Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

only pain

EZOTERYCZNA masz dzis sile zeby ????????????????????????

Polecane posty

ale on ma moj nr gg wyjezdzajac pod wpywem impulsu napisalam eska piszac ze mimoby bylo jakby zalikal do mnie kiedys bo chce pogadac a jednak sie nie odzywa ... ja juz nie wiem czy niezalezy mu na mnie olewa mnie czy poprostu tak bolalo go to co go ostatnio spotkalo i sie boi (to mi wlasnie powiedzial ) ale jesli olewa to po co bylo to wszytsko?a teraz ciezko jest jemu odp na eska albo na gg napisac :(

__________mexx, mysle, ze Ty rowniez mozesz pierwsza zadzwonic do niego i powiedziec tak szczerze, ze chcesz porozmawiac o Was, powiedz mu o tym co czujesz, ze chcialabys zeby o tym wiedzial, a co on z tym zrobi, na to juz nie masz wpływu

tak masz racje moge ale boje sie ze nieodbierze poniewaz jesli na eski nie odpisuje moze tak zrobic ... obawiam sie ze bede sie narzucala ta samo jak tymi eskami aczkolwiek przemysle to sobie i jeszcze troszke poczekam jesli sie nie odezwie to zadzwonie do niego wielkie dzieki dziwczyny za slowa otuchy ,pomoglyscie mi bardzo a teraz ide sie poloze ,popacze troszke pomysle i moze zasne :( Dobranoc 🌼

________mexx, dobranoc:) tak jak piszesz, przemysl sobie to wszystko raz jeszcze, to Twoje zycie i Ty nim kierujesz, nikt inny za Ciebie tego nie zrobi:) spokojnej nocy:)