Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatowa122

CZY TO MOZE BYC CIAZA?

Polecane posty

Gość kwiatowa122

Od zawsze mam nieregularne okresy, nawet bardzo niregularne. Mam 17 lat, nie bylam z tym jeszcze u lekarza. Z moim chlopakiem nie uprawialismy seksu, a peeting,bawilismy sie tez wibratorem. Zwykle bardzo uwazamy, ale czy jest jakas mozliwosc, ze jestem w ciazy? Od 4 miesiecy okresy nie byly tak bardzo nieregularne jak wczesniej, wiec sie uspokoilam, a teraz znow go nie ma, jest juz prawie meisieczne spoznienie. Zrobilam dwa testy ciazowe, obydwa wyniki negatywne. Ale caly chce mi sie siusiu, biegam co do toalety bardzo czesto. Czy to moze byc sympton ciazy? Prosze, pomozcie mi. Wciaz seie denerwuje. Jutro powtorze test. Mam teraz takie delikatne plamienia brazowe, nie wiem o co chodzi. P.S. Kiedy on doszedl, nigdy sie juz nie abwilismy, aby nie ryzykowac.

Gość kwiatowa122
POMOCY:( Co zrobilibyscie na moim miejscu? I prosze, nie piszcie, ze ejstem bezmyslna, szukam pomocy, nie chce miec wiecej zmartwien:(

Gość tralalalalalalalalalala
taaaak...jestes w ciązy z wibratorem...moje gratulacje:O

Gość hejhej....
mysle ze o ciazy tu nie moze byc mowy ja takie brazowe plamienia mam przed i po okresie wg mnie to bardzo nie powazne z Twojej strony ze nie poszlasz jeszcze do gina z tym nieregularnym okresem ja wiem ze jestes mloda nie myslisz jeszcze o dzieciach, ale za pare lat mozesz ich zapragnac a wtedy moze byc pozno juz na leczenie... przeciez napewno bedziesz bardziej spokojna majac okres regularnie zreszta przy takich nieregularnych i dlygich przerach miedzy kolejnymi okresami moze nie dochodzic wogole do owulacji... radze wybrac sie do gina i rozpoczac leczenie pozdrawiam

Gość nikolkaaaaaaaa
Na pewno nie jestes w ciazy.spokojnie nie denerwuj sie.

Gość kwiatowa122
dziekuje Wam, ale mimo wszystko powtorze test jutro, glupio mi, ze jestem taka idiotka:( Musze isc do gina, zaczac brac tabletki, ale troche boje sie reakcji mamy. 3 razy negatywny wynik to juz chyba prawie pewnosc, co?

Gość kwiatowa122
A co z tym czestym siusianiem?

czeste siusianie to nie objaw ciazy :) ja czesciej silkalam dopiero pod koniec ciazy jak dziecko uciskalo mi na pecherz ;) polecam wizyte u gina

Gość kwiatowa122
a okres do ktorego roku powinien sie uregulowac? słyszałam, że w moim wieku to jest jeszcze normalne

zalezy jak dlugo miesiaczkujesz wg mnie 17 lat to najwyzszy czas na regularny okres ja od zawsze mialam regularny bylas juz u ginekologa? wg mnie powinnas isc jak najszybciej

Gość kwiatowa122
miesiaczkuje, hm, od pierwszej klasy gimnazjum, bardzo denerwuje sie, ze to moze byc ciaza, jak malemu dziecku wciaz sobie tlumacze, ze to niemozliwe, w koncu nie uprawialismy seksu, ale tylko bardziej sie nakrecam tymi zlymi myslami.:( Moze to przez nerwy w szkole to spoznienie?

Gość kwiatowa122
Pomozcie, czy to ciaza?

Gość kwiatowa122
HALOO:(:(:(:(

Gość sluchaj mloda wg mnie nie
jestes w ciazy. pomijajac wszystko inne to testy masz negatywne. ale tak to jest jak sie zaczyna zabawy majac nascie lat. taka jest cena przyjemnosc moja droga. seks jest dla doroslych niestety.