Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

only pain

EZOTERYCZNA masz dzis sile zeby ????????????????????????

Polecane posty

ItsOnlyMexx_20 Mi wyszło w kartach, że popełniłabyś wielki bląd wracając tam dla niego, bo to niezdecydowany typ i tylko napsułby Ci w ostateczności krwi i sprawił, że znalazłabyś się w sytuacji koszmarnej :(

nom...sami sobie czesto szkodza i to swiadomie...a ogolnie to oni sa ta slaba plcia ...slabsi psychicznie...maja nizszy prog wytrzmymalosci na bol ,,,maja mniej odwagi w sprawach zyciowych ..

dziekuje Ezo :) only pain ale ja nie chce innych ja chce jego ,tyle razy pierwsza wyciagalam reke a ten nic czy to tak trudno odpisac na eska ?wolalabym aby mi napisal ze nic z tego nie bedzie niz milczy .Zreszta jak to odposzcza sobie bo pomyslal ze tak mialo byc?wlasnie nie nie mialo tak byc ,ja chce wracac ale musze wiedziec czy jest zainteresowany ,wiele razy jemu mowilam jak bardzo mi zalezy... faceci to chuje 😭

Ja tez chce byc tylko z Jednym...czekam juz 7 mc na Niego a dostaje tylko cisze...i dziecko nasze w drodze ...co Ty na to? Nie rozpaczaj po kims z kim Cie praktycznie malo co laczy? Do przodu idz i usmiechaj sie do ludzi bo nie wiadomo kto na Twoj usmiech swoim usmiechem zareaguje :)

Jeśli nie płaczesz w niebogłosy i nie bijesz głową w ściane ( dosłownie ) tzn. że zapomnisz... Ja się czułam po rozstaniu z miłością jakby mi dziecko umarło... A to co wyczyniałam nadawało się do filmu dokumentalnego o chorych psychicznie :-o To jakby ktoś zabrał dusze.

only pain oj to masz niezaciekawa sytuacje ...wspolczuje .Usmiechnij sie tak latwo to powiedziec ,jest mi ciezko wariuje chcialam leciec na tydzien w listopadzie mimo ze niedawno wrocilam ,chce go zobaczyc ,przytulic sie ale jesli nawet nie odpisuje to nie wiem czy jest sens... Ezo wiem o tym ,jest glupim chujem ale co poradze na to ze mi na Nim zalezy?

zapomne?mam taka nadzieje narazie nie chce mi sie jesc ,wychodzic do ludzi ,nie che mi sie zyc ,leze i becze jak glupia bo tak mi na nim zalezy teraz tez wyje do monitora :(

Nic nie poradzisz też na to, że nie odpisuje :( Nie poradzimy nic na ich chamstwo i głupote... Ale duma i poczucie własnej wartości nam pomaga.. Trzeba uwierzyć w to, że jest się coś wartym i można wiele zrobić dla tego Świata i wtedy robi się naprawde lżej!

Ezo ale ja wlasnie tak sie czuje jakby ktos zabral mi dusze ,bez niego wstawac mi sie nie chce rano ... mysle o Nim non stop ,jak pachnie jak sie usmiecha ...

Gość moreee
prosze o wrózbe 140985 dorota czy już niedługo wyjde za mąż

OD tego cierpiania się nie ucieknie, ale powiem Ci, że to cierpienie uszlachetnia... Miałam dodatkowo wiele tragicznych momentów krótko po rozstaniu z nim.. Nie bede ich tu opisywać, bo są tak paskudne, że ledwo kto mi wierzy w to co się działo przez ten czas w moim zyciu... I ostatnio pęka coś we mnie i robie się twarda i to jest nam własnie potrzebne... Czy jest w Twoim życiu ojciec, wujek... starszy kolega... ? Ktoś kto daje Ci rady i martw się o Ciebie?

Są ,wszyscy ktorzy znaja lukasza bo tak ma na imie mowili mi ze nie jest on dla mnie ale ja i tak chce jego 😭 wiem ze niepasujemy do siebie ,jestesmy jak ogien i woda ale wlasnie ta rownowaga mnie w nim pocoaga ,jest spokojny,cichy i malomowny chyba to mi sie spodobalo no i napewno to ze nie probowal ze mnie zedrzec majtek a mial wiele okazji .

Gość moreee
dzięki, możesz mi powiedzieć ile czasu dokładniej , bo niewiem ile to niedługo czasu to może być do ilu lat?miesięcy..

ItsOnlyMexx_20 Oh kochana... Nie wiem co Ci powiedzieć... Sama mam przerąbane w tej kwestii :D Napisz mu, że dla niego mogłabyś nawet wrócić do UK, że go kochasz, ale jeśli sie nie odezwie to Ty nigdy już nie będziesz z nim gadać... I jeśli nie odpisze to... :(

Gość moreee
a to nic nie smuć się ;)

masz racje ale nie chce zrobic z siebie idiotki ,przeciez napisalam jemu ze mi na nim zalezy ze brakuje mi jego i takie tam a on nic ... chyba wszytsko jest jasne :(

Może on myśli, że Ty chcesz tak na odległość a jemu to nie pasuje, bo chce obok albo wcale... Ale mówił "nie jedź, zostań ze mną?"

niedoslownie ale tak to mozna bylo zrozumiec ,jestem juz przyzwyczajone ze nigdy nie mowi wprost :O potem jeszcze powiedzial ze myslal iz zartuje mowiaz ze wyjezdzam :O

Gość looo_laaa
Ezo a czy ja urodze w najblizszym czasie dziecko? 21011978agata