość teaja

od jakiegos czasu spotykam się z fajnym facetem. jest tylko jeden problem - a moze to nie jest problem tylko mi się tak wydaje :/ sytuacja jest następująca: kazde nasze spotkanie konczymy sexem.w łóżku jest super i nie tu mam problem chodzi mi o to czy to normalne ze tak konczymy kazde nasze spotkania? nawet jak wczesniej zakladam ze tym razem nie bedziemy sie kochac to i tak koniec końców lądujemy w łóżku - ba nawet w samochodzie potrafimy się kochac kiedy mnie odwozi do domu /zatrzymalismy sie kilka razy gdzies po drodze/ jak mam do tego podchodzic ? jakby mi niezalezalo na normalnym związku to nie myslalabym o tym i bawila sie tą sytuacją ale szukam normalnosci i stabilnosci nie jestem pewna czy to dobry start dla takiego związku?

Gość blekota
Nie widze problemu .

Gość teaja
dzieki blekota chyba czasem za dużo mysle i od tego głupieje ;)

Gość teaja
ale dodam, że sex jest dziki i słychać nas na całym osiedlu więc czy to zmienia postać rzeczy?

ja też nie widzę problemu, fajnie że się tak potraficie wyluzować i cieszyć się z tego że siebie macie :) powinnaś się cieszyć, że tak na faceta działasz. A to, że macie udany seks nie znaczy, że nie możecie stworzyć normalnego związku :)

Gość teaja
wiesz lubimy hardkor , najgorsze jest to , ze idziemy na calosc i to w bardzo wczesnym etapie naszego zwiazku .

eh... a co wolałabyś czekać miesiąc na buziaka w policzek, dwa na całusa z języczkiem, pół roku na petting, rok na zwykły stosunek, 2 lata na anal, 4 lata na seks w samochodzie?? ej bez przesady. Ciesz się, że Wam dobrze. A jeśli macie być ze sobą czy nie to seks nic nie zmieni. Skoro Wam dobrze to po co szukać na siłę problemów? jesteście dorośli? Więc zachowujcie się jak dorośli :) P.S mój związek też dość szybko się rozkręcił... (Mamy już rok za sobą) więc nie jest powiedziane, że to musi się źle skończyć.

macie racje co ja tu wyszukuję, a wieczorkiem znow sie widze z moim tygrysem ;P i nie mam ochoty udawac zimnej ryby co ma byc to bedzie i tyle ;) jak nic z tego nie wyjdzie to przynajmniej sie pobzykam z fajnym gosciem hehehehhehe

no jakbym byla dziewicą to do takiej sytuacji na bank by nie doszlo tak szybko ale ze o wianku juz dawno zapomnialam to i nie mam oporów specjalnych poza tym z tym rozdziewiczaniem to tez niezly pic nic nadzwyczajnego poprostu musisz sie dobrze bawic przy sexie i nie myslec za duzo ze to pierwszy czy dziesąty raz a bedzie bosko

No właśnie, po co udawać zimną rybę tylko po to by wyjść na cnotkę niewydymkę albo z obawy co ludzie i ksiądz na spowiedzi powie... Jak Wam dobrze to nic tylko gratulować :)

złooo... ale ja sie z tego nie spowiadam hihihi az tak dziwna to nie jestem, poza tym nigdy nie uwazalam zeby sex byl czyms zlym no i nie pojde mowic na ucho ksiedzu o tym co robie z facetem po co mam mu robic ochote na rzeczy ktorych on nie moze miec ;) hehehehe /teoretycznie/

to dobrze, bo po Twoim 1 wpisie sądziłam, że należysz do tych nawiedzonych :) A skoro jest jak piszesz to nie powinnaś się niczym martwić :)

hehe nie nie poprostu taka mysl mnie ostatnio nawiedzila i chcialam sie dowiedziec co o tym sądziecie aha i posty niby pisane przez teaja : \" ale dodam, ze.....\" oraz \"wiesz lubimy ......\" , nie są moje, choc przyznam ze bywa ostro ;) bo nie lubie ograniczac sie i nie mam problemu z eksperymentowaniem, chodzilo mi jedynie o to dosc szybkie tempo z poprzednimi facetami troszke trwalo nim do czegos dochodzilo - ej a moze wlasnie dlatego nic z tamtych nie wyszlo bo jakos powoli i bez specjalnych iskier hm?

Zawsze na tym forum ludzie w końcu dodają, że najważniejsze jest dobrze się dobrać. Jeśli jest Wam dobrze i w związku i seks macie taki super, nie oglądaj się za siebie. Żyj pełnią życia, bo nigdy nie wiadomo, kiedy los Ci to odbierze. Lepiej mieć jak najwięcej miłych wspomnień.

Gość dadadada
a bzykaj sie do woli raz sie zyje i pierdol mohery

Gość niebieska brzoskwinka
Na poczatku zawsze jest szalenie jak jest chemia :) Pozniej moga byc jednodniowe przerwy :)

Moim zdaniem nie powinniście uprawiać seksu w trakcie każdego spotkania. To niesie ryzyko że on z tobą, Teaja, będzie tylko dla seksu. Odmów mu kilka razy. Sprawdź jak zareaguje.

hmmmmmm 777-X cos w tym jest co tu piszesz wezmę go na test chociaz sama mam problem u utrzymaniem rąk przy sobie kiedy go widzę wiec i dla mnie bedzie to jakis sprawdzian