Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajshebha

WROZE Z UKLADU PO ROZRZUCENIU PATYCZKOW

Polecane posty

Gość majkaaaaa
Czy poznam kogos? Czy wyprowadze sie z domu moze za rok? 15.11.76 r. mama, tata i ja

Gość karmensitka.
07.09.1983 w najbliższej rodzinie cztery kobiety i dwojka dzieci chlopiec i dziewczynka Czy w najbliższym czasie wyjade za granice i jaka czeka mnie przyszlosc z obcokrajowcem z ktorym sie spotykam?

majkaaaa to ze poznasz to jest pewne ,nie jestem tylko pewna czy ty sama sie nie spisalas sie na straty wiecej wiary bedzie facet i wyprowadzka uwiez mi to jest do spelnienia

Gość majkaaaaa
Teraz jestem w ciazy, narazie mieszkam z rodzicami. Czy wyjde za mąz z obecnym partnerem za rok? Jak sie nie uda to mysle ze poznam kogos innego.

karmenistka wyjechac za granice to nie jest dla ciebie problem ja mysle ze miedzy toba a panem obcokrajowcem jest roznica kulturowa i tylko od ciebie zalezy co z tego bedzie ,co wiaze sie z wieksza praca nad zwiazkiem, przygladnij sie swojemu partnerowi bardzo dokladnie pozdrawiam

sajshebha -czy widzisz u mnie niedaleka ciaze??czy wyjde za maz za mojego obecnego partnera?prosze o wrozbe,to wazne dla mnie,dziekuje

Gość karmensitka.
sajshebka zgadza sie, masz rację.ale chcialabym wiedziec, czy on mysli o mnie powaznie, czy traktuje nasz zwiazek serio no i czy naprawde mnie kocha.

majakaaa przy tobie bedzie facet ktory cie bedzie kochal to pewne widze ze nie jestes nie pewna co do obecnego pana ,

Gość majkaaaaa
Dzieki ze mi odpowiedzialas masz racje co do obecnego partnera nie czuje pewna. Czy niedlugo poznam innego faceta? Czy to Jarek??

Witaj Sajshebna;) Chciałabym się zapytać czy mam szanse teraz na związek...:)?Czy widzisz wokół mnie kogoś kto mnie pokocha:):(??Nie wiem co to najbliższa rodzina:)-jeśli to rodzeństwo i rodzice,to mam tylko brata,rodzice nie żyją... Dziękuję za pomoc Pozdrawiam serdecznie.

karmenistka twoja znajomosc nie jest znajomoscia dluga a on tak mysle jest pochodzenia arabskiego .dlugosc to znaczy ze mniej byliscie przy sobie niz dzwonicie czy sms

asiula0620 tak pod warunkiem ze nie odpuscisz zadnego miejsca ,a szczegolnie tam gdzie sie boisz powodzenia

Gość karmensitka.
on jest pochodzenia włoskiego.masz racje, ze krotko ze soba jestesmy bo zaledwie od połowy kwietnia, w tym ja od dwoch miesiecy jestem w polsce i od tego czasu mamy tylko kontakt telefoniczny.on chce zebym wrocila ale ja sie waham.jest ode mnie starszy o 8 lat, boje sie, ze moze nie mysli o mnie powaznie.jak ty widzisz jego uczucia?

wlasnie jutro mam rozmowe i jestem przerazona:( a moglabys mi powiedziec jeszcze czy widzisz w najblizszym czasie u mnie jakies zwiazki??

stabilo jasne ze bedzie pani ktora cie pokocha bo wyjatkowych facetow jest nie wielu mysle ze to bedzie bardzo konkretny zwiazek taki na cale zycie ,ale wiecej wiary w siebie powodzenial

karolka ciaza bedzie najodpowiedniejszym momencie nie poganiajmy na pewno bedzie jak bedziesz sie stresowac to to odwleczesz powodzenia

Gość Ewwwwwwwwwwwwa
Ewa, mama,siostra, tata czyli 3 kobiety ze mna i 1 mezczyzna. data ur 12.05.1989 czy u mnie sie szykuja jakies grubsze zmiany? jestes w dlugim, stalym zwiazku z chlopakiem, on jest 7 lat starszy, czy to zwiazek na stale? Jakies dziecko, czy rozpoczne studia...co u mnie mozesz powiedziec, dziekuje:)

asiula bedzie zwiazek uporaj sie z praca jutro pojdzie dobrze madra z ciebie dziewczyna powodzenia

Gość gosia**********
MĄŻ, SYN, DWIE CÓRKI I JA (2 M + 3K) JAK POTOCZĄ SIĘ NASZE LOSY, CZY BĘDĘ Z MĘŻEM, CZY SIĘ ROZSTANIEMY 30.07.1967

Gość karmensitka.
on jest pochodzenia włoskiego.masz racje, ze krotko ze soba jestesmy bo zaledwie od połowy kwietnia, w tym ja od dwoch miesiecy jestem w polsce i od tego czasu mamy tylko kontakt telefoniczny.on chce zebym wrocila ale ja sie waham.jest ode mnie starszy o 8 lat, boje sie, ze moze nie mysli o mnie powaznie.jak ty widzisz jego uczucia?

ehh:) dziekuje serdecznie:) napisze Ci jutro jak mi poszlo:) milo ze widzisz zwiazek:) czyli do konca roku mam zy bedzie to Polak??