Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polkole

nie chce slubu ni dzieci

Polecane posty

traktujecie ślub i dzieci jako zapłatę za sex????? bo inaczej to "darmowy" jest? a tak to zapłacony? ręce do samej ziemi opadają, albo i niżej

Gość hehehehehehhehhehehheh
Ewa33 całkowicie Cię popieram!!!!

Gość polkole
Ewa- do jasnej cholery! tez jestes jak ten kon z klapkami...rodzina nie jest czyms co ogranicza, nie musi tez stac sie jedyna forma realizacji siebie i rozwoju zwiazku.

Gość tak jest jak nie chce sie
wg madrej Ewy kobieta nie ma prawa chciec wyjsc za maz i zalozyc rodzinę bo to oznacza ze ewentualny slub bylby zaplatą za seks :P

Gość polkole
tu nie chodzi o seks, gdyby tylko to bylo w jego glowie naprawde- nie wiazalby sie, tutaj chodzi o cos wiecej. To naprawde wartosciowy mezczyzna dlatego jestem w kropce. Zastanawiam sie co zrobic zeby bylo dobrze i o co tak naprawde chodzi: nie chce miec dzieci- bo tak, czy istnieja inne powody, o ktorych mi nie mowi:(

to nie jest wartosciowy mezczyzna i tak istnieją powody dla ktorych nie chce rodziny, jak potrafisz to dojdz czy problemem jestes Ty czy on sam jest niewiele wart i interesuje go tylko swiety spokoj, tv, seks i zarcie w zyciu

jeśli ktoś nie chce sie żenić/wychodzić za mąż ani mieć dzieci, to nie jest wartościowym człowiekiem? ciekawe.... to więkoszość naukowców, wynalazców, artystów to nic nie warte matoły wg was? gratuluję podejścia do życia no i tolerancji, oczywiście :)

i nie dopisuj sobie swoich teorii do moich wypowiedzi niech każdy robi, co mu się podoba ale niech nie zmusza kogoś do czegoś, czego on nie chce i nie potrzebuje to by było na tyle

traktujecie ślub i dzieci jako zapłatę za sex????? bo inaczej to "darmowy" jest? a tak to zapłacony? jak dorosła kobieta moze wypisywac takie głupoty :O to ze Ty nie chcesz slubu idzieci nie oznacza ze jestes lepsza, dajesz wszystko i niczego nie żadasz w zamian, to chyba nie najmądrzejsze, masz niskie poczucie własnej wartosci?

nigdzie też nie napisałam, że uważam, że te gorsze chcą ślubu i dzieci, a te lepsze nie to się chyba nazywa przenoszenie własnych projekcji - takie pojęcie w psychologii no i nie mam pojęcia, skąd u Ciebie pogląd, że jak kobieta nie ma ślubu i dzieci, to jest nieszczęśliwa no i nie wiem, skąd Ty wiesz, co ja daję i co dostaję w swoim związku chyba oczywiste jest, że skoro w nim jestem, to on mnie satysfakcjonuje i dostaję tyle, ile potrzebuję a daję tyle, ile chcę

Gość polkole
popieprzone to wszystko...