Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysia w pracy

dzis rano zrobilam test...

Polecane posty

Gość gabrysia w pracy

dwa pierwsze wyszly negatywnie a na tym trzecim pojawila sie bardzo niewidoczna kreska... ta jedna jest wyrazna gruba rozowa a druga widac slabiej ale jest. Mialam jednak w normalnym terminie miesiaczke tylko byla skapa i trwala zaledwie jeden dzien Czy to mozliwe ze jestem w ciazy?

Gość jak najbardziej
Gratulacje, przyszła mamo :D

Gość halooooooooooooooo
bardzo mozliwe gratulacje

Gość Oczywiście miły prezent
możliwe, ale jeszcze się nie ciesz... lub nie smuć...?

Gość gabrysia w pracy
Raczej nie jestem w ciazy bo bralam tylko w usta i dupala :o

Gość gabrysia w pracy
ale jak to sie stalo . ???? mialam miesiaczke, trwala co prawda jeden dzien ale byla. teraz mam jakies plamienie. zrobilam test jeden przed miesiaczka i wyszedl negaywnie drugi jeden dzien po tym skapym krwawieniu tez byl negatywny i teraz nagle pojawia sie bardzo cienka druga kreska???? dlaczego jest taka niewyrazna??

Gość jak najbardziej
bardzo często jest niewyraźna, słabo widoczna, ale jest i nie ma znaczenia wiek ciąży. Miałaś tylko 1 dzień "krwawienia" i lekkie plamienie. To ewidentnie oznaki ciąży. Nie cieszysz się?

Gość Oczywiście miły prezent
można podplamiać w ciązy, ale to nie jest wtedy miesiączka zrób testjeszcze i do lekarza się umów, nie martw się przed czasem, bo stres też opóźnia okres

Gość gabrysia w pracy
Nie chce teraz dziecka :o jestem zajeta kariera --chyba bede musiala pomyslec o aborcji :o

Gość jak najbardziej
weź olej karierę, będziesz miała dziecko!!!! To nie piesek którego możesz oddać do schroniska, tylko Twoje Dziecko!!

Gość gabrysia w pracy
Ale ja mam 16 lat :o

Gość gabrysia w pracy
to wyzej to podszywy oczywiscie:P jasne ze sie ciesze ze to bedzie ciaza tylka zastanwiam sie czy to mozliwe zeby dwa testy wyszly zle a jeden dobrze hmm

Gość jak najbardziej
Jej, już myślałam że jesteś kolejną nawiedzoną dla której usunięcie dziecka to tyle co splunąć :O Jednak podszywy tracą klasę :P Tak, możliwe, że dopiero za którymś testem pokazała się ciąża :) Dla swojej własnej pewności zrób jeszcze jeden test albo od razu idź do ginekologa :)

Gabrysiu zrób najlepiej tez betaHCG z krwi, on jest chyba najbardziej wiarygodny. :) Trzymam kciuki za dzidziunię.. JEjku jak ja bym chciała też.. już....