tralalala 0 Napisano Październik 7, 2009 no laski:) wstawac:D tak brzydko jest ze spalabym calymi dniami...a tu niestety robo robo robo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamccia83 0 Napisano Październik 7, 2009 wstałam:) już na jeździe byłam...masakra chyba się w życiu nie nauczę jeździć:( wczoraj było super ale dzis to kompletna masakra......jutro zamierzam iść do gina ale zobaczymy jak z czasem będzie...... a co tam u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 7, 2009 Kamcia nauczysz sie jezdzic i bedzie dobrze.Pociesze ce i powiem ze ja jak zaczynalam pierwsze jazdy to nieumialam jezdzic i jak pani instruktor puscila mnie do miasta to prawie co i bym wjechala w slup bo nieumialam wyczuc auta a pozniej z kazda lekcja bylo coraz lepiej:)Tralala ja tez juz niespie od7rano bo bylam w pracy:)u mnie juz dobrze.troche przeziebinie mu puszcza.Ide obiadek przygotowac dla mojego misiaczka:)Pozdrawiam was laseczki.buza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Październik 7, 2009 kamcia- ja podobnie jak karolina pierwsze zajecia to byl dla mnie pierwszy raz za kierownica ze tak to ujme:D takze bedzie dobrze;) ja tez przeziebiona i tak sie zastanawiam czy nie ejstem przypadkiem uczulona na krewetki bo przedwczoraj zarlam i sie obudzialm w nocuy bo nie moglam oddychac, a dzis w nocy bylo juz ok tylko mam cos na oskrzelach bo czuje ze sie zbiera...ale to obrzydliwe wiec nie bede opowiadac:D A i niedlugo ide do lekarza:d chyba sobie zaczne spisywac o co zapytac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 7, 2009 tralala jak tak samo jak ty zrobilam sobie kartke z pytaniami do lekarki bo jak sie juz jest u niej na wizycie to sie zapomina o co chce sie zapytac.Tak sie zaszatanawiam czy niepoprosic od niej folik czy podobne tabletki zeby didzie miec.coprawda to sa jakies witaminy ale jak zajde to zeby mi tego niezabraklo i zeby dzidzia byl zdrowa:)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Październik 7, 2009 ej ale folik mozna bez recepty przeciez...ja lykam codziennie:) do tego witaminke c i magnezik:) no i zobaczymy:) lece do domu na obiad i zbalamucic meza bo go zaniedbalam ostatnio;) papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 7, 2009 tralala to milego wieczorku wam zycze.Ja tez mam post od3dni bo moj sebek wraca pozno z pracy bo gonia ich terminy i idziemy sac kolo24 a rano wstajemy a nawet jakos niemam ochoty na sex.:(Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Październik 7, 2009 jak terminy przestana gonic to bedzie czas wiec sie nie martw;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolin86 Napisano Październik 7, 2009 tralala ja sie niamartwie o to bo wim ze jak odadza mieszkanie juz gotowe to mi da ale nawet teraz mi sie niechce.Jak mialam dni plodne to go zgwalcilam bo mi sie hcialo:)a teraz niemam na to ochoty:(czekam na niego bo jeszcze niewrocil.pewnie wroci jak przez ostatnie2dni po23.pozdrawiam i zycze milej i spokojnej nocki:)buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Październik 8, 2009 ech a my wczoraj padlismy na twarze wieczorem i z balamucenia nici....a do tego dzisiaj sie scielismy wiec bez sensu...no ale bedzie dobrze przeciez:) ja tu w robo zamulam:/// wiec pewnie sie naczytam dzis internetu ze hoho:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamccia83 0 Napisano Październik 8, 2009 cześć laseczki:) a ja dziś mam dobry humor daliśmy czadu wczoraj i dziś idę do gina......na ciąże wogólę się nie nastawiam wiec ide do kontroli..... ale pogoda do du..... a jaka burza była u mnie....... co tam? odmulamy się szybciutko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 8, 2009 kamcia ciesze sie,ze humorek ci dopisue:)ja wczoraj probowalam zgwalcic mojego faceta bo mi sie zachcaialo ale niedal sie bo wrocil z pray zmeczony i pozno,wiec uslyszalam ze dzis bedzie kolo19 w domu i mi da bo tez sie za mna stesknil:)u mnie dzis pada i zle sie czuje bo nozka mnie boli ktora mialam kiedys zlamana:((((czekamy na wiesci.Pozdrawiam i milego dzionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 8, 2009 wiecie co czuje ze sie zbliza@bo brzuch mnie strasznie boli:(ale to dobry znak i pierwszy raz bez brania tabletek dostalabym w28dniu tzn w niedziele dokladnie:(pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Październik 