Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska809

najdziwniejsze przypadki ciazy...

Polecane posty

Gość ciekawska809

witam wszytkich:) zakładam ten topic bo chcialam sie dowiedziec czy kiedykolwiek slyszalyscie o jakims przypadku zajscia w ciaze ktory byl.. hmm niemozliwy oczywiscie chodzi mi poza normalnym seksem:P czytajac forum widze ile dziewczyn co miesiac przezywa 'jestem w ciazy czy nie' mimo ze powod jaki podaja wydaje sie malo prawdopodobny zeby zajsc w ciaze, dlatego chcialam sie dowiedziec czy moze jednak jakies dziwne przypadki istnieja pozdraiwam

Gość podbijammmmm
bom tez ciekawa

powiem tak. dziewczyny mogą się zabezpieczać, ale zawsze jest jakaś chwila nie uwagi. ja sie nie zabezpieczam z moim chłopakiem. i nie jest to kwestia zaufania, że on mnie ` nie zaleje ` , tylko tego, że jestesmy ze sobą już dosyć sporo czasu ( dla nas to jakbyśmy byli ze sobą całe życie, dla niektórych to może byćnic ). spotykamy sie codziennie, nie na chwile, nie na godzine, mimo wielu zajec mamy dla siebie czas, zawsze sie wspieramy chocby nie wiem co sie działo. dla niektórych to jest bezmyślność, nieodpowiedzialność. Ale jeśli wpadniemy, to nie zależnie od tego czy bedziemy sie zabezpieczac czy nie.