Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprosze o dobra rade

hiszpania autokarem był ktos?

Polecane posty

Pisać umiem, mówić umiałam, ale nie używałam hiszpańskiego 6 lat, więc niewiele mi pewnie zostało. Wcześniej każde wakacje spędzałam tam (2 miesiące) i to pośród Hiszpanów, więc sobie tam hablałam i szło dobrze. Strona gramatyczna bez jakiś szaleństw, ale poprawna na potrzeby codziennego użytkowania.

tez nie polecam::: >> tam nie dotarłam. W tych stronach mnie jeszcze nie było :(

Gość elprat
Najwazniejsze to dogadac sie w codziennych sytuacjach. Ja znam 4 subjuntivo, wszystkie czasy, a pewnie na poczatku bede dukala:D

Jak masz teoretyczne podstawy, to musisz się tylko rozkręcić i i potem będzie już super. Ja tak daleko nie zabrnęłam, bo nigdy nie chodziłam na kurs, tylko od dziecka po prostu ze mną ludzie rozmawiali ;) potem spędziłam sama ileś czasu z książką, żeby sobie usystematyzować to, co umiałam.

Moim zdaniem szkoda czasu na to żeby jechać do Hiszpanii autokarem. Niestety droga w ścisku na pewno nie będzie niczym wygodnym. Dlatego tez uważam, że zdecydowanie lepiej jest zainwestować w samolot.

Gość Demertis23
Ja niestety nie miałam okazji ale czytałam na jakimś forum jak wypowiadały się osoby, ktore były na takiej wycieczce, jeśli dobrze pamietam to jechali z tym przewoźnikiem http://www.iberteam.pl/ . Oni byli bardzo zadowoleni.Wiadomo że to nie jest krótka droga ale jak sie odpowiednio dobierze firme z ktora sie jedzie i jedziesz wygodnym autokarem to można poźniej miło wspominać wakacje.

Gość Joanna DArc
Opcja do Hiszpanii autokarem jest fatalna - można umrzeć w autokarze z nudów. Byłam ostatnio, ale samolotem z Rainbow Tours i to w Hiszpanii i w Portugalii - pół na pół i jeszcze z wypoczynkiem. Magia :)

Gość merkak
byłam w hiszpanii autokarem i to była moja ostatnia autokarowa wycieczka... po 20 kilku godzinach przez 3 tygodnie leczyłam zatoki... jak macie szanse, to tylko (tanie) loty!

Gość Luca2222
Nie mam zbyt dużego doświadczenia w organizacji wyjazdów grupowych, ale parę razy maczałem palce w czymś takim ;)) Dobrze oceniam obsługę ze strony ludzi z www.qtravel.com.pl. Pojechaliśmy z nimi aż do Hiszpanii. Nie była to najprzyjemniejsza wycieczka, bo jednak autokarem tyle godzin jechać męczy, ale i dało się przeżyć. Także warto się z nimi skontaktować.

Gość gość
Z Chrzanowa do Bilbao jeździłem z www.transporthiszpania.com Najlepsza cena lokalnie według moich analiz, szybki kontakt, odbiór z założonego adresu. Kierowca jedzie spokojnie, w razie czego jest zastępstwo. Bus komfortowy i nie ma tłoku, nawet jak pełny bus się nazbiera. Każdy ma miejsce dla siebie.

Gość gość
Jeśli interesują was wygodne wycieczki autokarowe po Polsce czy za granicą to na pewno oplaci się współpraca z tym http://www.emkatrans.com.pl/ przewoźnikiem pasażerskim. Mają niezbędne licencje i doświadczenie w przewozach turystycznych i służbowych

Gość gość
Autokarem do Hiszpanii?Oj to byłaby bardzo długa podróż w którą musiałabym obowiązkowo zabrać dowód z offshoreidcardscom.

Gość gość

Busy od Janusza Wytrwała z Ropczyc jeżdżą na trasie Polska – Hiszpania dość często, mogę ich polecić. Szybki dojazd biorąc pod uwagę jak dużo jest to kilometrów, poza tym mają nowoczesne samochody, jest całkiem sporo miejsca w fotelu, czy na nogi, człowiek nie siedzi jak sardynka w puszce. 🙂