Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego ja sie obwiniam

Wczoraj spałam z moim byłym...

Polecane posty

zobaczcie jaka z tej autorki suka :D jakas biedna dziewczynina odbiła jej faceta, którego kochała, a ona teraz zamiast cicho siedziec, nadal śmie go kochac i na dodatek zaciąga go do łóżka :D

złooo - boisz sie, że sama mogłabys tak postąpić? I chcesz tymi atakami zabić w sobie tę myśl? ja w ogóle nie wiem o czym Ty do mnie piszesz... Nie nie boję się że mogłabym tak postąpić, bo dla mnie rozstanie się z kimś to jest KONIEC. Nie ma seksu, bo jedno czy drugie ma braki. Nie wyobrażam sobie iść do łóżka po zerwaniu z facetem - nawet gdyby był wolny. ale każdy ma inne wartości i poglądy. Jej sprawa co z tym zrobi, czy zerwie kontakt, czy zacznie się zachowywać jak kochanka byłego faceta. Już mniejsza o to. Nie wiem tylko po co zaraz dopowiadasz sobie jakieś niestworzone historie a ot zazdrośnice broni tak autorki (pewnie sama tez tak robi).

13:12 ot zazdrosnice [zgłoś do usunięcia] a moze powinnas jej to jednak obiecac bo gdy znajdziesz sie z nim sam na sam , wszystkie twoje "zasady moralne" diabli wezma . Dokladnie, jak ktoś to powiedział - każdy sądzi po sobie. Bywałam z nim sam na sam. Dostał po łapach :D

Gość smarkateria
Autorka nic nie pisze więc ona i ot zazdrosnice to ta sama osoba !

Gość ot zazdrosnice
energiczna - skoro facet tak daleko sie posuwa , dajesz mu powody , zachacajac go do tego . czy sadzisz , ze macanki sa fair ? zaden facet nie obmacuje kobiety, ktora tego nie zechce :D mam wrazenie, ze masz 15 lat.

Gość w.w.w.
po co w ogóle zrywać z facetem skoro sie z nim dalej sypia?... zerwanie to separacja od stołu, łoża i serca. czasem wymaga silnej woli, ale cóż, życie łatwe nie jest.

"Ale obiecując czy nie, kochając bądź nie - postąpić trzeba tak samo." lubie te manifestacje morlanosci na necie :D a życie sobie :P

Gość ech........
smieszne, jakby ten topic zalozyla ta zdradzana dziewczyna to od razu by bylo jaka to suka jest ze pcha sie komus do lozka skoro nie sa razem itp itd a takto to biedna ona jest i naleza jej sie wpolczucia

Gość w.w.w.
"ot zazdrosnice [zgłoś do usunięcia] - energiczna - skoro facet tak daleko sie posuwa , dajesz mu powody , zachacajac go do tego . czy sadzisz , ze macanki sa fair ? zaden facet nie obmacuje kobiety, ktora tego nie zechce" Ty czytasz w ogóle? pisze że facet dostał po łapach. czyli chciał pomacać, a ona mu nie pozwoliła. stąd wniosek że ona jednak NIE CHCIAŁA i nie pozwoliła. więc jest OK.

Gość ot zazdrosnice
energiczna , jeszcze jedno: "Dokladnie, jak ktoś to powiedział - każdy sądzi po sobie." po sobie czyli jak ? ja nigdy sie w takiej sytuacji nie znalazlam i nie znajde. nigdy nie flirtowalam , nie obmacywal mnie zaden facet - wiec po lapach nikogo bic nie musialam. ja mam meza , i jestem od ciebie duzo starsza . mam corke troche mlodsza od ciebie. flirtowanie i macanki to tez jest zdrada .

Gość żona pieknego pana
No dobra, przespała się z byłym. I co dalej? Co ztego, ze on dzwoni, gadaja ze sobą? Gadają, bo on tego chce. Tylko po co? Może po to, żeby mieć na podorędziu chętną do łożka dupkę. Autorko pogadaj z nim i zapytaj po jaką cholerę dzwoni? Bo chyba nie wierzysz, ze mozecie być przyjaciółmi?:)

Gość ot zazdrosnice
www czytam wyraznie - facet dobrze wie , do ktorej z lapami moze wystartowac.gdyby nie dawala mu powodow , nawet lap by do niej nie wyciagnal. a jej sie to pewnie podobalo i w zart to obrocila. :D

13:20 ot zazdrosnice [zgłoś do usunięcia] energiczna - skoro facet tak daleko sie posuwa , dajesz mu powody , zachacajac go do tego . czy sadzisz , ze macanki sa fair ? zaden facet nie obmacuje kobiety, ktora tego nie zechce mam wrazenie, ze masz 15 lat. Radzę poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. 13:23 komiczne (komicznie@o2.pl) [zgłoś do usunięcia] "Ale obiecując czy nie, kochając bądź nie - postąpić trzeba tak samo." lubie te manifestacje morlanosci na necie a życie sobie Komiczne. Możesz mi wierzyć, albo nie. Ale informuję Cię, że nikogo nie zdradziłam, nie prowokowałam do zdrady i nie zamierzam tego czynić w przyszłości. Bez względu na to, czy mi wierzysz, co o tym myślisz, i czy ktoś się dowie, czy nie.

Gość ot zazdrosnice
ty cwicz czytanie trzydziestko , cwicz.

