Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego ja sie obwiniam

Wczoraj spałam z moim byłym...

Polecane posty

właściwie nie wiem po co to pisze, ale jest mi tak jakoś dziwnie:( Może od początku... byliśmy ze sobą 5 lat... rozstaliśmy się w połowie lipca. Najgorsze dla mnie jest to, ze on ma teraz dziewczyne...:( Jak by nie to to chyba nie miała bym większych wyrzutów sumienia (tak myśle) w końcu obydwoje jesteśmy dorośli. No ale przecież on z nią też sypia:( Spotkaliśmy się, pojechaliśmy do poasażu handlowego 30km od naszej miejscowości, miło spędziliśmy wieczór, nie mieliśmy takich planów... nic tego nie zapowiadało, (no może tam on już próbował się do mnie zbliżyć ale ja udawałam, że tego nie widze i wszystko obracałam z żart) dopiero po powrocie... nie mogliśmy się normalnie rozstać... i tak się stało:( Teraz myśle, że to on powinien mieć wyrzuty sumienia... ja nikogo nie mam i nikogo nie zdradziłam... ale na nim nie zrobiło to chyba wrażenia:( Czy ktoś z was miał takie ,,chwilowe zbliżenie" z byłym chłopakiem? Mam straszne wyrzuty sumienia:( Choć ta bliskość była i dla mnie i dla niego czymś bardzo ważnym... to takie trudne:(

spryciarz... 30 km od miejscowosci - zeby jego laska was nie przyuwazyla :) Facet jest wyjatkowy sprytny, a Ty wyjatkowo łatwowierna. On sobie użył--> potem wróci do swojej dziewczyny.. No zal mi Ciebie, fakt faktem,. ale co. kochasz go czy jak???? czy to tylko tak dla sportu zrobilas???? Jesli kochasz, to mozna to jakos usprawiedliwic---> dziwbe sa te dziewczyny

No to fakt - ewidentnie sobie ją wykorzystał.... Ale jak było jej fajnie to w czym problem. Jakby sama nie chciała to by nie skorzystał ani on ani ona :)

Tu sie nie ma czym chwalic:( Oczywiście, że było dobrze, ale... teraz mi głupio. Tylko, że ja z jednej strony się ciesze i uważam, że jesteśmy dorośli i że mamy prawo, ale z drugiej strony... ehh:(

Gość pewnie że ko kocha
a teraz pewnie wszystko odżyło tylko ostrzegam....on nie wróci !!!!

własnie... bardzo go kocham... nigdy nie przestałam:(

Gość ot zazdrosnice
sie odezwaly . Nie krytykujcie i nie oceniajcie kogos , bo nie wiemy co wy w swoim zyciu robicie.

Gość ot zazdrosnice
nie wiemy jaki byl powod waszego rozstania i nie wiadomo czy do ciebie nie chcialby wrocic. nie wiemy tez czy ta dziewczyne ma tak na powaznie czy nie.

Gość Kryterium 0
ja tak kiedys mialem, przespalem sie z moja ex, kiedy ta byla w zwiazku, w zasadzie przyjechala do mnie prosto do niego, po tej nocy jej zwiazek sie rozpadł...

wiem... właśnie dlatego nie czuje się z tym dobrze:( Nie musicie mi o tym mówić... inna dziewczyna poprostu cieszyła by się z tego, że mogła spędzić z nim kilka chwil (z kimś kto jest jej bliski) i nie przejmowała sie tak jak ja teraz.

sex wspomnieniowy nie jest zły ...jesli nikogo sie nie krzywdzi:( a w tym przypadku autorka wyrzadziła sobie,kolesiowi i jego dupie ewidentnie krzywde...z tym ze nikt wcale o tym sie nie musi dowiedziec ta kwestia lezy w nich samych...

no tak, tylko do czego to was zaprowadzi? ty go kochasz i chcesz wrócić a on? jesteś sama i poszłaś z nim do łóżka, no dobra, to rozumiem, ale dlaczego on skoro ma laskę przespał się z toba? albo: 1. ona jest w łóżku do niczego 2. nie robią tego często 3. kocha cię 4. lubi z tobą seks co i tak znaczy, że swoja laskę ma gdzieś... Nie rozumiem facetów. Zadzwonił chociaż po tym jak juz każde z was po seksie poszło do siebie?

