Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Surfitka

ZESPÓŁ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW cz II

Polecane posty

Gość ...agusia...
Hej dziewczynki:) mimo , że często nie pisze to ciągle jestem z Wami.... 3 mam kcuki za Basie... oby dzidzia urodziła się o czasie i zdrowa... pozdr. :*

repetko chyba masz rację proponuje studia na psychologii bardzo dobrze to ujełaś i chyba masz rację bo ja nawet udaje że nie mam Pcos żremy się z przyszłym mężem bo ja odwlekam te wizyty u lekarza którego nawet nie ma itp nie rozumie skąd u mnie taki awers a mi nie chcę się tłumaczyć mając na uwadze słowo znikam miałam na myśli że pomilczę trochę a wchodzić i tak tu będę i pisać też bo z wami się nie da wygrać i jednak emocjonalnie jestem bardzo związana z babolami na tej tej stronie:P choineczko to się ciesz że nie masz PCO kurczę tak myślę o tej naszej Basi i ciągle trzymam kciuki za nią oby wszystko było dobrze tak długo się starała.musi być dobrze ja w to wierze z całego serca! i wy na pewno też:) więc głowa do góry i przekażmy Basi pozytywne fluidki ..... taka moc na bank do niej dojdzie:) stwierdzam że jestem niedojrzała emocjonalnie:P:P:P zapierdalałam dziś jak dzikus autem tak weszłam w zakręt że się obróciłam o 180 stopni na ręcznym,:P:P:P:P a to wszystko widziała moja mama która sobie wracała akurat z pracy no i nie uwierzyła że testowałam tylko autko bo ja tak normalnie nie wariuje, jestem spokojnym kierowcą;):P:P:P a gdzie nati też coś ostatnio bardzo mało się odzywa i pierniczek i lucynka coś chyba nie tylko ja mam kryzys osobowościowy prosze za mnie trzymać kciuki 24 czerwca o godzinie 13.00 mam OBRONĘ MGR brrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaa a moze przez to mi też siada na głowę;P:P:P:P oki spadam w kimę bo dziś miałam intensywny dzień:P:P B U Z I A K I:)

pewnie,ze sie ciesze... tylko ze to u mnie za bardzo nie wiadomo do konca... jedni mowia ze mam, drudzy ze mam co innego, ze hiperprolaktynemia, ze problemy z tym cialkiem zoltym... i takie tam... ale objawy mamy Wszystkie bardzo podobne ;)

Witajcie babeczki Dunia cieszę się, że z małym jednak wszystko dobrze, to znaczy że się pomylił tamten konował Patiana nie rób sobie jaj to nie forum staraczek tylko PCO a nawet jakbyś ozdrowiała to co z tego?! nie denerwuj ludzi i nie znikaj bo jak wy jesteście to mi jest jakoś na duszy lżej wiem że nie jestem sama nawet jak każda z nas jest na innym etapie czy się dopiero dowiedziała, czy się leczy, czy się stara, czy ma już w dupie starania czy ma już w dupie PCO ja cię powinnam opierniczyć ale w sumie cię rozumiem z tym olewaniem to chyba mechanizm obronny ja tak miałam naszło mnie że mam guzka na piersi, mam bardzo wysoką grupę ryzyka nie było mi nic tylko że nigdy nie miałam badane a było 26 lat na liczniku i zbierałam się do badania ponad rok bo było mi łatwiej nie iść niż stawić czoło strachowi sytuacja inna ale chodzi mi o unikanie tak sobie myślę o Miki dobrze że się nie martwi o Basię na urlopie i wypoczywa w spokoju niech się Basia odezwie wreszcie jasne że ma większe zmartwienie niż nasza troska ale byłabym spokojniejsza kurde Nati co u ciebie? podobnie nam cykl idzie wyprzedzasz mnie jakieś 3 dni Zapitol w pracy że nie siły pisać a po pracy zaczytuję się w „Zmierzchu”, łyknęłam go w dwa dni i teraz obrabiam drugi tom chyba musze wolniej czytać żeby sobie dzielić przyjemność :D w dupie mam dietę na razie, dużo rzeczy mnie ostatnio nie obchodzi była owu wreszcie, obyło się bez pregnylu, teraz biorę duphaston puchłyście po dupku? ja to w sumie nie pamiętam jak to jest mieć owu więc nie wiem co mój organizm wyrabia, boli lekko podbrzusze podpuchnięte jakby jest, nie dogaduję się ze swoim organizmem eeeech… a właśnie, oleju z lnu w kapsułkach kurde nie znalazłam w aptece tylko coś z lnu na kłopoty z żołądkiem, babka mi wkręca że nie ma nic takiego, jakąś nazwę znacie może? buziaki lasaczki syskie ciesze się że jesteście

