Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Georgia

Czy ja jestem normalna? Ciągle myślę o moim ex

Polecane posty

Gość ale lipa
ja mowie o autorce:) przeciez to nie Twoj topik :P

Gość zgadza sie
przepraszam,ja po prostu kiedy myśle o NIM ....zapominam o ca łym świecie :P

Czemu on mnie zranił? Po prostu poznał inną, która zawróciła mu w głowie. 2,5 roku było super, a ostatnie pół same nieporozumienia. Do końca nie wiedziałam o co tak naprawdę chodzi, on szukał różnych pretekstów żeby ze mną zerwać. Podał powód, że się wypalił, że to już nie to samo co kiedyś, że potrzebuje zmiany itd. No a miesiąc potem już oficjalnie był z tą dziewczyną. Wtedy kiedy ja najbardziej cierpiałam on prowadzał się z nią za rękę po lokalach. Straszne to było. Mieliśmy jakiś tam kontakt jeszcze potem, najlepsze że to on się do mnie odzywał, ale ja go wtedy olewałam. Myślałam, że się skruszy i będzie chciał wrócić, czekałam na to. No ale nic z tego, teraz jest żonaty, podobno szczęśliwy, nie wiem.

zgadza sie - zderzenie z rzeczywistością otworzyłoby Ci oczy !!! Żyjesz złudnymi wspomnieniami .

Gość rozumiem Cie....
przynajmniej wiesz czego sie mozna po nim spodziewac, tak łatwiej sobie uswiadomic ze to nie ten jedyny, skoro jest w dodatku szczesliwy z kimś innym albo ma rodzine to juz napewno nie jestescie dla siebie stworzeni. To musi działac w dwie strony, poznasz kogos a stara miłosc odejdzie w zapomnienie :D

Georgia jesteś na dobrej drodze do samouleczenia,wywal go ze swoich myśli ,żyj i pozwól się pokochac innemu , w przeciwnym razie będziesz chorowac z miłosci tak jak -zgadza się .

Gość zgadza sie
ale mnie ta choroba dodaje chęci do życia inaczej umarłabym....