Gość pewnie że go kocha
ale ona nikogo nie krzywdzi więc po co ma się obwiniać, to z niego kawał..... ona jedynie krzywdzi siebie bo może mówić co chce ale czuje się z tym źle

Nie przespała bym się z kimś do kogo nic nie mam... on był moim pierwszym i jedynym facetem...wiem to dla niego była pewnie tylko przygoda a ja się głupia martwie:(

Gość sokole oko222222
ja tez czekam az sie z bylym spotkam i pewnie tez pojdziemy do lozka ale jeszcze sie nie odezwal ja tez sie nie odezwe pierwsza

Gość ot zazdrosnice
ja uwazam , ze w tej sytuacji wieksza krzywde on wyrzadzil swojej dziewczynie i swojej ex . a swoja droga , podaj wiecej faktow bo niewiele napisalas.

z tego co wiem to oni są ze sobą i spotykają się ,,od czasu do czasu" a co do niej czuje... nie wiem... chyba jak by ją kochał to by jej tego nie zrobił. A dlaczego spał ze mną jak ma kogoś nie wiem:( Zona pięknego pana... dobre pytanie:(

Gość Hot N Cold
też mi coś... w ogóle nie rozumiem tych którzy to krytykują. Miała dziewczyna ochotę na seks to sie przespała z facetem. Dlaczego nazywacie ją dziwką? Przeciez nie robiła tego za pieniądze, w dodatku kochała się z facetem dobrze jej znanym. Ot taki seks żeby wspomnieć stare dobre czasy.. ja też spotykam się z byłym, też mamy na siebie ochotę i pewnie niedługo skończy się to seksem. I szczerze mowiac ciekawa jestem jak to bedzie po dwoch latach..

Gość ot zazdrosnice
nie ty powinnas miec wyrzuty sumienia , on z pewnoscia powinien sie tym gryzc. nie zawracalabym sobie tym glowy bo nikogo nie skrzywdzilas. lojalnosci i wiernosci wymaga sie przede wszystkim od niego.

A według mnie seks z byłym nie jest dobrym rozwiązaniem. Po co wspominać to co już minęło? Rozdrapywać wspomnienia. Lepiej zostawić wszystko za sobą i szukać nowego chłopaka :)

Nie zadzwonił?! Świnia. Daj sobie z nim spokój i nie idź z nim więcej do łóżka. Naprawdę. Jeśli zależałoby mu na Tobie, uwierz, nie potraktowałby Cię jak przedmiot. A tak to niestety wygląda. Wykorzystał Twoją miłość i niestety...kobiecą naiwność. To ON lepiej sie poczuł, że się z Toba przespał, poczuł się dowartościowany, fantastyczny facet na którego baby lecą. A mnie na twoim miejscu gryzłyby wyrzuty...obrzydzenia do samej siebie, ze tak się dałam podpuścić.

ja też spotykam się z byłym, też mamy na siebie ochotę i pewnie niedługo skończy się to seksem. I szczerze mowiac ciekawa jestem jak to bedzie po dwoch latach.. pewnie fajnie bedzie...:D zwłaszca jak jego panna sie dowie wiesz takie SF w dobrym wydaniu... osobiscie nie mam nic przeciwko takim wyczynom..o ile partnerzy sa sami...bo jesli panna ma partnera a pieprzy sie z byłym to niestety ale dla mnie jest dziwka..

Gość Hot N Cold
żona ---> tu akurat Cie popieram. Jezeli nie zadzwonil to znaczy ze tylko sie pobawil a obecna dziewczyna jest rownie dobra a on tylko szukal urozmaicenia

Gość Hot N Cold
brat ---> moj ex nie ma dziewczyny

Gość ot zazdrosnice
do powyzszych komentarzy dodam jeszcze , ze ty jezeli kogos skrzywdzilas , to wlasnie sama siebie. a moze on sie jeszcze odezwie... jezeli nie , to potraktowal to jako skok w bok . tylko czy warto miec takiego faceta , ktory lubi skoki w bok ?

Gość ankietka ....
mnie by autorko zastanowiło jeszcze coś innego ... Skoro ewidentnie teraz to sobie zaplanował z Tobą, to czy nie robił tego samego wtedy, kiedy był zTobą? można wnioskować, że facet ma doświadczenie w tym ... hmm ...

Gość fergff
Słuchaj, ja na Twoim miejscu byłabym zadowolona. Dlaczego? Już wyjaśniam. Otóż on będąc z nią w związku przespał się z Tobą, to była jego inicjatywa, więc widać, że nie miał jakichś dylematów moralnych. Czyli jest osobą, dla której takie skoki w bok są czymś naturalnym. Idąc tym tropem nie można wykluczyć, że będąc z Tobą nie spał z inną... Dlatego będąc w Twojej sytuacji cieszyłabym się, bo to jest potwierdzenie, ze brak mu zasad moralnych i nie jest Ciebie wart. A tacy ludzie się nie zmieniają...