Basia- wierzę,że będzie dobrze . Dunia- proszę mi podac nnumer na gg do basiam. patiana - jak dostaniec kopa w ten poznański tyłek to zobaczysz!! ja ci znikne!! Melduj sie tu nie mnie nie denerwuj do cholery jasnej! ja sie tez nie staram o dziecko a mimo to nie wiedze problemu zeby tu byc! więć? w czym Ty widzisz problem?

Beccia ja po duphastonie puchłam... tak samo po Proverze :) w poprzednim cyklu bralam zwykla Luteine i po niej chyba najlepiej sie czuje... ale jak bede po kilku cyklach na niej to juz bede mogla ocenic co jest dla mnie ok! Pozdrawiam :*

Dziewczatka, a gdzie wy jestescie ? Dunia, jak Basia ? Beccia, dla mnie najlepszy byl duphaston. Po luteinie puchlam, po porverze wogole nie dostawalam @. PO dupku tez puchlam troche, ale naturalnie bez wspomagaczy tez zawsze "puchne" przed @. Tylko kiedy to bylo..naturalna @. Chyba ze 3 lata temu :P Buziole i wstawiac sie tu ! Mnie boli brzuch bo przyszla @ :(

Surfi... ja jestem... ale juz glupio mi sie odzywac :P bo forum zaczyna przypominac raczej bloga choineczki a nie forum Dziewczyn PCOS :P buziaki!!!!!!!!!!!

hello ja też jestem :) ufff ale się spufffałam :O robiłam porządki w mojej duuuuuuużej szafie :O nie cierpię tego i jestem zła sama na siebie 😠 bo najpierw tam dokładam i dokładam, a potem pół dnia spędzam na segregowaniu rzeczy i wyrzucaniu tego co mi się już nie przyda brrr.... no i naszą sypialnię wysprzątałam na błysk :) się będzie działo hihihi :D

Asiulka, hohoho, sie bedzie dzialo ;) No i mi przypomnialas, ze i ja musze Ninowa szafe ulozyc. Bo wszystko zimowe za male i do pudla pojdzie dla potomnych. :P A ty choineczko jak sie masz? Co porabiasz ?

hmmm... w zasadzie to ja tylko oddycham w tej chwili :P heheheheeh i staram sie kurowac... dzisiaj dzwonil do mnie p. dziekan i powiedzial, ze 20 mam sie stawic na komisji lekarskiej odnosnie przyznania mi urlopu zdrowotnego... słaba jestem... nie moge nic jesc :( juz czuje ze przytyje jak tylko poczuje sie lepiej... a u nas na polibudzie dzisiaj sie IGRY zaczely... beda same fajne zespoly... :( chyba tez zrobie porzadki w szafach... zawsze to jakas rozrywka :D

Witajcie:) pisałam tu kilka miesięcy temu. wiecie zmieniłam lekarza poszłam kobieta mnie zbadała, a nie tylko wypisała recepte. okazało się że ta poprzednia sie nie pomyliła i wszystko wskazuje na pco. Ale do tego mam ciagle jakies zapalenie od kilku lat ciągle... nie wiem dlaczego bo dbam o siebie o higiene itp. dostalam jakies antybiotyki czopki itp. a i wyszło że mam jakiś duzy dominujący pęcherzyk, którego nie powinno być skoro biore tabletki anty... no ale jak przyszlam po miesiącu wszystko było ok.... nie było już tych pęcherzyków którymi były obrosniete jajniki, ale po 7 miesiacach moze juz leki zaczeły działac... no i po wakacjach mam odstawić leki i zobaczyć co sie bedzie działo... co o tym myslicie? a teraz umieram okresy jak były tak i są strasznie bolesne... pozdrawiam i 3mam kciuki za wszystki :))

cześć babeczki Dunia co ci złotko? czekam na posta sorki że nie dokładam swoich literek ale mam zapitol w pracy a wieczorami padam na pysk ale czytam was kobitki

