Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydmisw

Do osob ktorzy nie maja wyrostka robaczkowego P ... laparoskop

Polecane posty

Gość wstydmisw

Witam! W grudniu mam isc na operacje z powodu wstydliwego problemu ;/ prosze nie pytajcie mnie o co chodzi ;( Oczywiscie najblizsza rodzinka i przyjaciolka wie na co ide ... jednak wstydze sie o tym powiedziec znajomym :( Wiadomo jacy moga byc ludzie ... Wymyslilam sobie, ze powiem ze bylam na wycinaniu wyrostka ... Mozecie mi powiedziec jakie byly objawy zapalenia wyrostka u Was ? jakie badania robilyscie ? No i jak szybko od dowiedzenia sie o tym problemie poszlyscie do szpitala. Wiem, moze zachowuje sie jak gowniara ... ale ludzie nie potrafia uszanowac tego, ze nie chce mowic o mojej operacji, draza niepotrzebnie temat ... dlatego postanowilam sklamac ;/

Gość misia430
coś z Tobą jest nie tak i to na 100% pozdrawiam

Gość o fcuk
u mnie objaw byl taki, ze bardzo dlugo myslalam, ze mam po prostu hiper bolocy okres, z biegunkami i wymiotami. Pojechalam na pogotowie, zeby mi zrobili zastrzyk przeciwbolowy, ale jakis chirurg sie uparl, ze to jednak nie jajnik (bardzo czesto i bardzo mocno bolal mnie prawy jajnik przy okresie, tak, ze mialam tez i biegunki i wymioty, i nieraz jezdzialam na zastrzyk na pogotowie). No i wlasciwie dalej nie pamietam, kojarze dopiero dzien po operacji, bo troche zaczelam w szpitalu tracic swiadomosc... Zeby bylo smieszniej, to po usunieciu wyrostka mam mniej bolesne miesiaczki, bo chirurg mi powiedzial, ze przy okresie jajnik uciskal mi wyrostek, czy wyrostek jajnik, nie pamietam, w kazdym razie dlattego mnie regularnie tak bolalo i dlatego czesto mialam te wszystkie rzygajaco-bigunkowe sensacje... roznica pomiedzy "zwyklym" okresem, a tym przedopracyjnym, byla taka, ze zwykle bolalao mnie dzien - dwa, a wtedy ten bol utrzymywal sie dluzej.

Gość wstydmisw
dziekuje za odpowiedz :) do misia430 Ciekawe gdybys np. miala usuwana macice w mlodym wieku lub jakis inny wstydliwy zabieg trabilabyso tym na prawo i lewo i byla szczesliwa z tego powodu !!!

Gość rvraega ebeb
a co jest wstydliwego w usuwaniu macicy??????

Gość no jak ktos ma np. 20 lat
np. to watpie by sie chwalil tym wszem i wobec :(