Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mzkapaowiurhfbg

INFORMATYKA!!!!!!!!!!!!!!!! blagam...

Polecane posty

Gość mzkapaowiurhfbg

Mam interent radiowy (z różnych względów wybralam ten rodzaj interentu i to ni podlega dyskusji bo pewnie zaraz uslyszę ze jest beznadziejny). Chodzil mi super ale coś mu się jakies dwa dni temu popierniczylo i co chwila rwie mi polączenie :o czy coś moge sama zrobić żeby bylo ok, czy muszę dzwonić po firmę która mi to zalożyla? Wolalabym sama bo to zawsze szybciej. Ma ktoś jakieś ardy co zrobić żeby nie rwalo tak tego polączenie? Przecież tak kurde nie może być....

Gość Wytworny Zgredzik
Nie ma to jak lakoniczny opis. Mogą być setki wyjaśnień. Jak chcesz odpowiedzi, to opisuj dokładnie.

Gość .Pomocny
wyjsć na dach i szukać sygnału ;) ps może ciągle pada ?

Gość mzkapaowiurhfbg
Nie pada, nie wieje, silę sygnalu mam ciągle bardzo dobrą. Po prostu co chwila przestają mi się ladowac strony i pada cale polączenie, które za chwilę się samo przywraca :(

Gość mzkapaowiurhfbg
ja jestem babą nie mającą pojęcia o kompach, nie umiem tego opisać, nie wiem co się dzieje :( I nawet kurwa napisać nic nie mogę na własny topic bo się wysłać nie da :o

Gość .Pomocny
Jak siła sygnału jest dobra to wina raczej po stronie dostawcy ew masz jakiegoś trojana lub szaleje jakiś program , który się aktualizuje (np windows).

Gość mzkapaowiurhfbg
Aktualizacje już mam wylączone. Wirus też nie raczej bo mam program antywirusowy i nie wykrywa mi nic, chyba zeby jakims internetowym czymś przeskanowac bo podobno się tak da ale nie wiem co i jak...

Gość .Pomocny
skanerów on-line dużo np mksvir -> www.mks.com.pl panda antivirus itd itd próbowałbym dowiedzieć się u źródła

Gość mzkapaowiurhfbg
U źródla raz próbowalam, wymienili mi kabel, antenę, plytkę, no wsio wsio i gówno to dalo :o mieszkam jakieś 10 metrów od nadajnika i też nic bo ten sygnal mam najslabszy, ciągnę z nadajnika oddalonego o jakieś 2km ode mnie i mam bardzo dobrą silę. Czytam teraz na necie i chyba będzie to przze pogodę bo tu piszą że nawet zachmurzone niebo źle wplywa na polączenie :o ale nie zaszkodzi wypróbować wszystkich możliwych opcji,a może się cos poprawi...