8, 2009 hehe karolina-ja pierwszy raz dostalam od dwoch miesiecy naturalnie @ale jak liczylam cykl po luteinie to wyszlo ze dostalam @ 22 dnia cyklu wiec bez sensu..az sie przygotowuje ze moglam natuarlnie poronic...ale moze tak musialo byc? No ja jeszcze jestem w trakcie w 6dc wiec mam jeszcze lekki plamienia a chcialabym juz zaczac robic testy owu...moze zaczne za niedlugo? bo jesli teraz mi sie cykl skrocil to gdybym byla zdrowa to tak za dw dni powinnam miec owulke a tu nawet nie wiem o co kaman. Jakby byla owulka to bym chyba szampana otworzyla :D bo wiadomo jak my z tym mamy:// no ale pamietajcie!!! Dziewczyny!! Pleminiki potrafia przezyc w naszym wewnetrzynm srodowisku nawet 5 dni wiec warto sie gzic nawet 5 dni przed owulka i kilka dni po bo nigdy nic nie wiadomo:) ja traz nie wiem jak mam funkcjonowac bo sie szykuje na zabieg na kolanie a to sie wiaze z narkoza:// zobaczymy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 8, 2009 tralala ja nigdy az takich powaznych klopotow z okresem niemialam.Zawsze mialam co miesiac okres ale spozniony bo co35czy37dni a nawet czasem siegal do42dni.Jak bylam nastolatka to mialam go regularny:)nienarzekam ze go dostane teraz bo nielicze na ciaze bo sie nielecze narazie.Zreszta przestalam obsesyjnie myslec o dziecku bo to niema sensu.Trzeba wrzucic na luz a noz sie zajdzie hehe:)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Październik 8, 2009 hm..ja tez obsesyjnie nie mysle o dzicku ale z mezem sobie postanowilismy ze sie bedziemy starac i to tak na poczatku wakacji...i najpierw sie okazalo ze mi sie na maxa cykl wydluzyl..robilam testy i nic, przy pierwszym USG wyszedl torbiel na lewym jajniku i brak owulki potem sytuacja sie powtorzyla, dwa testy i nic i sie okazalo ze to juz policystyczne jajniki...i wowczas sie podlamalam bo wiedzialam mniej wiecej ze to znaczy ze musze sie na maxa postarac mechanicznie juz zajsc w ciaze zeby bylo ok...ja bralam tabsy wczesniej kilka miesiecy ale zawsze mialam okres regularnie i teraz mi sie rozjechal i dupa....no i teraz sie zdziwilam ze mialam@ tak naturalnie bez wspomagaczy...znaczy ze cos musialo zadzialac....ale z drugiej strony liczylam na to ze moze juz bede w ciazy i bede miala spokoj...natomiast juz nawet o dziecko nie chodzi a o to zeby sie nie przypalentalo zadne swinstwo zwiazane z pco....no i mam meza kochanego wiec mam super wsparcie...no z reszta to co nas ostatnio spotkalo bardzo nas do siebie zblizylo i zmienilo troche w naszym zyciu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 8, 2009 tralala jak bedziesz sie leczyla to zadna choroba inna sie nieprzyplata:)wiem bo czytalkam w necie na ten temat.Ja tez mam narzeczonego kochanego bo to rozumie i nienalega ale ja sie z tym zle czuje ze niemioge mu tej upragnionej dzidzi dac bo tylko ja jestem miloscia jego zycia.Powiedzial mi ostatnio ze zadnej tak niekochal jak mnie.Nawet jak mial zone to jej tak bardzo niekochal:)wczoraj sie wkurzylam na maksa jak uslyszalam ze mu szef niechce dc wolnego my niebylismy w polsce3miesiace to mu powiedzialam cos na ten temat i poowiem jego szefowi jak tylko go spotkam w niedziele ze albo daje wszystkim wolne albo zadnemu bo tylko jemu niechce dac wolnego a my musimy na badania moje jechac.A le sie rozpisalam:)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamccia83 0 Napisano Październik 8, 2009 a ja już po wizycie......niby wszystko oki...zadnych zmain i niewiem czy byly owulka czy nie ale tak czy siak ten cykl stracony......dostalam luteine mam brac od dzis przez 10 dni i czekac na @......odpuszczam sobie dziecko narazie bo lekarz mi powiedzial ze u mnie wszystko oki i ze to moze byc wrogość śluzówki macicy ale zeby to stwierdzic to bysmy musieli jechac do kliniki nieplodnosci.....:) ide balowac buzka kochane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 8, 2009 kamcia najwazniejsze ze wszystko jest dobrze i niema jakis zmian:)a dziecko wkrotce sie pojawi.To milego i przyjemnego balowania:)bo ja niestety ale nadal czekam na swojego a mial byc15minut temu:)pewnie znowu wroci pozno i nici z seksiku:(((bede plakac buuuuu:(milego wieczorku i nocki:)buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 9, 2009 Hej dziewczynki!Wstawac,wstawa:)moj facet byl wczoraj kolo20 