Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajshebha

WROZE Z UKLADU PO ROZRZUCENIU PATYCZKOW

Polecane posty

karmenistka wiedzialam ze jest ciemnej karnacji ale widze ze ty sie przy nim czujesz nie pewnie ja bym poczekala moze to on powinien tu przyjechac musisz pamietac ze ty jestes silna osoba ale tu w polsce a tam jest gorzej ,, tu nie chodzi o roznice wieku,ale zebys nie zalowala ida swieta moze niech przyjedzie wyczujesz sprawe a,i bliscy ci pomoga realnie spojrzec pozdrawiam

Gość karmensitka.
On raczej nie ma takiej mozliwosci przyjechac bo pracuje.Ja go znam juz od kilku lat i moja rodzina zna go rowniez, ale zaczelismy sie spotykac od polowy kwietnia.Zadam Ci jeszcze ostatnie pytanie, czy gdybym wyjechala widzisz mozliwosc zajscia w ciaze, tego najbardziej sie obawiam.

ewaaaaaaaaaaaa czekaja cie studia jestes mloda a ja widze duzo ludzi kolo ciebie jak bedziesz chciala uciec z tego zwiazku to ci sie to uda, ale nic porywczo teraz mysl o studiach pozdrowienia

Gość majkaaaaa
Czy wyjde za maż za rok? Jak sie ulozy w przyszlosci? 15.11.76r. Ja, mama i tata

karmenistka nikt wiecznie nie pracuje a co do ciazy przeciez wiesz jak trzeba sie zabezpieczyc, kobitko jestes madra i wiesz na co i kiedy mozesz sobie pozwolic .i jeszcze jedno skoro go znasz tak dlugo to z obserwacji powinnas odczuc jaki on ma generalnie stosunek do kobiet

Gosia widze ze macie silny problem miedzy soba czy on wynika z tego ze maz twoj nie binteresuje sie domem napisz cos wiecej

Majkaaaa moze na poczatek odpowiem ci tak trzeba sie skupic na twojej ciazy ,a potem zobaczysz co wyniknie czy pan obecny czy jarek bedzie przy tobie nie slub ma tu znaczenie a to zebys byla szczesliwa a bedziesz

Gość gosia**********
jest za granicą, trudno powiedzieć żeby się nie interesował, bo w końcu dla nas pracuje, ale właściwie wszystko jest na mojej głowie, to ja podejmuje decyzje, a problem wynika raczej z jego zazdrości i chyba z tego, że sie jednak od siebie oddaliliśmy z wiadomych względów.

Gość adjasaa
140985 dorota , 4 kobiety 1 mężczyzna kiedy poznam milosć, ślub ile dzieci

Gosiaa zaonteresowanie to nie jest lozenie pieniedzy ,pieniadze to obowiazek ty jestes zmecziona codzienna walka o wszystko ,a on bebac daleko od domu uwaza ze ciebie stac tylko na fochy. Musisz to wiedziec ze srodowisko facetow na emigracji to tylko wprowadzanie niepokoju, rozmowy o zdradzie ,niepewnosci a,facet jest chlonny tego i sam cos dolozy ,ty masz problemy jego humory i kleska ,ale ja mysle ze to sie ulozy bo jestescie naczynia powiazane ja radze zrobcie sobie rachunek sumieni we dwoje albo jedz do niego albo jak przyjedzie wyjedzcie na 2=3 dni wyjdzie wszystko pozdrawiam patyczki w waszym przypadku rozsypaly sie prosto wiec musi byc dobrze

Asiula poznasz kogos ale od ciebie zalezy czy na stale ja nie podaje terminu uloz sprawy a bezie dobrze

adajasa duzo kobiet sa faceci i jeden dla ciebie ale czy ty to jest teraz tak wazne dla cviebie bo ja mysle ze facet pojawi sie jak poukladasz inne sprawy

wiewiora1 ja widze twoje zaangazowanoe ,ale bedzie bez skutku ja mysle ze do ciebie zbliza sie ktos inny ,a ty zapatrzona mozesz czegos nie zobaczyc ten ktorego oplakujesz dopiero zobaczy kogo stracil a ty utrzyj nosa pozdrawiam

jak mam mu nosa utrzec jak nie potrafie o nim zapomniec ,zebym to wiedziala rok temu ....nigdy bym tego nie zrobila ale juz za pozno a ja nadal go kocham i to jest najgorsze:(

oliwka1 a propos pracy czy siadlas na tylku czy wykorzystalas wszystkie mozliwosci? boja widze ze nie .jak cie znalezc skoro nie masz nadziei tyle ci powiem bedziesz miala 38 lat to juz bedzie i facet i moze baby a teraz praca do przodu pozdrawiam

mam jeszcze jedna prosbe odpowiedz jesli mozesz , czy bylam jego pierwsza zdobycza?bardzo to dla mnie wazne ,pewnie nie ja pierwsza i nie ostatnia czy on jest z tych facetow?

Gość adjasaa
a możesz powiedzieć ogólnie(tak jak wyżej) ile będe mieć lat kiedy stworze związek po ułożeniu innych spraw

Gość adjasaa
0985 4 kobiety 1 mężcz.