Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajshebha

WROZE Z UKLADU PO ROZRZUCENIU PATYCZKOW

Polecane posty

123aa- ja jestem pewna ,ze go kochasz,ale jezeli zadaje sie pytanie, a samemu sie zna na nie odpowiedz,to jest cos takiego i to ci kazdy powie, kto ma pojecie o wrozbach,zyciu,ze moze byc odpowiedz odwrotna,bo nie pyta sie o rzeczy ktore sa oczywiste i sie wie,ze sie wydarza,lecz o te ktorych sie nie znawszystkiego dobrego na nowej drodze zycia

Gość black_kathi
25.05.64 jestem od paru lat za granica mam prace ale juz sama nie wiem czy czeka mnie u cos wiecej czy moze wracac do kraju? Jestem jedynaczka mam corkr dwoch synow i meza oraz tate Jesli bedziesz tak dobra i zobaczysz co mnie czeka tu na obczyznie?

niesamowita1989- na pewno bedziesz,ale wszystko bedzie zalezec od was obu,kazdy ma inny charakter, i tylko od ciebie i od niego zalezy czy zamkniece drzwi przed swiatem czy je otworzycie

dziekuje bardzo, dalas mi nadzieje, juz nie moge sie doczekac dzidziusia, jednak nie robimy nic na sile, pozdrawoam, buzka

Gość odhicdeeee
JA TEż CHCE 27 .08 . 1982 tata ,siostra ,ja i mama pytanie cz yznajde w końcu prace?:(

odhiceee- praca bedzie i to bardzo dobra,wyslij cv tam gdzie sie boisz je wyslac,wykorzystaj wszystkie srodki

Gość black_kathi
Tak moja corka i starszy syn studiuja w Polsce i nie chca tu zamieszkac ale twierdza ze tutaj mam szanse rozwoju i awansu.Jestem tu z najmlodszym synem i mezem tak tesknie ale juz nie wiem czy zostac i zyc tutaj ? Wiem ze w Polsce nie bedzie mnie stac na tyle rzeczy i oplacanie studiow dzieci tak jak teraz:) Jestem taka rozbita:O

BLACK-KATHI-jak najbardziej powinnas zostac,ty juz wybralas,tam ci sie ulozy,nie lam wczesniej wysnutych przez siebie argumentow, powrot bedzie mozliwy i bardzo realny za kilka lat,kiedy bedziesz silna w swojej pracy i w swoich osiagnieciach, zycze wytrwalosci

Gość senna jestem
Czy odezwie się do mnie mężczyzna na którym mi zależy bo nagle zamilknął i czy coś z tego wyniknie? 7.11.82, 2 kobiety,1 mężczyzna

Gość black_kathi
Dzieki wiekie Sajshebha.Czasami czlowiek poprostu czuje sie zawieszony w prozni trudno wybrac jedna z drog i podazac smialo dalej ale nysle ze zrobie to dla moich dzieciakow,nie chce aby widzialy we mnie jakijs starej kobiety w podomce snujacej sie po domu.:):)Jeszcze raz dzieki.

Gość senna jestem
czyli od niego nie wyjdzie żadna inicjatywa? nie chce już sama bo mam wrazenie ze się narzucam

senna jestem- jesli tak czujesz to odczekaj, ty jestes bardzo wartosciowa,mysle,ze on to zauwazy, powodzenia

niesamowita1989- rozmowa jest zawsze forma, aby sie dowiedziec, jakimi uczuciami on ciebie darzy, i wtedy mozesz sie otworzyc i powiedziec o swoich emocjach lub wycofac sie, napisalam tobie,ze jestes silna wiec i ty wybierzesz ten odpowiedni moment, wszystko ulozy sie dla ciebie pozytywnie,bez wzgledu na to co on tobie odpowie, powodzenia

Gość wiedzma ze stumilowego lasu
82 12 12 anna 3 baby 2 chłopów mnie interesuja dwa miesiace listopad i grusdzień co sie wydarzy waznego w moim zyciu

Gość jeszcze jedno pytanie
27 .08 . 1982 tata ,siostra ,ja i mama czy wyjde za mąż kiedyś czy raczej nigdy ?czy mój facet mnie kocha naprawde czy raczej to tylko takie płytkie uczucie?

jeszcze jedno pytanie - za maz na pewno wyjdziesz, i nie widze zeby to bylo plytkie uczucie,ale czy ty jestes pewna uczucia do niego?

Gość taka jedna tam donata
17.09.1979 mama, tata, siostra i ja. (obie mamy mezow, siostra ma 2 corki - nie wiem czy to takze sie liczy dla ciebie jako najblizsza rodzina) Prosze odpowiedz mi, to bardzo wazne: Czy zajde w najblizszym czasie w ciaze?

donatko duzo kobiet w twoim gronie,wiec beda dzieci,widze nowe zycie, ale jest warunek,zadnego silnego stresu, nagonki na siebie i nieustajacych pytan dlaczego ja jeszcze nie mam dziecka, powodzenia

Gość taka jedna tam donata
Dziekuje ci i mam nadzieje, ze sie sprawdzi. Co do nagonki na wlasna siebie to nawet nie wiesz jak bardzo strzelilas tym w 10...i musze po prostu nauczyc sie myslec pozytywnie i wyluzowac. Jeszcze raz dziekuje.

Donatko z reguly dziecko powstaje w relaksie, choc i sa niespodziewane dzieci,ale one tez przyszly na swiat wtedy kiedy ich rodzice mieli przyjemnsoc, takze relaks i do dziela, powodzenia