w domu ale i tak mi dal wiec bylo obrze hehe:)tylko od jakiegos czasu bola mnie jajniki:(i niewiem czemu tak jest:(pozdrawiam i zycze milego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 9, 2009 hej laseczki!wlasnie w necie znalazlam email do innego lekarza w jeleniej gorze,skad pochodze i jest to ginekolog-endokrynolog.napisalam mu email i czekam teraz na odpowiedz.pozdrawian.ps:hcialm dodac ze jest bardzo dobrym lekarzem a obecnie se lecze u samej ginekolog i czekam co mi pordzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Październik 9, 2009 jestem jestem:) walcze z porannym w..rwem..a szkoda gadac:) tak czy siak mam dobry humor:) kamcia- no ja tez mojego meza namawiac bede na badania jesli nic nam sie nie wykroi, bo i tak dopiero w styczniu beda miarodajne wyniki, bo on bierze taki lek niestety ktory moze tam cos gmatwac. Nie chce go meczyc teraz, bo uwazam ze to i tak bedzie malo miarodajne. Ale przy PCO tak czy siak jest ciezko , a chlopa tez moan sprawdzic przeciez. To nie tylko nasza broszka:) My wczoraj znow zero przytulanek bo mi sie ten okres na maksa rozjechal i wczoraj tak mnie bolal brzuch ze myslalam ze sie schawtuje:/// sorry za obrazowy opis...a dzis tez beda nici bo jedziemy do znajomych...a juz na maxa tesknie za moim mezem na maxa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 9, 2009 tralala przykro mi:(ja tez jak mam prawie skonczony okres to on jeszcze troche sie ciagnie i moj facet niechce mi dac:(ale bedziecie mieli weekend tylko dla siebie wiec wtedy to wykorzystaj:))pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 9, 2009 A co tu dzisiaj aki zastoj hmmmm...?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamccia83 0 Napisano Październik 9, 2009 jestem jestem:) mam pytanko dziewczyny czy Wy też niemacie ochoty na przytulanki? bo niewiem co sie ze mna dzieje wogóle niemam ochoty a moj maz naciska i naciska a przez to ze on ma takie parcie to ja sie wkurzam niewiem czemu tak sie dzieje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 9, 2009 kamcia co prawda moj facet mi dal i bylo przytulanko ale tez ostatnuo niemam na to ochoty.czasami sie zastanawiam ze to moze wina testosteronu i mi on spada dlatego poped seksualny tez spada:(wogole ostatnio nawet jak jest sex z moim to mnie ten jajnik prawy boli i zastanawiam sie czemu i czy tk ma byc ale pojade do lekarza to on mi wszystko wytlumaczy.pozdrawiam.buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Październik 9, 2009 laski moze to hormony buzuja? ja tez mam czasem tak ze nie mam ochoty....nawet sie przytulic po prostu:) ale teraz...teraz to bym wszamala meza w calosci:) tylkoto co sie ze mna dzialo wczoraj z @ to masakra byla....no ale nic to:) dam rade:) no i sluchajcie.. nie wiecie moze kiedy mozna zrobic badanie prolaktyny i progesteronu? bo mialam teoretycznie zrobic 24dc ale nie zrobilam bo 22dc przyszedl okres i nowy cykl sie zaczal...nie wiem co robic czy poczekac troche zrobic teraz i isc do gina czy znow czekac te 3 tygodnie..hm hm..noe nie wiem poczytam zaraz w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 9, 2009 tralala to zadzwon do swojego ginekologa i bedziesz wiedziala wszystko co i jak:)w necie tez jest duzo na ten temat ale moze zawsze oidbiegac od rzeczywistosci:)ja tralala mam teraz nawet tak ze niechce mi sie tulic do mojego faceta.A wczesniej moglabym sie tulic non stop bo potrzebowalam jego bliskosci a teraz nic:(buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamccia83 0 Napisano Październik 9, 2009 Karolina wiesz co mam to samo...niewiem co się dzieje niemam kompletnie ochoty....zaczyna mnie to martwic strasznie bo mój mąż się wkurza i to bardzo a niechce sie z nim klocic a na sile niema co......niewiem czy to przez hormony czy moze jakas inna przyczyna.....moze jak bedziesz u lekarza to sie zapytaj moze on ma jakies wyjasnienie na to Tralala niemam pojecia kiedy sie robi te badania ale chyba musisz odczekac nastepny cykl i policzyc 24 dni i wtedy zrobic ale radzilalbym ci isc sie spytac lekarza buziaki dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina86 Napisano Październik 9, 2009 tak tez zrobie kamca i sie zapytam lekarza co i jak ale to dopiero za jakies2tygodnie.dam potem wam znac.buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach