Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .i. .c.o. .t.e.r.a.z.

ZDRADZIŁAM MĘŻA Z JEGO BRATEM ! ! !

Polecane posty

Czy autorko jesteś dzieckiem? Szantażom się nie ulega. To jest pułapka. Szwagier może sobie mówić co chce, to nic nie znaczy. Możesz tylko wpaść w jeszcze większe bagno niż jesteś teraz. Wybór należy do Ciebie.

Gość B.A.R.B.A.R.A.
ale czego oczekujesz od Nas kobieto ??? że Ci powiemy że jesteś niewinna i że Ci współczujemy ??? Zrobiłaś coś poniżej godności kobiety... tego się nawet nie chce komentować...

Gość a brat meża jest wolny
czy ma żone lub dziewczyne ??

Gość zle wiesci......
jest 3cie wyjscie ale nie powiem ci jakie bo cie potepiam brata tez ale to ty przysiegalas

Szczerze powiem, że jakby mój teoretyczny jeszcze mąż bzyknął moją siostrę to bym zaje...bała i ją i jego!!!! I tłumaczenie, że alkohol, że słaba głowa, że on chciał nie miałoby znaczenia!!! Teraz kobieto poniesiesz konsekwencje swego czynu... Jeżeli nawet nie wyjdzie to na jaw, to i tak będziesz żyła ze świadomością,że bzykałaś się z rodzonym bratem swego męża. Nie ma co.... Gratulejszyn.

Gość Pomarańczenka
O niedobrze zła sytuacja -szukaj dobrej opcji do wyjscia z tej pulapki....

najlepiej chyba będzie jak się przyznam do tego ,ale nie wiem czy starczy mi odwagi ... ;( co ja mam powiedzieć ? że ''kochanie zdradzilam Cie z Twoim bratem'' Boże co za sytuacjaaa ;( plakać mi się chce

Boże dziewczyno aleś ty hłupia! Dobra przespałaś się z nim! ale nie pisz do niego smsów w stylu \" nigdy juz tego nei powtórzymy \" bo to są już dowody rzeczowe. A tak to mogł powiedziec twemu mezowi o tym i co, i nie ma dowodów , a teraz ma. Było napisać\" Słucham? Nie wiem o co ci chodzi? Co chcesz powtarzac ? \" przedpupilas sprawe, powiedz sama zanim on ci obciachu narobi ;/

powiedz mężowi co się stało - jak ty tego nie zrobisz to się dowie od brata a to chyba będzie jeszce gorsze od twojego wyznania

Hm.........trudna sytuaxcja.Skoro jest tak ja kpisesz to...........sa dwa wyjscia...powiedz mezu,ze brat tak i tak zrobil,sprowokowal sytuacje badz....albo...nie ma albo!!!!!Ja bym powiedziala,ze brat szantazuje Cie!!!!!

BEZEDURY - A SKĄD TY MOŻESZ WIEDZIEĆ W JAKIM JA ŚRODOWISKU ŻYJĘ ? żalosna jesteś i tyle ... co zrobić żeby on nie powiedział mojemu facetowi o tym ?! nie chce się z nim już spotykać więcej ,przecież nawet gdyby sie wygadał to mój mąż uwierzy jemu ,nawet gdybym ja się wypierała tego...

Gość dupa el dupa
ale brak slow- lepiej zostaw meza bo wzial za zone zdzire a brata ma tyle samo wartego co cudowna dupy dajaca zonke

Nie kumam Cię. Co niby ma powiedzieć szwagier? Że uwiodłaś Go? Wątpie. Jeśli ktoś ma powiedzieć, to lepiej pierwsza Ty ale są dwa wyjścia, a powiedzenie jest jednym z Nich. Szwagra najlepiej unikać, w końcu ma dziewczynę, z która się jeszcze nie ożenił więc to On ma więcej do stracenia a nie Ty. Po prostu strach Ci zaczernia obraz sytuacji.

"sklej wary" A potem ludzie się zastanawiają, kto zdradza męża z jego bratem :D

liczyłam na to że powiesz że jesteś brunetką :D w duchu szczerze liczyłam, co potwierdziło twą niemiłosierną głupotę. Bo mi nie chodziło o kolor włosów, ale o inteligencję której nie masz:D

Gość ja na twoim miejscu
kupiłabym sobie duże walizki;)mogą ci się przydać jak się mąż dowie;D

Powtarzam - mąż już wie:D i tylko czekają z bratem na to co zrobi autorka:D

Gość p-p
Wyjść jest 3 : 1) powiedzieć mężowi prawdę - choć ja bym chyba tak nie zrobiła 2) na szantaż brata męża - że powie ... (choć myślę, że jest bez honoru i klasy, skoro posuwa się do szantażu i w tym wszystkim zabraknie mu odwagi) - odpowiedzieć - poprostu - to powiedz !!! - ktoś wyżej ma rację, stwierdzając - że "szantażom się nie ulega" - jak powie - to powie - ostatecznie - jeśli chce to zrobić - prędzej czy później tak sie stanie. Scenariusz - po jego wyznaniu potoczy się sam a Ty będziesz musiała wypić piwo - które naważyłaś. Nie daj się jedna szantażowac. Trzymaj się

mąż jeszcze nie wie ... dziękuje za idiotyczne rady i żegam . po niektórych wpisach wywnioskowałam ,że siedzą tu same przyzwoitki,stare panny i kobiety próbujące się dowartościować poprzez cafe ... żal mi was !