Gość ot zazdrosnice
flirtowanie to tez zdrada , nie wciskaj nam kitu :D

\"Komiczne. Możesz mi wierzyć, albo nie. Ale informuję Cię, że nikogo nie zdradziłam, nie prowokowałam do zdrady i nie zamierzam tego czynić w przyszłości. Bez względu na to, czy mi wierzysz, co o tym myślisz, i czy ktoś się dowie, czy nie.\" i tak strasznie zalezy Ci na tym, bym w to uwierzył? :P Czyzbys czuła sie czemus winna, miała cos na sumieniu i stad Twa nieugięta postawa? :D POza tym - masz 30 lat... wiele pokus przed Tobą :D

Gość ot zazdrosnice
widzisz energiczna , weszlas tutaj umoralniac a tu trzeba ciebie umoralnic :p

13:25 ot zazdrosnice [zgłoś do usunięcia] energiczna , jeszcze jedno: "Dokladnie, jak ktoś to powiedział - każdy sądzi po sobie." po sobie czyli jak ? Jeśli ktoś mi pisze, że "sam na sam" zasady moralne "biorą w łeb", zakładam, że mówi z własnego doświadczenia. Moje nie biorą :D flirtowanie i macanki to tez jest zdrada. Oczywiście. Ale ja nigdy nie flirtowałam z zajętym facetem, ani go nie macałam. Jeśli zaś on próbował, dostawał po łapach :D 13:27 ot zazdrosnice [zgłoś do usunięcia] www czytam wyraznie - facet dobrze wie , do ktorej z lapami moze wystartowac.gdyby nie dawala mu powodow , nawet lap by do niej nie wyciagnal. Obawiam się, że duża część facetów nie ma aż tak rozwiniętej intuicji. Myślę, że raczej nie garną się z łapami do kobiet dla nich nie atrakcyjnych - może z tego powodu "nigdy się w takiej sytuacji nie znalazłaś i nie znajdziesz". :P Hmm, nie powinnam chyba walczyć Twoją bronią :D ale to kusi :P

Gość smarkateria
ot zazdrośnice - piszesz "ja mam meza , i jestem od ciebie duzo starsza . mam corke troche mlodsza od ciebie" Nie sądzę ! bawisz się przepychanki jak jakiś małolat . Niczego dobrego nie wnosisz !Twoje rady są do kitu ! Czy zawsze w ten sam sposób rozwalasz komuś temat ? Musisz byc bardzo nie niezadowolona ze swojego życia !

"Musisz byc bardzo nie niezadowolona ze swojego życia" czyli zadowolona :P podwojne przeczenie :D

Gość smarkateria
miało byc niezadowolona !

Gość ot zazdrosnice
wiesz o mojej atrakcyjnosci nie powinnas sie wypowiadac bo mnie nie widzialas . :) a ja o sobie samej pisac nie bede - bo nie ma takiej potrzeby. skoro ma ci to przyniesc ulge i ukojenie w kwestii moralnej - niech tak bedzie jak piszesz . :D a ja ci powiem tak : faceci dobrze wiedza , ktora jest latwa i ty do nich nalezysz. raczej probuja obmacywac nie te nieatrakcyjne ale te ktore na to pozwalaja.

czyli wychodzi na to, że autorka jest łatwa, facet jest skończonym hujem, oboje są siebie warci i dalsze przepychanie się w udowadnianiu swoich racji jest zbędne.

Gość w.w.w.
faceci probuja obmacywac wszystko co ładne i na drzewo nie ucieka. wychodzą z założenia że "jak dziewczyna zobaczy ze będzie fajnie to jej się zachce" :)

13:37 ot zazdrosnice [zgłoś do usunięcia] wiesz o mojej atrakcyjnosci nie powinnas sie wypowiadac bo mnie nie widzialas . a ja o sobie samej pisac nie bede - bo nie ma takiej potrzeby. skoro ma ci to przyniesc ulge i ukojenie w kwestii moralnej - niech tak bedzie jak piszesz . a ja ci powiem tak : faceci dobrze wiedza , ktora jest latwa i ty do nich nalezysz. raczej probuja obmacywac nie te nieatrakcyjne ale te ktore na to pozwalaja. Zazdrośnice. Tak, jak Ty z mojej wypowiedzi (błędnie) wnioskujesz, że jestem łatwa (podejrzewam, że sama w to raczej nie wierzysz, robisz to z czystej złośliwości - swoją drogą przejście od tego, że ktoś podoba się innym mężczyznom, w tym cudzym mężaom do wniosku, że ktoś jest "łatwy" mocno kuleje), tak ja z Twojej (żartem) tym samym sposobem wysnuwam wnioski, że jesteś brzydka. W TEN SAM SPOSÓB. I mój jest błędny, a Twój nie? :D Gdybyś jednak, jak postulowałam wcześniej, czytała ZE ZROZUMIENIEM moje wypowiedzi, ujrzałabyś niechybnie, że nie pozwalam na obmacywanie (daję po łapach). Ostatnia rzecz, bo męczy mnie już ta dyskusja. Wolę dyskutować z człowiekiem na wyższym poziomie intelektualnym, broniącym błędnej tezy, niż z głupcem (znaczy się - Tobą), który używa błędnych, nielogicznych argumentów i nawet nie widzi, że są błędne, bo dyskusja ta prowadzi do absurdu. "faceci dobrze wiedza" - wkurza mnie traktowanie wszystkich facetów jako identycznych. Jedni może się domyslają, kto jest łatwy, inni na pewno nie.

Energiczna - wyszłas na podrywaczke i łatwą kobiete... przykro mi, ale ujawniono tu prawde o Tobie :P