Basia napisała musiała rodzić silami natury Amelke wczoraj o 22ej waży 750gram! jest zaintubowana i stabilna,walczy,noc przeszła bez komplikacji co znaczy ze nie jest gorzej.Módlcie się za nią i trzymajcie kciuki...... ja tam i tak wyje tak mi bardzo przykro.. 😭

i się jeszcze pytam dlaczego akurat ja musiało po tym wszystkim jeszcze to spotkac??????????????????????

napisałam do niej jeszcze.Napisała że wczoraj przewieźli ich do Ligoty bo tam jakiś specjal.inkubator i czeka.Da znać jak bedzie coś wiedziała.

O matko!!Brak mi słów... Aż mi się słabo zrobiło! Trzymam kciuki za Basię i jej córcię!

Basiu kochana, mnóstwa sił ci życzę i trzymam mocno kciuki

Dziewczyny teraz to juz tylko modlitwa i pozytywne myslenie... ja jestem w 100% pewna, ze wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!! nie ma innej opcji!!!!!!

Czesc dziewczyny Szkoda słów :( BAsienko trzymam za Was kciuki...będzie dobrze, musi być ❤️ Dziewczyny dlaczego tak sie dzieje 😭 ten swiat robi sie coraz gorszy :( boje sie wszystkiego :( Moj wujek umiera :( dzwoni do mnie a ja nie mam odwagi do niego pojsc :( jestem zalamana :( :( :( tak bardzo chcialabym zeby wszystko bylo dobrze. Zycie jest takie niepsrawiedliwe.

Jezu! Jestem załamana!!!!!!Też wyję!!! Basiulka trzymaj się kochana ❤️ duniu jeśli jesteś w stanie to wesprzyj ją w jakiś sposób! Dziewczyny nie chcę się wymądrzać ale 750gram to naprawdę maleńkie dzieciątko! Owszem w specjalistycznym szpitalu ma szanse na przeżycie z tym że ryzyko powikłań jest dosyć duże. Na pocieszenie powiem wam że mam znajomą której synek urodził się w 24 tc ważył 700 gram i pierwsze trzy miesiące spędzili w szpitalach, a teraz jest wspaniałym trzylatkiem i ładnie się rozwija. Oczywiście wymagało to wiele poświęcenia i pracy od rodziców, ale nic to. Boże cała się trzęsę :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

A_psik wiem,ze to trudne... ale nie uciekaj od tego... nie boj sie umierajacego Wujka... on na Ciebie czeka... zrob to dla niego!

dopiero przeczytałam ... Dunia jeśli możesz daj znać Basi że wszyscy tu o niej myślą i że wierzymy że musi być dobrze Apsik spotkaj się znim zanim będzie za późno żeby się pożegnać wiem że się boisz ale bądź wdzięczna że los dał ci taką szansę pomyśl ilu ludzi nie zdążyło się z bliskimi pożegnać to jest dar od losu taka możliwość jeśli stchórzysz to trudno ci będzie to sobie wybaczyć

Gość repetytorium
Mialam taki dobry humorek a tu weszlam na forum i w ryk:O:O:O:O😭😭😭:(:(:(:(o Jezu dlaczego:(:(:( BASIU nawet nie wiem co napisac:(trzymaj sie dzielnie, na pewno wszytsko bedzie dobrze i Amelka bedzie cala zdrowiutenka, dziewczynki sa silne i wlacza jak lwice!!!!!!!❤️ wszystkie bedziemy trzymac kciuki najmocniej jak sie da!!!!!! Juz nic nie pisze:(ale tragedia:(😭