Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze odpowiedzcie mi.....

bylam u ginekologa i kiedy on mnie badal,

Polecane posty

wlozyl mi palec..i to bolalo, on pwoiedzial, ze chce zbadac jajniki itd i ze zrobi to jeszcze raz i jak bedzie bolec to zebym powiedziala..ja jestem dziewica i jesli bolalo mnie tak przy wkladaniu palca to co dopiero przy pierwszym razie..tabletki juz mam ale panicznie sie boje, pewnie bedzie klapa na calego....i glupia sytuacja wyjdzie, jak wtedy bede krzyczala ale z bolu..ja tak sie boje dziewczyny;((, jak to bylo u was, prosze poradzcie mi cos..

Gość ekati
na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że dzięki Bogu boli tylko za pierwszym razem

Gość moja drogaa aha
:D

jej ale jest cos co moze troche zlagodzic ten bol...?ale strasznie mnie dopadla panika,..

U nas zaczęło się od wkładania jednego palca, potem 2, 3 i udało się.:D

Gość nie rozumiem tego
to po co ci ten sex jak się tak boisz? w ogóle to gin. powinien cię badać przez odbyt jeżeli jesteś dziewicą nie panikuj, jak będzie ten pierwszy raz to powinnaś być mocno podniecona i nawilżona, nie będzie bolało, sex to co innego niż badanie ginekologiczne

Gość NiEsamoWitKA
dla mnie seks pomimo wielu razy jest wciąż bolesny :( nie zawsze, ale często.... według gina wszystko ok, ale mam małe nawilżenie pochwy i pewnie stąd ten problem Ból nawet jednak jeśli wsytępuje po kilku chwilach przechodzi i jest ok. Musisz dbać o to, by być rozluźniona i podniecona i będzie ok- u mnie się sprawdza na 100 %. Nie boj się :) seks jest bardzo przyjemną dziedziną życia :) i zapomina się o bólu...

Ja powiem ze bolalo mnie bardzo... plakalam... top bylo straszne, jakby mnie rozrywalo w srodku. Niestety nie tylko za pierwszym razem... za drugim trecim a nawet czwartym tez. Teraz juz jest dobrze :)