Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic tylko olac

zalosna siec telefonii komorkowej

Polecane posty

Gość nic tylko olac

Dlaczego siec ktora stara sie pozyskac klienta sama traktuje go w obrazliwy sposob? Potencjalnym odbiorcami do ktorych skierowana jest reklama to wg sieci slabo wyksztalceni amatorzy pustych silikonowych panienek, amatorzy piwa i samochodow. Uwazam ze firma obraza swoich klientow zakladajac z gory ze to prostaki dla ktorych liczy sie tylko glupia kobieta z wypchanaymi silikonem cyckami i odrazu poleca kupic mobilkinga. Bo to ze nie sa to reklamy skierowane do wyksztalconych i bystrych facetow to nawet sam przedstawiciel firmy mobilking mowil na konferencji prasowej. Naprawde zalosne reklamy, zupelnie nie wiem czemu maja sluzyc? Reklamie czego? Prostactwa ? Dlaczego tak nisko oceniaja mezczyzn i z gory nastawieni sa na takich wlasnie klientow? A tu inna interpretacja tej reklamay: http://www.pardon.pl/artykul/4090/_/25#komentarz_1365425

Gość w mediach zabiega się głownie
o idiotów. Bo to oni interesują się sprawami najprostszymi. Łatwo do nich dotrzeć. Wymagający odbiorca niech sobie radzi sam. Smutne. Takie czasy dla debili:(

Gość facetom wystarczy kawał cyca
pokazać:O

Gość do retro
ja jestem kobieta i podobaja mi sie rekłamy mobilkinga czy jak to sie tam pisze :) troche luzu kobietki :P

Gość tak tylko-
chodzi o to ze taka siec traktuje swich potencjalnych klientow jak idiotow. i to jest przykre bardzo. chyba jako klientom nalezy sie szacunek a nie ironiczne usmieszki i radosc z tego ze mamy takie zacofane i proste spoleczenstwo.

Gość tak tylko że Ty to rozumiesz
a ta cała szara masa nawet nie zdaje sobie sprawy, że jest traktowana jak prostactwo.

Gość do retro...
A o jaki luz tobie chodzi kolezanko?Lubis zbyc traktowana jak polglowek na ktorym ktos chce zbic kase? A do tego po co pokazuja wypaczony wzorzec kobiety ktora nic nie potrafi ale z ato ma goly tylek i silikonowe cycki-czyli jej przekaz brzmi do niczego sie nie nadaje, nie musisz mnie sznowac bo ja jestem tylko do posuwania. Ludzie powyzej 18 lat oleja to i poczuja niesmak ale dzieci utrwalaja sobie pewne stereotypy i chcac niechcac zapisuje sie to w ich psychice. A pozniej podswiadomie maja juz takie przekonanie. Ni epodobaja mi sie te reklamy, nie podoba mi sie ta siec w ogole jestem na nie i niechce mic z tym nic wspolnego. Nie istnieje dla mnie cos takiego jak mobilking.

Gość oj zdaja sobie sprawe
Ze to jakas zenada i totalna glupota ta siec. Zaden normalny facet nie kupil by takiego startera. No nie wliczajmy w to jakis tam prostakow bo wiadomo ze taki to sie zawsze i wszedzie znajdzie. Ale co doskonale odzwierciedla sie w ich ilosci sprzedazy starterow. Patrzec kiedy zwina manele i slad po nich zaginie. No przeciez wiadomo ze to jakies dzieciaki co najwyzej moga kupic i dlatego ich sprzedaz kuleje, oj kuleje i bliscy sa juz zwinieciu interesu.

Gość do retro
a mi sie podobaja moze dlatego ze nie mam kompleksów :P ot i tyle :)

Gość do retro
dodam jeszcze ze mam od lat swojego operatora i reklama nie nie skusi ale jest fajna , po prostu samo zycie masa jest solaryjnych idiotek ktore lubia byc traktowane jak worek na sperme a mi nic do tego ona nie jest o mnie moze dlatego mnie tak bawi :P

Gość I lubisz
jak faceci sa przedstawiani jako prostacy ktorzy pomimo ze maja zony dzieczyny nadaja si etylko do zaliczania panienek i to tych malo inteligentnych ale za to z wielkimi cyckami i malym mozdzkiem. Rzeczywiscie zabwne he he he ale ubaw.

Gość asdfghjkl123
ale to jush bylo......

Gość takie pytanie mam
i lubisz, no wlasnie pomimo ze maja zony i dziewczyny to maso bombarduje sie ich golymi kobietami. Po co, ku czemu ma to sluzyc? Rozbijaniu rodzin i niszczeniu uczuc? Dlaczego stosuje sie polityke anty rodzinna?

Gość do retro
hehe odrazu rozbijaja rodzine :P hahaha mąż cie zrucił dla laski z reklamy???????