Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa...___-

zrobiłam dziś test i całkiem zgłupiałam

Polecane posty

Gość niecierpliwa...___-

OD 3 dni spoźnia mi się okres. Więc postanowiłam zrobic test no i sie tak troche zapomniałam bo zamoczyłam pasek w moczu i sobie poszłam , za około 15-20min zobaczyła ze jest druga kreska ale taaaka baaardzo niewyraźna-delikatna. Na instrukcji pisze ze powinno sie oczytac po max. 5 min. I teraz nie weim co myślec jestem w ciąży czy nie. Jutro kupie drugi test ale ta niepewnosc ... Dodam ze to bardzo mozliwe ze moge byc w ciazy bo sie z mężem postanowiliśmy starac choc mi sie wydałało ze byłam juz po jajeczkowaniu...

Gość nikolaaaaa
Podobno niezleznie od intensywnosci koloru kreski druga kreska to znak ciazy...:)

ja mialam tak ze po 5 minutach byla tylko jedna kreska, wiec stwierdzilam ze nie jestem w ciazy i odlozylam test, pare dni pozniej jednak zrobilam ponownie i byly dwie kreski.... zglupialam i zobaczylam jeszcze raz na ten pierwszy test (nie byl jeszcze wyrzucony) i okazalo sie ze tez byly dwie kreski, tylko ta jedna bardzo niewyrazna... musiala sie pokazac znacznie pozniej :)

Gość aguśka27
gratki :-) jesteś w ciąży, miałam taką samą sytuację pozdrawiam

Gość DFFFFFFFF
NIEPRAWDA NIEKONIECZNIE ZASZŁAS PO TAKIM CZASIE ZWYKLE POJAWIA SIE DELIKATNA KRESKA :p

ja mialam kilka dni temu tak samo, kreska w dniu spodziewanej miesiaczki byla ledwo widoczna, dwa dni pozniej nadal byla slaba. zrobilam test z krwi dla pewnosci ..i jestem w ciazy (wynik odczytywalam w podanym czasie)

Gość niecierpliwa...___-
no brzuszk mnie tak dziwnie pobolewa, ale przed okresem miałam podobne "skurcze". Teraz sie zastanawiam kiedy powinnam udac sie do lekarza? bo przeciez nie ma sensu tak szybko chyba ... ależ się cieszę :D

Gość kebab wegetariański
"NIEPRAWDA NIEKONIECZNIE ZASZŁAS PO TAKIM CZASIE ZWYKLE POJAWIA SIE DELIKATNA KRESKA " Wcale nie

Gość jesli w ciazy sie nie jest
to pole na druga kreske na tescie pozostaje biale. zobacz na ulotce przez jaki czas mozesz odczytac wynik. na niektorych testach wynik juz po 10 minutach nie jest wazny, na innych dopiero po 30 min.

Gość kasia s
jak mi test pokazuje 2 kreski, to znaczy, ze odnowiły mi sie cysty nie zawsze 2 kreski oznaczaja ciążę.

Gość jesli w ciazy sie nie jest
o cystach nie mam zielonego pojecia, wiec nic na ten temat pisac nie bede ;) pozdrawiam

Gość kasia s
ja tez nie wiedzialam, wiec pierwszym razem bieglam szczesliwa do lekarza, a tu zonk. Teraz w taki sposob co jakis czas sprawdzam, czy mi sie cysty odnowily ehh

Gość jaka.taka
oj a ja miałam kiedys identycznie ale w ciazy nie byłam :( powtorz test jutro i bedzie wszystko jasne

Gość tollcia
też tak miałam. i kreska po 20 min nawet wcale nie była taka całkiem blada. ja sie icieszyła, a szwagierka: hola hla, nie ciesz sie, bo za pozno odczytałas i wynik jest przekłamany. cała noc mnie to męczyło, po sniadaniu pobiegłam po drugi test i zribiłm go od razu po wejscu do pracy. niestety, czekałam na cud, ale kreska była tylko jedna.To zalezy tez od ilosci hormonow w tym czasie.w ciazae zaszłam 3 lata pozniej.

Pozostało Ci tylko powtórzyć test. Moja przyjaciólka zrobiła test, wyszedł negatywny więc odłożyła go na półkę i poszła sprzątać. Potem chciała go wyrzucić po paru godzinach i odruchowo spojrzała zanim wrzuciła go do kubła a tam - 2 kreski jedna blada. No i okazało się, że jest w ciąży

Gość niecierpliwa...___-
macie racje. Jedyne co mnie męczy to to że nigdy mi się okres nie spóźniał, mam bardzo regularny więc czuje ze to jednak ciąża, choc nawet nie sądziłam że to tak głdko przyjdzie Cieszę sie bardzo :)

Gość niecierpliwa...___-
zrobię jutro. dzis nie mam gdzie kupic :(

czekamy na wynik :) trzymamy kciuki powiem ci, ze smialam sie do meza, ze w tym cyklu pewnie nam nic z tego nie wyszlo (bylam przekonana,ze owulacja juz byla i ze sie spoznilismy) jakiez bylo moje zdziwienie, gdy na tescie 2 tyg. pozniej zobaczylam druga jasna kreske..

Gość niecierpliwa...___-
teraz jak juz jest tak blisko spełnienia mojego marzenia to zaczynam się bac co to bedzie... :( oby dzidzius był zdrowy

chyba kazda z nas ma zawsze obawy. ja ide na usg we wtorek i sie martwie czy bedzie widac jakies "ziarenko"...

Gość karolka23
bankowo jestes ...... mialam to samo...obsikalam test...miesiaczka spozniala mi sie 2 dni...nic nie bylo...odlozylam wiec...a zla bylam niesamowicie....po powrocie z pracy z ciekawosci spojrzalam jeszcze raz i byla blada kreska,wlosy stanely mi deba...a teraz jestem w 7 tyg ciazy,wiec masz juz z czego sie cieszyc Powodzenia!!!!

Gość o matko wy idiotki...
To nie o to chodzi że kreska jest słaba tylko że po około 15-20 minutach baaaardzo często pojawia się druga co wcale nie musi oznaczać ciąży!!! Nie wmawiajcie, że tak nie jest, bo jest sama sprawdzałam kilka razy!

Gość dokładnie jak mówisz
może być ciąża ale jak nie jesteś to też się mogła pojawić. Nie mówcie "bankowo-ja tak miałam" bo to akurat przypadek i kreska pojawiłaby się tak czy siak w końcu

Gość niecierpliwa...___-
hej. Kupiłam dzis drugi inny test niż ten wczoraj................... i druga kreska pojawiła się nawet szybciej niz 5min. Jest delikatna-różowa. Nie sądze że to może byc pomyłka. Może jakbym zrobiła rano to była by bardziej intensywa. Chyba jestem w ciąży, sama nie mogę w to uwierzyc :D

Gość niecierpliwa...___-
kiedy powinnam się wybrac do lekarza...?

Gość okolo 6 tyg po ostatniej miesi
aczce i zacznij juz brac kwas foliowy;) gratuluje!!

Gość niecierpliwa...___-
juz biore kwas foliowy od miesiaca